Hellboy 2

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Jorse, 29.06.2005.

 1. Jeespox

  Jeespox Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.06.2004
  Viestejä:
  278
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ihan jees leffa, ei sen enempää. Mielenkiinnolla jään kyllä odottamaan, mitä Del Toro saa Hobitista aikaan.

  Wall-E jäi kyllä kevyesti kesän parhaaksi leffaksi. Bätmäni sitten gagosena ja Hellboy kolkkina.
   
 2. Elson

  Elson Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.03.2006
  Viestejä:
  156
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aika kepoiseksihan tämä jäi ekan jälkeen ja edelliset ovat sanoneet jo samat asiat mitkä minulla tökkivät. Kohderyhmä taisi olla tosiaan teinit, mutta niinhän nykyään melkein kaikissa leffoissa. Olisi kyllä voinut vääntää muutama pykälä synkkyysnupista pimeämpään suuntaa. Tässä pääsi jotenkin unohtumaan, että kyseessä on kuitenkin HELLboy :OI. Visuaalisesti ihan näyttävää, mutta pettymys oli tämä yhden suosikkiohjaajistani tekele. No, yritettiinhän siinä hapuillen mennä siihen, että kummalle "puolelle" Hellboy sitten kuuluukaan. Ykkösessä tämä jakautuminen oli kuitenkin saatu jopa koskettavastikin esille.
   
 3. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
  Niin...en muista mitä ykkösosalle annoin, mutta ehkä vähän tasapainoisempi se oli. Olihan tämä hauska, komea sekä äänekäs mutta vielä se jokin puuttuu. Toro haastaa jopa itse Lucasin mitä monsujen ulkonäköön tulee.

  3/5
   
 4. sokka

  sokka Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 708
  Saadut tykkäykset:
  294
  Oli pienoinen pettymys. Tämä ei hirveästi lämmittänyt verrattuna ykköseen.

  2/5
   
 5. Loobus

  Loobus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.11.2006
  Viestejä:
  282
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kävin viikko sitten katsomassa minä tykkäsin. Ei ainakaan ykkösosaa huonompi. :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: / :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
   
 6. Euso

  Euso Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.03.2006
  Viestejä:
  640
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eipä oikein napannut. Vähän liikaa kaikkea. Ja tunnelma ykköseen verrattuna aivan liian kepeä, one linereita ja vitsejä toisensa jälkeen.

  Laitetaan nyt vaikka 2½ / 5.

  Peikkojen torista tuli mieleen Tähtien Sota IV:n baarimeininki, odotin jo näkeväni sen alienbändin jossain sopessa soittelemassa. Vähän Lucasmaista meininkiä muutenkin.
   
 7. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huh, olipas heikko esitys. Tekisi lähinnä mieli etsiä Guillermo käsiin, läppästä tätä käärityllä sunnuntaihesarilla ja karjaista "EI NÄIN, HYI!". :rolleyes:

  Ensinnäkin juoni oli sitä luokkaa, että miten tämmöinen on päätynyt tuotantoon asti? Kaiken kaikkiaan leffa eteni vähän hitaasti ja oli tapahtumaköyhä. Sivujuonielementit, eli romanssit, olivat köyhintä materiaalia pitkään aikaan. Varsinkin Kaasumies oli kirjoitettu ja näytelty niin huonosti, että vastaavaa en kyllä äkkiseltään keksi. Hahmossa ei kerta kaikkiaan ollut mitään järkeä.

  Ja mitä visuaaliseen toteutukseen tulee, nuo Guillermon fantasiahahmot eivät ainakaan minuun tehneet vaikutusta, ei tuo kökkö tuosta miksikään muutu sillä että muutamia lievästi kekseliäitä örkkejä ripotellaan sinne sun tänne. Ei tarpeeksi vitsejä, ei tarpeeksi toimintaa.

