Deep Discount DVD

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikat' , aloittajana Toolband, 12.07.2003.

 1. Toolband

  Toolband New Member

  Liittynyt:
  17.03.2003
  Viestejä:
  1 017
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eli olen aikeissa tilata tuolta tarinatuvassakin keskustelua herättäneen Metallican Live Shit: Binge & Purge -boksin. Sen hinta olisi tällä hetkellä $35,99 ja siihen päälle postikulut, jotka ovat kuulemma n. $9.

  Merkitseekö kyseinen pulju paketin päälle ainoastaan tuotteen hinnan vai sen lisäksi myös postikulut? Mites muilla onko jäänyt tuon hintaiset tuotteet yleensä tullin haaviin? Tuo loppuhinta taitaa olla juuri siinä rajoilla, että jääkö tulliin eli kokemuksia olisi kiva tietää.
   
 2. Lassi

  Lassi Active Member

  Liittynyt:
  31.12.2000
  Viestejä:
  2 464
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tilasin DDD:ltä toukokuussa yhden elokuvan. Toimitusaika oli tasan kolme viikkoa (ilmeisesti suht. normaalia kyseisen firman tapauksessa), ja paketin päälle oli merkitty arvo $10.00. Paketin päällä muovitaskussa olleessa lähetyslistassa oli sama $10 ja "postage"-kohdassa $.2 (tai $2..ei saanut selvää). Todellinen hinta kuluineen oli 14 euroa, joten melko lähelle oikean hinnan olivat merkinneet, ja muistaakseni täälläkin on kerrottu, että kirjaavat aina likimain todellisen hinnan.

  Paketin toi Transpointin lähetti, ja Suomeen nuo USPS:n paketit tulevat turkulaisen General Parcelin (GLS) kautta. Heidän kauttaan tulevien pakettien tullaukseen taas liittyy tiettyjä vaikeuksia (ks. esim. RBV:n subbarikokemukset)...
   
 3. Jorse

  Jorse trust no one Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.04.2001
  Viestejä:
  5 076
  Saadut tykkäykset:
  8
  Toimiikos tuola Sampon Electon?
   
 4. Satakle

  Satakle New Member

  Liittynyt:
  28.03.2003
  Viestejä:
  159
  Saadut tykkäykset:
  1
  Sampo Electon pelittää ihan OK.

  Itselläni DeepdiscountDVD on pelannut ihan mainiosti. Vaikka postikulut ovat hieman kovat, on hintataso kuitenkin vastaavasti osassa tuotteista enemmän kuin kohdallaan. Lähinnä tarjouksia ja sellaisia toisarvoisia levyjä on tullut hommattua ja kaikki on tullut vajaassa kahdessa viikossa.

  Paras kokemus puljusta on kuitenkin Rambo Trilogy -boksi. Pakettini oli saanut pahasti jonkin verran kuonoonsa matkalla, peltilootassa oli pieni reikä ja pari lommoa. Kiekot olivat ihan kunnossa, mutta tuo loota harmitti sen verran että kysyin heiltä lupaa lähettää paketin takaisin. Kummallista kyllä, he eivät halunneet boksia takaisin, vaan he lähettivät muitta mutkitta uuden Rambon veloituksetta. :thumbsup:
   
 5. Fahrenheights

  Fahrenheights New Member

  Liittynyt:
  07.06.2002
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tähän liittyen, jos tilaan tavaraa tuolta, onko keskimäärin todennäköisempää, että tilaus jää tulliin vai ei? Ja muutenkin, tuleeko tilaus siis kotiin asti vai postiin, vai jonnekkin kolmannelle osapuolelle?
   
 6. Lassi

  Lassi Active Member

  Liittynyt:
  31.12.2000
  Viestejä:
  2 464
  Saadut tykkäykset:
  1
  Sanovat sivuillaan lähettävänsä paketit "USPS Destination Post Office":lla, jossa paketit toimitetaan lähimpään postitoimistoon. Suomessa USPS:n kumppani ei ole kuitenkaan Posti, vaan mainittu GLS/General Parcel Finland/Transpoint, joten pakettien pitäisi tulla viimeksi mainitun tuomana kotiin. Ainakin tuon yhden tilaamaani paketin jouduin myös kuittaamaan vastaanotettaessa.

