euromaster kusettaa

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikat' , aloittajana jodorowsky, 04.12.2018.

 1. jodorowsky

  jodorowsky Member

  Liittynyt:
  18.09.2011
  Viestejä:
  456
  Saadut tykkäykset:
  19
  Kävin euromasterissa ostamassa renkaat asennettuna. Tilasivat renkaat ja vanteet. Kun tulin sovittuna aikana sinne asennuttamaan niitä niin työntekijä totesi että tuli 16 tuuman vanteet vaikka tilasin 15 tuuman. Nyt ne renkaat eivät käy niihin vanteisiin. Tilaamme ne renkaat toki uudestaan 16 tuumaisina jos täältä ei löydy mieluisaa rengasta. Haloo minähän halusin renkaat nimenomaa 15 tuumaisina. Niidenhän pitäisi tilata minulle uudestaan ne vanteet eikä renkaita ilmeisesti niiden palauttaminen ilmaiseksi ei onnistu tai jotain ja siitä tulisi kuluja liikkeelle joten ne päättävät kusettaa tällätavalla.
   
  htavilap tykkää tästä.
 2. mopsi

  mopsi Member

  Liittynyt:
  08.11.2012
  Viestejä:
  448
  Saadut tykkäykset:
  11
  Olet siis tilannut 15" vanteet ja 15" renkaat ja ilmeisesti molemmat myös jotain tiettyä nimenomaista merkkiä ja mallia. On täysin selvää, että sinun pitää saada juuri ne, jotka tilasit - ja ilman lisähintaa. Päinvastoin Euromaster saisi hyvittää sinulle viivästyksestä goodwill hengessä, jos case on mennyt juuri niinkuin kerrot.
   
 3. Snafu68

  Snafu68 Active Member

  Liittynyt:
  06.05.2013
  Viestejä:
  707
  Saadut tykkäykset:
  32
  Totea, että "huono juttu" ja kävele pois.
  Tai, jos olet maksanut etukäteen, niin vaadi rahat takaisin koska tuote ei ole sellainen mitä tilasit.

  Porukka ei osaa pitää kiinni siitä. että yritykset tekee/yrittää tällaisia. Et yksinkertaisesti suostu, vaan rahat takaisin jos ei löydy 15'' vanteita + renkaita samantein. Ei se sun ongelma/maksuvelvollisuus voi olla mitenkään, että yritys tilailee mitä sattuu. +eivät ilmoittaneet etukäteen, että "oho" väärät vanteet.
   
 4. petepas

  petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.01.2005
  Viestejä:
  2 444
  Saadut tykkäykset:
  2
  Heippa ja seuraavaan liikkeeseen.
   
 5. jodorowsky

  jodorowsky Member

  Liittynyt:
  18.09.2011
  Viestejä:
  456
  Saadut tykkäykset:
  19

  Juu vähän lisätietoa tähän totean että vitutus on ollut äärimmäisen kova koska olen myös itse toiminut väärin niin se hävettää minua suunnattomasti. En siis ole häpeän ja vitutuksen vuoksi kyennyt tähän kirjoittamaan koko juttua..

  Eli kuten tossa ylhäällä totean niin se vitun myyjä totesi aivan pokkana että voimme tilata ne renkaat noille 16 tuumaisille vanteille eli ei sanonut mitään että ne vanteethan meidän pitää palauttaa koska renkaat tuli oikeat mutta vanne on väärä. vitsihän on siinä että niille 16 tuumaisille vanteille ei saa 31 tuumaisia renkaita jotka välttämättä halusin. sitten hän ehdotti että saisin edullisesti eräät toiset renkaat jotka käyvät vanteille ne olisi paikanpäällä. No niiden koko oli merkitty eri systeemillä kuten yleensä pienemmissä renkaissa. Eli ne oli 240 75 r16 ja minä en ollut todellakaan ottanut yhtään mitään selvää tällä koko merkinnällä tehdyistä renkaista koska oletin että kyllä rengasliike tietää nämä hommat niin ei tarvitse paljoa tietää enkä uskonut että tälläinen tunnettu firma kusettaa. Kysyin myyjältä onko tämä vastaava rengas kuin se minkä tilasin kun en ymmärtänyt mitä merkinnät tarkoittavat. Myyjä vastasi joo ja sinähän se tiedät parhaiten vaikka en tiennyt mistään mitään. Otin ne kun oletin että ne vastaavat 31 tuumaista jonka nyt tiedän että ne ei ole sen kokoiset.

  Minähän menin jotenkin en osaa sanoa shokkiin koko liikkeessä olo aikana siitä lähtien kun myyjä pokkana sanoi että voimme tilata ne renkaat 16 tuumaisina. En siis osannut toimia oikein ollenkaan aivot vain raksuttivat tyhjää se hävettää helvetisti. Olin myös maksanut ne vanteet etukäteen renkaita en. Sinne meni melkein 1000 euroa rahaa hukkaan. Nyt olen alkanut hankkimaan uudestaan niitä renkaita jotka alunperin halusin noin vuoden kuluttua tapahtuneesta toivottavasti osaan nyt pitää puoleni jos vastaavaa tapahtuu ainakin olen tietoinen nyt tulevaisuutta ajatelleen että tälläinen on mahdollista ja pystyn suunnittelemaan toimintamalleja etukäteen. Jos kaikki menee nyt suunnitelmien mukaan toivottavasti niin tuohon nurkkiin jää ainakin yhdet vain vuoden ajetut vanteet ja renkaat ylimääräisenä. Enkä viitsi enää ostaa erikseen vain talveen suunniteltuja renkaita vaan ajan näillä läpi talven vaikka ne eivät talvella niin hyvät olekaan kuin oikeat talvirenkaat mutta talvilailliset kuitenkin. Niin säästetään sit talvirenkaista tämä vitummoinen virheeni. Mutta euromasteriin en enää ikinä mene mun puolesta voise oulun euromasterin läski mies haistaa pitkän vitun jos sattuu tämän lukemaan.