  Hyi Guillermo, HYI![​IMG]

  2/5
   
 8. Nyargo

  Nyargo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.08.2008
  Viestejä:
  32
  Saadut tykkäykset:
  0
  Millaista toiminta tässä oli? Et jos juoni unohdetaan niin kannattaako käydä elokuvis katsomassa toiminnan ja tehosteiden takia katsomassa. Vai kannattaako odottaa blueraylle ja kattoo paremmil vehkeil koton ;)
   
 9. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Toiminta mielestäni hävisi viihdyttävyydessään Hellboy I:lle, mutta näyttävyydessään se oli paikoitellen ihan komeaa katsottavaa. Välillä taisteltiin onelinerein fantasiaörkkejä vastaan ja välillä taas kungfuiltiin. Nämä martial arts -kohtaukset olivat näyttäviä ja ehkä elokuvan parasta antia. Fantasiaörkkejä vastaan taistelu oli vähän tylsähköä ehkä, eikä se elokuvan suurin örkki ollut mielestäni erityisen hienosti toteuttu, joskin mielikuvituksekas se toki ole.

  Neuvoisin sinua ehkä käymään katsomassa tämän elokuvateatterissa, ja sitten jättämään tämän sikseen, ellet nyt ihan hillitön Hellboy-fani ole tai satuit jostain kumman syystä pitämään erityisen paljon tästä leffasta. Hellboy I on yksi suosikkielokuviani (ainakin viihdyttävyydessään), mutta kakkososaa ei silti tule kyllä hankittua koskaan omaksi.
   
 10. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vähän vaisua tuo toimintakin tuntui olevan. Sitä samaa vanhaa, Hellboy lentää kaaressa seinään, hyökkää uudestaan, lentää tolppaan, hyökkää uudestaan, lentää lätäkköön, hyökkää uudestaan, jne jne... Vähän kuin "Hämähäkkimies meets Matrix meets Harry Potter".

  Elokuvan suht hitaan tahdin vuoksi suosittelisin vuokraamista.
   
 11. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Ensimmäisen osan Cthulhu-vaikutteista siirryttiin nyt enemmänkin fantasiamaailman, lähes satuelokuvan suuntaan. Del Toron pitkällisen Lovecraft-projektin ollessa yhä kaukaisissa suunnitelmissa ymmärtääkin, miksi pesäeroa siihen maailmaan on haluttu tämän elokuvan kohdalla tehdä.

  Visuaalisesti hahmot ja osin maailmakin oli taas Del Toromaisen kekseliästä. Örvelöt eivät näyttäneet geneerisiltä cgi-tuotoksilta, vaan mukaan oli saatu luonnettakin peliin.

  Joku aiemmin yhteyden jo mainitsikin, mutta satuelokuvamaisuuden lisäksi tästä tosiaankin löytyi Star Wars (se oikea trilogia) ja Indiana Jones -viitteitä. Onnistuipa elokuva hetkittäin tavoittamaan sitä tarkemmin määrittelemätöntä seikkailuntuntuakin, joka viimeisimmästä Indystä lähes täysin uupui.

  Erityisesti ilahdutti miten elokuva ei monessa kohtaa ottanut itseään turhan vakavasti ja tätä kautta tarjosikin monet virneet esimerkiksi muutaman kieli poskessa tehdyn musiikkivalinnan ja vaikkapa loppukuvansa myötä. Nyt ei oltu lähdetty hakemaan teiniyleisöä niin miellyttävän muodikasta synkistelyä, vaan lopputulos oli varsin hellboymainen.

  Tarina kuitenkin oli ensimmäistä osaa heikompi ja tunnelma muutenkin paikoitellen vähän... no, jatko-osamainen. Ensimmäinen Hellboy on yksi sarjakuva- ja eritoten supersankarigenren lempielokuviani, tämä kakkososa jatkaa hyvin sen perinnettä onnistuen miellyttämään omalla tyylillään. Jatkoakin vielä mielellään sarjalle näkisi, kunhan päätekijät säilyvät samoina. Taitaa Del Toro tosin olla vuosiksi eteenpäin varattu muiden projektien parissa.

  :):):)½ (saapa nähdä nouseeko arvosana tästä vielä aikaa myöden, kuten Hellboyn kanssa kävi.)
   
