HDThunder HD6500

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana hdhc, 18.09.2014.

 1. Taateli007

  Taateli007 New Member

  Liittynyt:
  29.12.2006
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko muilla toiminut tallennus? Meillä toissapäivänä pystyi tallentamaan 3 ja katsomaan 4:ttä niinkuin luvataan mutta, eilen ei pystynyt tallentamaan kuin 2 ja katsomaan vain ylen kanavia? Ja laite käynnistyy ja sammuu useita kertoja ennen kuin suostuu jäämään päälle? Ei ole vielä päivitetty. Tämä nykyään asiakkailla teetettävä tuotekehitys on kyllä p******tä.
   
 2. Remus

  Remus Member

  Liittynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  417
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kannattaa laittaa päälle ne virransäästö hommat. Autom syvävalmius tila ja autom valmiustila. Boksi tilttaili koko ajan kun poistin nuo käytöstä. Joskus myös virtojen katkaisu takaa kytkimestä auttaa ja päivitys kannattaa tehdä. Oma boksi nyt toiminut hyvin. Olin jo ostamassa uutta mutta onneksi kokeilin näitä juttuja ensin.
   
 3. tunnus

  tunnus New Member

  Liittynyt:
  05.01.2015
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Terve Remus!

  Kerrotko vielä oletko kaapeliverkossa ja jos niin missä?

  Minulla laite käynnisteli itseään eilen kolmen ja puolen aikana viisi kertaa.

  Ohjelmistopäivitys on tehty heti kun se tuli (eli juuri ennen vuoden vaihdetta), mikä teki laitteen toiminnasta entistäkin surkeampaa.

  Jos jollain laite toimii ilman buuttailuja Helsingin DNA-kaapeliverkossa, niin ilmoittele itsestäsi. Olisi kiva kuulla onko moista ihmettä olemassa. (Vaikka huollon mukaan kaikilla laitteilla pitäisi olla kyllä nämä samat ongelmat)

  edit: Tarkistin vielä nuo autom. valmius ja syvävalmius-asetukset. Molemmat ovat käytössä, mutta silti boksi tilttailee koko ajan.


   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2015
 4. Remus

  Remus Member

  Liittynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  417
  Saadut tykkäykset:
  3
  Joo kaapeliverkossa ollaan elisa on operaattori.
   
 5. Tura123

  Tura123 New Member

  Liittynyt:
  08.01.2015
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  DNA:n verkossa armoton jumitus laitteella ollut joulukuun puolivälistä alkaen. Lähes mikään tallennus ei onnistu (jää kesken tai ei koskaan edes ala kun kone odottaa hardboottia). Jos ei ala kohta korjaantumaan niin täytyy viedä laite takas kauppaan ja pyytää rahat takaisin. Aikaslailla hanurista on.
   
 6. Tura123

  Tura123 New Member

  Liittynyt:
  08.01.2015
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vain kahta kanavaa on meidänkin laite suostunut tallentamaan kerrallaan...
   
 7. jalkio

  jalkio New Member

  Liittynyt:
  10.10.2012
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  HD Thunder 6500
  Ostettu veronpalautusten aikaan. Toiminut normaalisti. Tässä joku päivä sitten päivitetty se uusin firmis.
  Tänään käynnistäessä ilmoittaa, että HD täynnä. Tallennettuja ohjelmia levyllä listassa 5 kpl, joiden kesto yhteensä vajaa 6 tuntia.
  Eilen ja aikaisemmin ohjelmalistassa ilmoitti, että yli 90% vapaana. Nyt ei tilaa ja haluaa ilmeisesti siirtää ohjelmat ulkoiselle USB -asemalle, kun nimien edessä on USB merkintä (siis lukee USB).
  Uudelleen käynnistys ei muuta tilannetta. Otan virtajohdon seinästä ja odotan hetken. Käynnistäessa kanavat ei näy, vaan lumisadetta (kohinaa). Katkaisen virran kaukosäätimellä ja uudelleen. Nyt toimii kanavat ja levyllä tilaa 96% jäljellä. Talleteet näkyy normaalisti.

  Onko tuttua kellekään tämmönen käytös?

  Kiitän
   
 8. Torre

  Torre New Member

  Liittynyt:
  08.01.2015
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli ostettua tuo Wifi palikka WU-23.
  Oletteko saaneet muodostettua langatonta yhteyttä, itse tapellut muutaman tunnin onnistumatta
   
 9. Digiman

  Digiman Member

  Liittynyt:
  05.03.2004
  Viestejä:
  910
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sori offtopic mutta täytyy sanoa lukiessani näistä ongelmista että onneksi en langennut tähän. Ostin Sampan uusimman, ollut käytössä 3vkoa, ei ongelmia. Vielä...
   
