Harman Kardon BDS 270 apuja ja ajatuksia

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana masterpee, 23.01.2017.

 1. masterpee

  masterpee Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2005
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tuli hommattua tälläinen 2.1 setti joka palvelee oikein hyvin telkkarin kaverina mutta nyt on alkanut ihmetyttämään yksi juttu ja toivottavasti saisin apuja ongelman ratkaisemiseksi.

  Ongelma on seuraavanlainen: Kun Apple TV 4 on kytketty HDMI:llä vahvistimeen ja kun haluan kuunnella vain musiikkia sen kautta niin ääni pätkii jos telkkari ei ole päällä. Eli jotenkin vahvistin pollaa telkkaria ja katkaisee äänen aina välillä, näytössä samaan aikaan vilahtaa PCM. Kun taas telkkari on päällä tätä ongelmaa ei esiinny. Mitenköhän tätä lähtisi selvittämään ja korjaamaan? Telkkari on 3 vuotta vanha Philips mutta tarkoitus olisi päivittää uudempaan, voisikohan vika johtua telkkarista?

  Firmware päivitystä olen kysynyt Harman Kardonilta mutta ei kuulemma ole mitään saatavana (nyt versio V1.40.45) . Kovin hitaalta tuntuu vahvistimen kaikki ominaisuudet muutenkin joten jos jollain olisi jotain ideoita ja hyviä vinkkejä laitteen käyttöön niin otetaan kiitollisena vastaan. Käyttöohjeet tähän laitteeseen on erittäin epäselvät ja suppeat.