Gigantti ja happy care vakuutus

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikat' , aloittajana Mazox, 05.01.2006.

 1. Mazox

  Mazox New Member

  Liittynyt:
  12.12.2005
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kenellä tuon toimivuudesta kokemuksia (3 vuotta 249€ 37" plasmaan), ja onkohan turha jos on laaja kotivakuutus? :confused:
   
 2. KMOK

  KMOK Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  21.06.2002
  Viestejä:
  1 930
  Saadut tykkäykset:
  32
  Itselläni oli kamerassa silloinen Immu-vakuutus, kun putosin kameran kanssa päissään laiturilta järveen. Ilman mitään mutinoita sain hyvityksenä saman hinnan jonka olin kamerasta yli vuosi tapausta ennen maksanut. Lisäksi kassaneiti hyvitti vahingossa 70 euroa liikaa, joka olisi ollut vanhan ja uuden kameran erotus. Uuteen eli nykyisinkin käytössä olevaan kameraan otin samaisen kolmen vuoden vakuutuksen. Toivottavasti kamera kuitenkin säilyy ehjänä vakuutusajan loppuun ja ylikin... :thumbsup:
   
 3. marcoolio

  marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.09.2002
  Viestejä:
  4 516
  Saadut tykkäykset:
  8
  Kodak moment! :D
   
 4. KMOK

  KMOK Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  21.06.2002
  Viestejä:
  1 930
  Saadut tykkäykset:
  32
  Niimpä. Harmi ettei kukaan ollut kuvaamassa laiturilla kekkoilevaa känniääliötä. Nokian 3310 toimi vielä tuon uintireissun jälkeen, mutta kun samana kesänä putosin päissään veneestä niin puhelin otti myös itteensä. :)

  Mainittakoon vielä, että laiturin vieressä oli ehkä puoleen reiteen vettä ja veneestä putosin rannassa jossa vettä oli ehkä saman verran. Mutta totta kai sinne veteen pitää mennä selälleen tai kyljelleen...
   
 5. pistaa

  pistaa New Member

  Liittynyt:
  07.04.2003
  Viestejä:
  62
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainoa hyvä puoli tuosta mitä keksin olisi jos saat ehjän tuotteen tilalle ilman omavastuuta (en kyllä tiedä kuuluuko kys. vakuutukseen omavastuuta).
  Jos telkkarin vahingossa pudotat tms, niin kyllä kotivakuutus korvaa, ja jos telkkari nyt kuukaudessa itsestään hajoaa, niin eikös gigantti sen joudu korvaamaan ilman tuommoisia omakeksimiä vakuutuksiakin.

  Tässäpä kivaa lukemista asiaan liittyen..
  http://www.vakuutusneuvonta.fi/tiedotus/tied805.htm
   
 6. kjhh

  kjhh Member

  Liittynyt:
  24.08.2004
  Viestejä:
  73
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kannattaa ehdottomasti ottaa! Itse otin kesällä plasmaan (50") 5v Immu -vakuutuksen, maksoi noin 650€. Tuossahan ei ole mitään omavastuuta tai arvonalenemaa (kuten kotivakuutuksissa) joten vakuutus kyllä rauhoittaa kummasti, varsinkin kun kyse on suuremmasta ostoksesta.
   
 7. Mazox

  Mazox New Member

  Liittynyt:
  12.12.2005
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse otin tuon 3vuoden vakuutuksen, kun sanoivat että voi palauttaa (sen vakuutuksen) 30päivän aikana, jos ei halua kuitenkaan sitä ottaa. Suosittelivat kuitenkin ottamaan sen vähintään kuljetuksen ja asennuksen ajaksi. No pitää vielä käydä omassa vakuutusyhtiössä kyselemässä sitä kotivakuutuksen kattavuutta. Siksi tänne kyselyn pistin kun en ole tuosta mistään kuullut, että onko toimiva systeemi. Korjaus ei maksa mitään, mutta jos antavat uuden tilalle, se maksaa 50€. Ei kata pikselivirheitä eikä kuvan palamista kiinni ruutuun! Lapsiperheellisenä tietysti voisin kuvitella esim tilanteen, että lapset tiputtavat kaukosäätimen, ja se mykistyy. No en tiedä kannattaako niitä sitten korjata? Jos antavat uuden, niin perivät tietysti sen 50€. Mitähän mahtaa maksaa alkuperäinen Panan (pa50) kauko? :rolleyes:


  edit:
  http://www.vakuutusneuvonta.fi/tiedotus/tied805.htm Ainakin nuo vahinkoilmoitusajat näyttäisi olevan suomessa käytettävien ehtojen mukaiset
   
 8. juhaa

  juhaa Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.12.2000
  Viestejä:
  5 971
  Saadut tykkäykset:
  7
 9. Alex70

  Alex70 Member

  Liittynyt:
  23.08.2012
  Viestejä:
  200
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ovathan nuo kauppojen tarjoamat vakuutukset melkoisen suolaisia. Laaja kotivakuutus on monesti yhtä hyvä, lisäksi useissa luottokorteissa kuten Nordean Visa Gold ja Master Gold on vastaavan tyyppinen tuoteturva, riittää kun maksaa kortin luotto-ominaisuudella.