 10. boxboxbox

  boxboxbox New Member

  Liittynyt:
  28.09.2014
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  HDThunder 6500 päivitetty joulun edellä. Nyt verkkopalvelujen pitäisi toimia Watson mukaan lukien. Päivitys aiheutti tietty uusia virhetoimintoja: Ilmoittaa kovalevyn olevan täynnä ja on tallentavinaan ulkoiselle USB HDD:lle.
  Wifi-donglea WU-23 ei näiltä nurkilta saanut kaupasta. Verkkokauppa.com:sta kylläkin. Ostin Gigantista Interner Adapterin Smart TV:lle. NETGEAR WNCE3001. Tällä Wifin sai lanka-ethernetiksi ja verkkopiuha kiinni boxiin.

  Heti alkoi toimia. Verkkopalveluina: Watson, Youtube, Headweb film, Tuneln, Iltalehti, Kauppalehti, Tekniikan maailma. Youtube toimi hyvin.
  Hain tunnukset Watson-palveluun. 6kk maksuttomasta käytöstä ei tullut vahvistusta vaikka laitoin aktivointikoodin.

  Watson-telkkarin kuvanlaatu ja käytettävyys ei vastaa digiboxin laatua. Wifini nopeus tosin on vain n. 2M
  HDThunderin kaukosäädin toimi osittain Watson-telkkarissa. Opt-näppäimellä pääsee valikkoon. Onkohan ohjetta jossain. Kanavia on paljon. Maksukanavaviidakosta löytyy ainakin MTV-Total eri lisäkkeillä ja Ruotsi-paketteja. Nelonen pakettia ei.
  Watsonin kännykkä- ja tablettisovellukset toimivat kai niin kuin pitääkin. Näin parin päivän kokeilujen jälkeen. Kertokaa lisää.
   
 11. Tura123

  Tura123 New Member

  Liittynyt:
  08.01.2015
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä tuli kans päivityksen jälkeen tuo "HDD Full" -bugitus, mutta hard boottaus takalevystä auttoi siihen.
   
 12. chris

  chris Member

  Liittynyt:
  14.02.2003
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siirryin tähän laitteeseen muutama viikko sitten Miracleboxista ja mielestäni parannus oli huomattava. Onhan tämä hiotumman oloinen ja varsinkin HD-maksukanavien kanssa huomattavasti käyttökelpoisempi. Homma toimii ja käyttö on sulavaa. Yritin HD-kanavia myös Miracleboxilla, mutta tallennukset saattoivat korruptoitua/pätkiä ja käyttö oli toisinaan hyvin hidasta. En tiedä perimmäistä syytä, liekö sitten linkittävän kortinlukijan vai Miracleboxin hitautta, mutta kombona ei käytettävä.

  Kaikenkaikkiaan laite on toiminut suht moitteettomasti ja uusin päivitys paransi käytettävyyttä ja erityisesti tuota tallennelistaa huomattavasti. Sen käyttäminen oli aiemmin aika kömpelöä, kun ajastukset ja tallenteet oli siellä sekaisin.

  Yksi ongelma on vielä: tallennusikoni ja kellonaika jäävät toisinaan näkyviin ruudun oikeaan yläkulmaan tallennuksen ollessa aktiivinen taustalla. Mielestäni sain sen korjattua syväbootilla, mutta se siellä taas mollottaa tallennusten aikana. Onko tämä tunnettu ongelma vai jopa ominaisuus?
   
 13. tonkihotti

  tonkihotti New Member

  Liittynyt:
  04.05.2008
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päivitys onnistui hyvin ohjeiden mukaan netistä. Päivityksen jälkeen poistin asennusvalikosta automaattiset päivityksen latauksen ja asennuksen. Koska, Hdthunderissa ja televisioissa on toiminto, jonka mukaan laite päivittää automaattisesti uuden ohjelman lähetyssysteemin kautta, eikä se näytä sieltä onnistuvan. Käynnistäessäni laitetta viime päivinä, kuvaa ei tullut näkyviin. Riksuttelin aikani virtaa pois koneen takaa ja muitakin nappuloita kaukosäätimestä. Näytössä näkyi lukema 0%. Ilmeisesti se yritti silloin ladata uutta päivitystä ja näin sotki koneen avausta.
  Wifi palikan asennus onnistui kun muisti painella OK nappia ja sulkea asennusvalikon hetkeksi, uusi avaus toi osoitteen näkyville. Kännykän sai paritettua Youtube valikon kautta kunhan älysi mennä valikossa ylöspäin näkymättömälle valikolle. Muuten wifi palikka melko onneton, olisi kannattanut säästää rahat uuteen älytelkkariin jossa on nämä toiminnot valmiina ja saanut laittaa tämänkin laitteen kierrätykseen.
   
