hyvä läppäri?

Keskustelu osiossa 'Laitteet' , aloittajana pekkajp, 10.04.2014.

 1. pekkajp

  pekkajp New Member

  Liittynyt:
  14.11.2006
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  0
  Etsiskelen hyvää läppäriä, joka perussurffailun lisäksi soveltuisi videoiden käsittelyyn, eli tehoa pitäisi löytyä.
  Onko kokemuksia ja voisiko joku suositella jotain merkkiä?
   
 2. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 389
  Saadut tykkäykset:
  128
  Tuli tuossa tehtyä taustatyötä alle tonnin läppäreiden suhteen ja, olettaen että Applen tuotteet ovat sinulle liian kalliita, itse valitsisin läppärini joukosta Asus/Lenovo/Samsung. Näistä Lenovo on ehkä "muovisin", mutta on kuitenkin erittäin suosittu. Nykyään kannattaa tietenkin harkita myös ns. all-in-one pöytäkoneita kuten iMac tms., jos kannettavuus ei ole tärkein asia. Läppäreissä on kuitenkin yleensä omat ongelmansa ja aika paljon saa maksaa siitä, että konetta on helppo siirtää.
   
 3. Maxi

  Maxi HT-hörhö mallia 101 Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2002
  Viestejä:
  2 629
  Saadut tykkäykset:
  10
  Komppaan ETP:tä tässä (lukuunottamatta omppu-asiaa, mutta ei taistella siitä) asiassa, tehojen lisäksi pöytäkoneeseen saa kohtuullisella eur-panostuksella todella tehokkaan prossun, muistia ja tarpeen mukaan vielä levytilaakin jota taitaa kulua noissa videoiden kanssa touhuamisessa. Jos siirrettävyys ei ole tärkein valintakriteeri niin pöytäkone.
   
 4. aarno2815

  aarno2815 Well-Known Member

  Liittynyt:
  03.03.2001
  Viestejä:
  4 176
  Saadut tykkäykset:
  37
  Jos AIO-konetta on hankkimassa, niin minulla on hyvät kokemukset Lenovosta, Tera kovoa, jopa tv-viritin ja ulkoista kovoa saa kiinni, usb 2-liitäntää ja usb3-liitäntää ym. Monitorin tarkkuus on full HD, joka on laadukas, mutta ei yhtä tarkka tietenkään, kuin Aplella. Monitori 27". Näppis on kehno, ostin parhaan Logitechin aikanaan ja käytän sitä.
  Lenovossa on parasta monipuolisuus, mutta tosiaankin tarkkuus ei ole yhtä hyvä kuin Aplessa Ja esim. Dellissä. Kannattaa verrata noita liikkeessä, jos tuollaiseen päätyy.