Avatar

Keskustelu osiossa 'Testailua' , aloittajana Poistettu tili 10873, 08.09.2019.

 1. En löydä profiilisivulta enkä mistään muualtakaan tapaa millä voisi vaikuttaa avatariin, en voi vaihtaa tai poistaa sitä. Onko mulla mahdollisuutta muuttaa sitä vai ei, olisi kiva tietää? Jos en vaan osaa niin ottaisin neuvoja vastaan.
  Ylläpito ei vastaa yhteydenottoihin niin kyselen täältä.
   
 2. Burkitsville

  Burkitsville Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  1 979
  Saadut tykkäykset:
  340
  Erittäin hyvä kysymys, johon vastauksen haluaisin itsekin. Jo pitkään pänninyt tuo "harmaa massa" josta tekisi mieli irtautua esteettisesti, jonkin kuvakkeen korvaamana. Oikeastaan omasta puolestani voisin aloittaa tiedustelemalla, että millähän helvetin konstilla avatar ylipäätään profiilin yhteyteen lisätään?
   
 3. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  121
  Historiallisesti vain jäsenmaksun maksaneet tukijoukot saivat avatarin foorumille. Pari vuotta sitten avatariksi tuli 'login with facebook' toiminnon kautta pikarekisteröityneille uusille jäsenille sen aikainen profiilikuva.

  Muutoin ei ole perinteisesti ollut avatarit edes saatavilla. Mutta nythän on uusi isäntä pelissä niin en tiedä onko muutosta tulossa.
   
 4. Avatarin sai aikanaan lisättyä itse jollain profiilisivulla. Sen sai lisätä ja poistaa ihan oman mielen mukaan, Nyt vaan huomasin että en voi muuttaa tai poistaa sitä. Näyttää siltä että uusia ei myöskään saa lisättyä.
  Ylläpito ei myöskään vastaa. Mitähän täällä tapahtuu?

  Jaa, Heikkinen vastasikin. En muistanut että avatar muuttuikin jossain välissä maksulliseksi, mutta vanhat saivat jäädä, kuten mulla vaikka en ole maksanut mitään.
   
 5. Burkitsville

  Burkitsville Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  15.06.2010
  Viestejä:
  1 979
  Saadut tykkäykset:
  340
  Hyi olkoon mitä säätämistä tuollaisen tähden. Pitäkääpä tunkkinne.
   
 6. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 399
  Saadut tykkäykset:
  633
  Pääseekö sillä avatarilla Pandoraan?