 14. mikpuska

  mikpuska New Member

  Liittynyt:
  04.11.2014
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pari päivää sitten posteljooni toi boksini ja ensimmäiset käyttökokemukset saatu aikaiseksi.

  Sisällä oli vielä vanha ohjelmistoversio, mutta sen päivittäminen onnistui ongelmitta suoraan verkkokaapelilla. En siis hommannut mitään erillisitä
  palikkaa verkkopalveluita varten, vaan kytkin suoraan ethernet-porttiin piuhan.

  Antenniverkon kanavat tulivat muut, mutta hd-kanavia ei löytynyt. Vika varmaan siinä, että harava-antennissa oli aika paljon lunta, joten pitäisi käydä antenni putsaamassa ja hakea sitten kanavat uusiksi.

  Ainakin ensituntumalla boksi näyttää toimivan ja Watson-palvelu toimii melko hyvin, mutta se kuvanlaatu on vain kohtalainen. Kysynkin, että pystyykö tuota resoluutiota jostain muuttamaan vai johtuuko ei niin terävä kuva nettinopeudestani, joka on teoreettisesti 8 meganen.

  Lisää käyttökokemuksia laitan tulemaan, kunhan tulee enempi boksia käytettyä
   
 15. jalkio

  jalkio New Member

  Liittynyt:
  10.10.2012
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään HD täynnä virhe taas käynnistyksen yhteydessä. Takapanelista virtajohto irti korjasi taas tilanteen.
  Olin havaitsevani virtanappia painaessa, että molemmat LED -merkit vasemmassa reunassa jotenkin välähteli oudosti.
  Siis siinä käynnistyksessä, kun ilmoitti HD:n olevan täynnä.
   
 16. ArTTu83

  ArTTu83 Member

  Liittynyt:
  25.08.2004
  Viestejä:
  294
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toimiiko teillä nuo watsonin kanavapaketit tämän boxin kautta? Normaalit kanavat toimivat ongelmitta, mutta kanavapakettien kanavat ilmoittavat "tuntemattomasta ongelmasta". Käytössä siis tuo ilmainen kanavapaketti.
   
 17. tunnus

  tunnus New Member

  Liittynyt:
  05.01.2015
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli sama ongelma, mutta sitten alkoi toimia. Olisiko kanavien rekisteröinnissä vähän kestänyt tms.?


  Boksiin saa muuten nyt päivityksen, jonka pitäisi poistaa ongelmat dna-welhon verkossa: http://www.hdthunder.fi/hdthunder-ja-topform-ohjelmistopaivitykset
   
 18. penatar

  penatar New Member

  Liittynyt:
  11.12.2008
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uusi firmis kyllä parantaa tallennusominaisuuksia mutta harmittava puute on edelleen se, että toistettaessa tallennusta kirjanmerkkiominaisuus puuttuu. Sen johdosta tallenteiden katsominen alkaa aina alusta :hitme:
   
 19. TTN

  TTN Member

  Liittynyt:
  06.07.2007
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä minulla ainakin HD6000:ssa kun lopettaa tallenteen katsomisen stop-napilla, niin tallennelistassa sitä OK-napilla painaessa näkyy valinta Jatka ja suluissa aika jossa kohtaa edellinen toisto lopetettiin.
   
 20. penatar

  penatar New Member

  Liittynyt:
  11.12.2008
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä minunkin HD5220 osaa aloittaa toiston siitä mihin sen lopetti. Tämän vuoksi on ihmeellistä että uudemmasta (ja paremmasta?) tuotteesta tämä tärkeä ominaisuus puuttuu. Ostaessani laitteen ei tullut mieleenkään että ominaisuus olisi karsittu.

  Sain tiedon maahantuojalta että tuon ominaisuus "ei toimi jossain tapauksessa". Valmistajaa on informitu asiasta eli jos hyvin käy niin jossain vaiheessa voi ehkä korjauskin tulla.
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2015