Erikoiskotelot

Keskustelu osiossa 'DVD-leffat' , aloittajana petri_leskinen, 30.03.2011.

 1. petri_leskinen

  petri_leskinen Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.07.2004
  Viestejä:
  340
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuinkas moni kerää esim. Snapper koteloisia elokuvia? Tai pelkästään jotain vaikka peltikoteloisia elokuvia?
   
 2. Pulse+

  Pulse+ Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  536
  Saadut tykkäykset:
  35
  Tehdään tällainen 9 vuoden takaisen ketjun nosto, kun en muutakaan sopivaa ketjua löytänyt. Onko olemassa valmista listaa tai arvon foorumistien muuta tietoa dvd alkuaikojen snapper pahvikantisista julkaisuista Suomessa?

  Ulkomaan foorumilta kyllä löytyy lista ja varmaan osa niistä on julkaistu Suomessakin. Omassa kokoelmassa on muutama Warnerin pahvinen snapper on ollut vuosituhannen vaihteesta saakka ja viime aikoina on tullut niitä divareista kannettua kotiin aina kun on hyväkuntoinen osunut kohdalle. Ovat nykysilmin katsottuna paljon tyylikkäämpiä kuin keepcase dvdt. Kuutisenkymmentä Suomen snapper nimikettä on nyt koossa ja huuto.nettiä skannaamalla löytyy lisää. Arvelisin, että kotimaisia snappereita on ainakin pitkälle toista sataa erilaista.
   
 3. Reaper

  Reaper Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.03.2003
  Viestejä:
  266
  Saadut tykkäykset:
  18
  Hmm Videospacen julkaisut osiossa (https://www.videospace.fi/releases?formats=3) pystyy ainakin määrittelemään julkaisulle pakkaustyypiksi "Snapper-kotelo", mutta en ainakaan äkkiseltään löytänyt keinoa miten nuo saisi filtteröityä omaksi listakseen... Toki tuollakaan ei varmaan kaikkia julkaisuja ole, mutta olisi ainakin yksi paikka mistä selailla :)

  Tällä foorumilla ei taida onnistua käyttäjien tagaaminen mutta Videospace Ville on jäsenenä täällä DVDPlazalla ja osaisi ehkä vastata paremmin pystyisikö tuollaisen filtteröinnin toteuttamaan.

  EDIT/MODE: Tagaaminen onnistuu kyllä, kas näin; @Videospace
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 18.11.2020
 4. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 273
  Saadut tykkäykset:
  577
  No niin, tätä on odoteltu, aikanaan halveksitun ja vihatun snapperin keräilyarvon kohoamista. Nyt vielä tarvitaan lista harvinaisuuksista, niin pääsee harkitsemaan näiden keräilyjulkaisuiden myymistä tai kokoelman kunniapaikalle nostoa. ;)

  Nostaako arvoa, jos julkaisun levy on vielä flipperi? ;)
   
 5. Pulse+

  Pulse+ Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  536
  Saadut tykkäykset:
  35
  Kiitos vinkistä, täytyypä tuota Videospacea tutkia.

  Ei kait näissä ainakaan kaikissa ole hinta noussut. Divarista näitä olen kantanut 3-4 euron hintaan hyllyyni.
  Harvinaisempia tai vähemmän liikkuvia ovat ainakin Julma Maa - Badlands ja animaatio Taru Sormusten Herrasta v. 1978. Molempia toki saa huuto.netistä, mutta niistä pyydetään korkeita hintoja.

  Saa tarjota seuraavia leffoja yksityisviestillä: Dave, Deliverence, Faijalla hommat hanskassa (national lampoons),Final Analysis, GoodFellas, Badlands, Lost Boys, Bridges of Madison County, Witches, True Crime, It, Battlefield Earth, Taru Sormusten Herrasta.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2020