Dikipoksi verkkoliitännällä ?

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana novoiperkele, 02.08.2010.

 1. novoiperkele

  novoiperkele Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tästä aiheesta oli jo aiemmin, mutta aihe oli monta vuotta vanha.

  Eli verkkoliitäntä pitäisi löytyä
  -tallennusten jako verkossa
  -editoitujen/pakattujen (xvid tms.) tallennusten toisto

  Mielellään caabeliin
   
 2. DigiPeeHoo

  DigiPeeHoo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.12.2005
  Viestejä:
  111
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suosittelen Dreamboksia... Mulla kaksi sellaista... 7025 ja 800HD, voi käskyttää toisella toista, näkee toisen ajastukset - voi tehdä toiseen boksiin ajastuksia, näkee levyt ristiin, voi tallentaa minne haluaa, toiseen boksiin - samaan - verkkolevylle, voit katsoa läppärillä/pc:llä telkkaria digiboksista (vaikka boksi on vain stand-by tilassa) jne jne...

  Mulla oli kaapelissa ja muutin antenni/satelliittitalouteen... ei muuta kuin virittimet vaihtoon ja homma toimii taas.
   
 3. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 039
  Saadut tykkäykset:
  42
  Dreamboxille ääni myös täältä. Homma toimii kuin junan vessa.
  Käytössä kaapelitaloudessa 8000-malli.
   
 4. creegan

  creegan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.03.2005
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Otsikon mukainen laite myös hakusessa ja verkkopuolen ominaisuuksista korostaisin DLNA:ta. Saa sitten katsella muistakin huoneista vaikka popparilla tai vastaavalla mediatoistimella. Ja siis antenniverkon malli itsellä haussa.

  Samsungilta BD-asemalla varustetut mallit BD-C8200 ja BD-C8500 (250GB ja 500GB) on varustettu DLNA:lla, mutta miinuksena on vain yksi viritin ja toisaalta tuo BD-asemakin on vain hintaa nostamassa. Mutta jos en muuta keksi niin kai se on toinen noista.

  Onko porukalla tietoa muista vastaavista digibokseista jota jo löytyy kaupasta tai on tulossa tänä vuonna?
   
 5. katchu

  katchu Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.06.2006
  Viestejä:
  487
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkos Dreamboxissa tai kilpailijoissa mahdollista asettaa ajastuksia etänä, esimerkiksi web-selaimella? Mielestäni on kovin vaivalloista käynnistää digiboksi ja tv vain sen takia että laittaa ajastuksia :)
   
 6. Hensu

  Hensu Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2005
  Viestejä:
  239
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vastaan Dreamboxien osalta, kyllä on. Aikanaan kun oli rei'itystä palomuurissa, homma kävi myös kotoa kauempaakin.

  Ja kotiverkossa streamauskin käy kätevästi koneella, menee hyvin esim. taustalla pikkukuvassa jos on jotain muuta ähräämässä.

  creeganille en uskalla ihan aukottomasti vastata, mutta käsittääkseni Dreameihin on saatavilla esim. ushare-plugin joka on tarkoitettu tuohon jakamiseen. Toinen vaihtoehto on hommata ulkoinen levy mitä voi sitten muut talouden laitokset käyttää. Ei kuumu boksikaan niin paljoa ja NASsikkaan voi ängätä sitten tarpeen mukaan lisää levytilaa.
   
 7. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 039
  Saadut tykkäykset:
  42
  Joo, siis mieluummin kotona ajastelen ohjelmat tietokoneella Dreamboxin kanssa. Epg-hakua tulee käytettyä erittäin usein. Sitten vaan yhdellä klikkauksella tallennus löytyy ajastuksista.

  Helsinginreissulla jokunen kuukausi sitten hokasin etten ollut muistanut laittaa ajastumaan yhtä ohjelmaa. Kaivoinpa taskustani kännykän ja ihan yhtä hyvin onnistui sillä ajastaminen. Tosin vailla mobiilitukea on web-käyttöliittymä rahtusen kankeampaa sillä käyttää. Mutta silti reissulta palattuani ajastetut ohjelmat löytyivät boxin kiintolevyltä kuten odottaa sopi.
   
 8. unreal

  unreal Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2004
  Viestejä:
  3 805
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainakin android-puhelimen (HTC) selaimella tuo käyttö käy ihan näppärästi kyllä tuolla normaalilla web interfacellakin. Jos muistelen oikein, niin tuosta kuitenkin oli joku kevytversiokin olemassa, jossa ei ole EPG-hakuja, mutta ajastuksia pystyy tekemään manuaalisesti ajat asettamalla, tuo muistaakseni toimii melkein puhelimella kuin puhelimella... En vain nyt muista tarkkaan, mistä osoitteesta tuo kevytversio löytyy tai onko sitä ylipäätään enää tuossa systeemissä mukana, kun tuo web interface jossain vaiheessa päivittyi.