DC Comics:in "Wonder Woman" tulossa teattereihin - 3 traileria

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 18.04.2017.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 273
  Saadut tykkäykset:
  29
  Mika submitted a new blog post

  DC Comics:in "Wonder Woman" tulossa teattereihin - 3 traileria

  [​IMG]

  Wonder Woman valloittaa valkokankaat maailmanlaajuisesti, kun Gal Gadot tekee paluun ohjaaja Patty Jenkinsin (Monster, AMC-kanavan Jälkiä jättämättä) toimintaseikkailun nimikkorooliin.

  Ennen kuin hänestä tuli Wonder Woman, hän oli Diana, voittamattomaksi soturiksi koulutettu Amazonien prinsessa. Kun amerikkalainen lentäjä törmää suojaiselle paratiisisaarelle ja kertoo ulkopuolisessa maailmassa vellovasta konfliktista, Diana jättää kotinsa vakuuttuneena siitä, että hän voi lopettaa erimielisyydet. Taistellessaan ihmisten rinnalla kaikki sodat lopettavaa sotaa Diana löytää täydet voimansa… ja todellisen kohtalonsa.

  Elokuvan on ohjannut Patty Jenkins ja käsikirjoittanut Allan Heinberg, Geoff Johns sekä Patty Jenkins. Tarina on Zack Snyderin ja Allan Heinbergin käsialaa ja se perustuu DC Entertainmentin hahmoihin. Wonder Womanin on luonut William Moulton Marston.

  Teattereihin leffa on tulossa 2.6.2017.

  [button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/wonder-woman-trailer-1/']Katso elokuvan trailer[/button][button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/wonder-woman-trailer-2/']Katso elokuvan trailer 2[/button][button style='primary' icon='elusive-videocam' url='https://www.dvdplaza.fi/trailers/wonder-woman-trailer-3/']Katso elokuvan trailer 3[/button]
  Continue reading the Original Blog Post.
   
 2. Mookid

  Mookid Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 400
  Saadut tykkäykset:
  162