  Hesarin yleisönosastolla oli taannoin enemmänkin keskustelua tuosta GLS:stä, ja muistaakseni yksi valituksenaihe olivat varsin suolaiset tullausmaksut. Postin kautta tulevat paketit voi helposti tullata itsekin, vaan mitenkähän mahtaa onnistua näillä?
   
 7. Fahrenheights

  Fahrenheights New Member

  Liittynyt:
  07.06.2002
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten muuten toimitaan tuollaisessa tilanteessa, jos ei olekkaan kotona, kun tavarantuoja soittaa ovikelloa? Tuleeko kuriiri uudestaan, vai meneekö asiat vaikeiksi?
   
 8. Toolband

  Toolband New Member

  Liittynyt:
  17.03.2003
  Viestejä:
  1 017
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tilasin sitten eilen tuon Metallican LiveSh*t -boksin. Täytyy vain toivoa, että tuo tosiaan tulee ilman tulleja ja ettei tule mitään ongelmia. Tuoltako tosiaan joku lähetti tuo sen paketin kotiovelle? Mitä sitten jos ei ole kotona ja paljonko ne mukavat tullimaksut oikein ovat?
   
 9. jansku76

  jansku76 New Member

  Liittynyt:
  27.05.2000
  Viestejä:
  2 300
  Saadut tykkäykset:
  1
  Viimeisin oma pakettini tuli postiin, mutta taidan olla ilmeisesti vähemmistössä. Paketin noutolappu ei kylläkään ollut postin normaali vaan ihan erilainen. En nyt tarkalleen muista mitä siinä luki, mutta jenkkien tullilaitokseen tuo taisi viitata. Eli lapussa oli summat sun muut merkattuna ja postikulujen kohdalla luki 25 USD. Sitä en tiedä mistä tuo summa oli repäisty sillä itse maksoin posteja hieman päälle 10 USD. Tavaran arvoksi oli laitettu ihan oikea arvo.
   
 10. starttimartti

  starttimartti New Member

  Liittynyt:
  22.06.2001
  Viestejä:
  138
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toimittaa lähetykset hitaasti (mennyt monesti yli 3 viikkoa).

  Hinnat ovat myös yleensä halpoja, kunhan löytää haluamansa elokuvan, koska leffojen selaaminen on melkoista tervan juontia Deepissä.

  Tilasin joskus alkuvuodesta Rambo Trilogian ja Night Of The Living Deadin, mitkä saapuivat postilaatikkooni rikkinäisinä. Sovin Deepin kanssa että palauttaisin elokuvat ja saisin uudet versiot takaisin. Kun pakettini saapui Deeppiin heiltä oli Rambot loppuneet eikä uusia näyttänyt olevan tulossa -> palauttivat rahani (ramboista, NOTLDsta ja posteista). Sitten kului joku kuukausi ja ilmoittivat että "nyt se NOTLD lähti sitten sinne Toijalaan päin". Että ilmaisen NOTLD Millennium editionin sieltä sain. Täytyy varmaan jatkaa sieltä tilailua.
   
 11. moby

  moby Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2001
  Viestejä:
  710
  Saadut tykkäykset:
  2
  En suosittele tilaamaan tällä hetkellä. Toimitukset erittäin hitaita. Minullakin on pari leffaa olleet matkalla yli kuukauden, eikä asiakaspalvelukaan tunnu toimivan enää vanhaan malliin.

  Kumma juttu on myös se, että vain yksi paketti on tullut transpointin kautta. Kaikki muut ovat tulleet suoraan laatikkoon.
   
 12. Daniel

  Daniel New Member

  Liittynyt:
  23.04.2003
  Viestejä:
  58
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselleni kävi ainakin niin että sieltä Turun logistiikkakeskuksesta tuli jokin kirje missä pyydettiin ottamaan yhteyttä, ja kun soitin niin he sanoivat että tullaus on 25 euroa jos he hoitavat sen ja sitten tais olla noin 7 euroa jos hoidan sen Transpointin päässä. No ongelmaa ei olisi pitänyt olla kun se lähetyts oli alle tullirajan (olin tehnyt pre-ordereita yms) joten he hetken miettivät ja sanoivat soittavan takaisin jonka jälkeen he lähettivät sen sitten lähetillä mun luo. Vinkkinä voisin muuten sanoa että Deepistä voi hyvin laittaa isomman tilauksen silleen että osa on Pre-ordereita, silloin postikulut veloitetaan ekan lähetyksen yhteydessä ja ne pre-orderit lähtevät ilman postikuluja. Ainakin toimi mulle.

