ELIZA (suomalainen lyhäri)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana maarek, 23.12.2015.

Tags:
 1. maarek

  maarek Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.04.2003
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heips DVDPlazalaiset. Ajattelin heittää tänne kriitikoitavaksi tämmösen lyhärin mikä tuli sopivasti joulun alla saatua valmiiksi.

  Kyseessä on väkivaltapläjäys jossa kostetaan niin että veri lentää. Eli varoitus, tässä on väkivaltaa eikä hirveästi muuta, mutta koitin tehdä tyyliteltynä pastissina kaikista kostoleffoista. Kritiikkiä olisi eri nastaa kuulla, positiivista sekä negatiivista! Tässä youtube sekä vimeo linkit niin voi valita kummasta palvelusta tykkää enemmän (vimeossa vähän parempi kuvanlaatu)

  Aiemmin pistin tänne foorumille L4ST lyhäriä parisen vuotta sitten niin sama meininki jatkuu.
   
 2. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 544
  Saadut tykkäykset:
  263
  Ihan sujuvastihan tuo eteni. Vähän lisää taustatarinaa ja muuta sisältöä niin tältä pohjaltahan saisi täyspitkän rikosleffan, tämä nyt oli ikäänkuin se loppuhuipennus. Sinänsä hyvin kuvattu ja leikattu, ei siinä mitään. Drugzone abc:t jäi vähän mietityttämään että mitä ne on...
   
 3. maarek

  maarek Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.04.2003
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos kommentistasi, tosiaan aika huipennokseksi meni helposti kun dialogeja ei ollut. Tässä alunperin oli noita flashbackejä yksi enemmän jossa olisi ollut pieni twisti (toisen jengin rikollispomo käyttää Elizaa tappaakseen kilpailevan porukan), mutta se jäi syystä ja toisesta tekemättä.

  Nuo ABC:t olisi voinut kirjoittaa paremminkin. Mutta loppui osaaminen kesken!