EARTHQUAKE VTEK-MC5 -Erillissarja

Keskustelu osiossa 'Autohifi' , aloittajana jeu123, 13.08.2014.

 1. jeu123

  jeu123 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.08.2014
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  EARTHQUAKE VTEK-MC5

  Tuli eilen hankittua otsikon mukainen erkkasarja paikallisesta autohifi liikkeestä, en sano nimeä, niin ei mene mainostamiseksi =). Tänään sateiden välissä sain sen asennettua paikoillensa. Ei voi kuin ihmetellä että mitä h*****tiä tapahtui? Siis aivan sanoin kuvaamattoman hyvä ja pirun tarkka soundi!!
  En olisi villeimissä unelmissakaan uskaltanut odottaa tuollaista ääntä sillä hinnalla! Erkkasarjan ovh. oli 199€, mutta liikkeessä oli erittäin miellyttävä palvelu ja sain tuntuvan alennuksen vielä kyseiseen sarjaan.

  Aikaisemmin ovissa oli ollut Pioneerin koksuelementit, jotka olivat ihan jees, mutta ei voida puhua samassa lauseessa niistä elementeistä ja nykyisestä sarjasta. Jos sinulla on pieni budjetti, niin osta halpa vahvistin ja panosta noin 150€ erillissarjaan, niin
  saat autoosi ihan törkeän hyvän äänentoiston. Toki itselläni on subbaria, kondensaattoria yms. kaikkea mahdollista, mutta voin vakuuttaa että autohifin makuun pääsee pikkurahalla kiinni. Siis suosittelen lämmöllä laittamaan ensiksi erillissarjan hintaluokassa 150-250€+ vaikka käytetyn 2-kanava vahvistimen muutamalla kympillä, niin saa ihan parhaan vastineen rahoillensa!

  (Kunpa joku olisi kertonut tämän minulle, kun aloitin harrastuksen.)