 12. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  En edelleenkään ole tutustunut Hellboy-sarjiksiin, mutta olen huomannut, että tämä Del Toron saaga on salakavalasti soluttautunut 2000-luvun suosikkileffojeni joukkoon. Ensimmäiseen elokuvaan tykästyin lopullisesti vasta toisella katselukerralla, mutta tämä Golden Army teki vaikutuksen heti kättelyssä. Persoonallinen hahmogalleria, todella komeat toimintakohtaukset ja juuri oikealla tavalla kieroutunutta huumoria. Eli pidin kovasti.

  Sääli että Golden Army kohtasi tänä kesänä lippuluukuilla niin kovaa kilpailua, että leffan potti jäi keskinkertaiseksi. Toivottavasti kuitenkin kolmososalle näytetään vihreää valoa, sillä Hellboyn seikkailuita katselisi mielellään jatkossakin.

  Ai niin, ja tietysti tänä vuonna jokaista elokuvaa pitää verrata The Dark Knightiin, joten sanotaan nyt vielä sen verran, että itselleni Golden Army kolahti huomattavasti kovempaa kuin Yön Ritari.

  4/5
   
 13. jleinonen

  jleinonen Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.08.2001
  Viestejä:
  627
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kävin itse tämän valitettavasti katsomassa elokuvateatterissa ja voi kyllä sanoa että ne rahat meni hukkaan. 1 osa oli ihan Ok, mutta tämä oli silkkaa :sick:
   
 14. Kernwaffe

  Kernwaffe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.02.2003
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko viellä tietoa dvd julkaisu ajankohdasta? :p Onkos muuten ketään katsastanut Hellboy 1 2dvd painosta onko siinä mitään järkeä ostaa?
   
 15. Kylooni

  Kylooni Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2006
  Viestejä:
  221
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aika väsynyt elokuva, kuten oli sen ensimmäisenkin osa. Kovaa hehkutusta ja uskomatonta ohjaajan ylistystä, vaikkei silmääni osunut mitään muuta kuin keskinkertaisuutta pursuavaa mättöä. Parissa kohdassa hymyilytti, mutta siinäpä se. Pääpahiksesta annetaan jonkin sortin hymähdys, sillä se oli mukavan erilainen. CGI oli vähän mitä oli, ykkösen tasaan kumminkin hivenen liian häiritsevän CGI:tä.

  Onneksi ei tarvinnut maksaa lipuista tällä erää, muuten harmittaisi.

  1½/5
   
 16. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  DVD-julkaisuille voi aina tarvittaessa perustaa oman ketjunsa tuonne DVD-leffat -puolelle. Ensimmäisen osan kolmen levyn julkaisusta tein aikoinaan arvostelun, tiedäppä sitten löytyykö kahden levyn versiosta samoja lisämatskuja.
   
 17. diablo

  diablo Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.07.2004
  Viestejä:
  389
  Saadut tykkäykset:
  2
  Jep..komppaan ei kolahtanut sitten millään.Nyt muistankin miksi pistin myyntiin ekan osan,katselin varmaan jonku 40-50min tätä kakkosta ja naureskelin että onko tämä Men In Black 3 tai jotain..en pystynyt katselemaan loppuun!!kuraa..
   
 18. TFL

  TFL Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.08.2005
  Viestejä:
  207
  Saadut tykkäykset:
  0
  Komppaan muita, selvästi edellistä osaa heikompi. Ei voi suositella.

  2/5
   
 19. a9801259

  a9801259 Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.06.2006
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensimmäistä osaa en edes saanut katsottua kokonaan, saattoi tosin johtua krapulastakin.
  Tämä oli sen jälkeen todella positiivinen yllätys! Ainakin 3/5, jopa 4/5 "omassa kategoriassaan".
   
 20. Sleep0

  Sleep0 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2007
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli huonompi kuin eka osa, mutta hienoa katseltavaa tämäkin. Alku lupasi hyvää, keskiosa lässähti, loppua kohden jälleen parani!

  3/5