  Tuntuu kyllä aika yleelliseltä kun lähetti tuo noi paketit kotiin, mutta pakko kyllä myöntää että se on paljon kätevämpää kun posteljooni tiputtaa leffan luukusta.

  Ihmetyttää myös miten tommoinen toiminta voi kannattaa, laitoin isomman tilauksen Deeppiin (postikulut joku $12) ja sieltä sitten tippui paketit kolmessa erässä, yks paketti sisälsi ainoastaan yhden $7 leffan minkä Transpoint toi kotiovelle eikä siitä siis veloitettu mitään postikuluja.
   
 13. SamSonite

  SamSonite New Member

  Liittynyt:
  21.12.2000
  Viestejä:
  498
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hmm... ja mulle tuli Rambo III (uusi rikkoutuneen tilalle) ihan vaan postiin viime viikolla. Ja olikin vielä matkalla 2 kuukautta. Että silleen. Ja piti lähettää se rikkinäinenkin sinne, jota eivät kuulemma koskaan saaneet. Uskoivat kuitenkin ja laittoivat uuden.
   
 14. electricboy

  electricboy New Member

  Liittynyt:
  05.11.2000
  Viestejä:
  2 580
  Saadut tykkäykset:
  3
  Itse olen käyttänyt tätä nyt viime aikoina, ja hiukan on tosiaan hidasta ollut viimeiset pari kuukautta. En sitten tiedä onko siellä vain yksinkertaisesti ruuhkaa tms.

  Taidan kokeilla CDWOW!:ta seuraavaksi, vaihtelun vuoksi jos ei muuten. :)
   
 15. electricboy

  electricboy New Member

  Liittynyt:
  05.11.2000
  Viestejä:
  2 580
  Saadut tykkäykset:
  3
  Nyt on annettava firmalle pyyhkeitä. Useita levyjä jo vaikka kuinka monta viikkoa matkalla... Ennen ei ollut näin, joten jotain ruuhkaa ja hässäkkää niillä siellä on selkeästi.

  Pakko kai alkaa jo kyselemään. Nyt kun vielä muistaisin mitä olen tilannut ja milloin.. :)
   
 16. Toolband

  Toolband New Member

  Liittynyt:
  17.03.2003
  Viestejä:
  1 017
  Saadut tykkäykset:
  1
  Itse tilasin 13.7. tuon Metallica-boksin ja ship date näkysi olevan 23.7. eli tänään. Pitää toivoa, että tuo paketti lähtisi tänään matkaan ja mikä tärkeämpää, se saapuisi ajoissa perille. Itse en enää kuukauden päästä asu kotona, joten olisi mukava saada paketti kouraan ennen muuttoa.
   
 17. corben

  corben New Member

  Liittynyt:
  23.04.2002
  Viestejä:
  454
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minullakin nyt kaksi tilausta tulematta. Toinen ollut matkalla jo melkein puolitoista kuukautta. Toinenkin reilusti yli kuukauden. Asiakaspalvelusta en ole saanut vastausta viikossa.

  Ei ole enää DDD entisensä :mad:
  Mistäköhän johtuu?
   
 18. Toolband

  Toolband New Member

  Liittynyt:
  17.03.2003
  Viestejä:
  1 017
  Saadut tykkäykset:
  1
  Huolestuttavalta kuulostaa. Pitää vaan toivoa, että oma pakettini tosiaan ehtisi viimeistään sen kuukauden sisällä oikeaan osoitteeseen.
   
 19. Cosmo

  Cosmo ningjing zhi yuan Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.12.2000
  Viestejä:
  1 681
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse pistin jo palautetta DDD:lle ja annoin ymmärtää etten aio enään asioida heidän kanssaan. Ei kyllä kiinnosta odotella jo maksettua levyä joka on heidän mukaansa postitettu lentopostina 25/06.

  Vastaavan levyn/t saa taatusti melkein samaan hintaan DVDSoonista, DVDPacificista tai CDwow:ista.

  Pistää vihaksi.
   
 20. asteriksi

  asteriksi Member

  Liittynyt:
  10.09.2001
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  1
  Sama homma T2-extreme on merkitty postitetuksi 06/25/03
  ei vaan ole vielä näkynyt :mad: