Asioita joita en voi ymmärtää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana tpi, 28.04.2008.

 1. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  122
  Usean vuoden odottelu ja turhan hohhailu olisi takuuvarma tappoisku media/viihdeuralle aikovalle. On mentävä ja tehtävä heti silloin kun siihen on mahdollisuus, etenkin nyt kun nimi ja naama ovat jo valmiiksi 'kaikkien' tuntemat ympäri maailman.
  Jos epäilet, että muutaman vuoden päästä näitä youtube-videoita ei muista enää kukaan, niin eikö ole vähän ristiriitaista samaan aikaan ehdotella että pitäisi odotella useita vuosia, ja sen jälkeen vasta aloittaa nimen ja tunnettuuden rakentaminen kokonaan uudestaan nobody-nollatasolta jälleen aloittaen..

  Onko stand-up-koomikon, esiintyvän taiteilijan, näyttelijän tai tv-juontajan ammateissa jotain huonoa tai halveksuttavaa? Jos henkilö itse haluaa näyttelijäksi tai juontajaksi, niin eikö tilaisuuteen saa tarttua kun sitä tarjotaan ja suorastaan tyrkytetään? Olisivathan jo salkkaritkin askeleen lähempänä unelman toteutumista, kuin halpamarketin hyllyntäyttäjäksi jääminen ja jumiutuminen.
   
 2. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Argumentaatiovirhe. 2010-luvusta ei vielä seuraa se, että 2010-luvulla tapahtuva asia on laadukas. Kovin moni toki kuvittelee, että tulevaisuus on aina mennyttä parempi. Nykyhetken perspektiiviharhaa tällaiset idiotismit.
   
 3. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jokapäiväisen elämämme täyttyminen jatkuvalla roska-roskalla, josta esimerkkinä tämä mukaerityislahjakas kielityttö, kertoo kyllä jostain. Miksi näin, koska ei tällaista aiemmin ollut?

  Kyseessä on rappiotila, joka johtuu ns. maallistumisen ja kapitalismikarusellin aiheuttamasta sokeudesta. Raamatussa mammonasta varoiteltiin monesti, mutta kun Raamattua ei enää ole. Arvot PITÄÄ kuitenkin aina jostain saada, ja koska uskonnollisia arvoja ei enää ole, ne korvautuvat kaikenlaisella hedonistisella mukaelämyksellisellä pikaruualla. Ennen hehkuteltiin taivaalla, nyt taivas on tubenetissä. Individualismin idiotismia taas on tuo uskomattoman näköalaton onnentoivottelu, isänmaallisuutta huvittavasti tavoitteleva hihkunta jonkun täysin tuntemattoman nuoren lyhytvideoista, joissa kopioituu muualta nähty "hauska".

  Tämä ilmiö on itsessään niin masentava, että pitäisi varmaan jättää täysin puuttumatta ja sulkea täysin pois tietoisuudesta oman mielenterveyden takia. Tämän ilmiötason luonteen takia ei asiaan voi suhtautua "positiivisesti", ellei sen totaalinen ignooraaminen ala jo olla sitä.

  Itse asiassa looginen seuraus nykyreaalitodellisuudesta olisi se, että oikeuslaitoksissa alettaisiin heittää noppaa randomtapausten lopputuloksesta.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2014
 4. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Ajoin takaa sitä, että Smoukahontas voisi takoa rautaa sillä tavalla, että menisi koulimaan itseään vaikkapa sinne Actor's Studioon tms. Jos hän kahden Youtube-videon ansioluettelolla aikoo tarttua suoraan isoihin työtarjouksiin, niin se pudotus aallonharjalta on tosiaan iso. En myöskään kritisoinut esim. stand up -koomikoita tai näyttelijöitä, vaan kysyin ja ihmettelin, mikä Smoukahontaksen uravalinta sitten on, jos nyt tarkastellaan näitä Youtube-videoita. Onko hänen tuleva ammattinimikkeensä "pseudo-kieli-imitaattori"? Kaikki puhuvat hänen tulevasta hienosta urastaan, mutta onko kukaan pysähtynyt ajattelemaan, että mikä se ura sitten.
   
 5. 3JJ

  3JJ Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2006
  Viestejä:
  1 567
  Saadut tykkäykset:
  275
  Näh. Tällä hetken julkisuudella saatiin naama telkkariin ulkomaita myöten. Nyt kun niitä työtarjouksia satelee, niin niistähän voi valita sellaisen mitä haluaa tehdä jatkossakin, ja kehittää itseään sitä kautta. Jos ei onnistu niin sitten ei, mutta kyllä tällä tavalla saa huomattavasti paremman alun kuin ne monet muut jotka sellaisesta haaveilevat. Eiköhän se idea ole saadaa jalkaa oven väliin ja päästä näyttämään mitä osaa. Se on nyt taottava kun rauta on kuumaa, eikä viiden vuoden päästä. Onhan näitä jotka jostain höpöhöpö-jutusta ovat tulleet tunnetuksi, ja nyt ovat juontajina jne. ihan oikeissa töissä siis.
   
 6. Digiman

  Digiman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2004
  Viestejä:
  907
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miksi kenenkään pitäisi lähteä "nöyristellen" työn perään..? Onko Sara-Marie jossain kertonut olevansa "supertähti" tai onko hän asettanut itsensä "pitkän linjan viihdealan ihmisen edelle"..? Ei todellakaan ole eikä hänen tarvitse kumartaa mihinkään suuntaan, miksi pitäisi..? Jos hän työn ja uran luo haluamallaan alalla, kassalla tai viihdemaailmassa niin hyvä, ei se ole keneltäkään pois, ei edes yhteiskunnalta.
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Ei ole kertonut olevansa supertähti, muttei ole käsittääkseni toppuutellut Youtube-videoidensa yleisömäärän merkitystä tai ylipäänsä hypeään. Tästä hypestähän voisi luulla, että Smoukahontas on tuore Oscar-voittaja tai vähintään vuoden läpimurtoartisti, eikä suinkaan "tuttu kahden Youtube-videon takaa". Ei hänen tarvitse pyytää anteeksi olemassaoloaan, mutta henkilökohtaisesti kokisin PR:kin kannalta hyvänä asiana (a la Mikael Granlundin suhtautuminen ilmaveiviin), jos hän ilmaisisi olevansa tietoinen, ettei ole sinänsä tehnyt mitään suurta. Voihan sitä vaikka sanoa, että jospa se "suuri" on vasta tulossa.

  Yhtä kliseistä kuin suomalainen kateus ja vähättely on se, että laitetaan kaikki suomalaisen kateuden ja vähättelyn piikkiin. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että kyllä tiettyjen tähtien nöyryyttä ihastellaan ja puidaan vaikkapa siellä Ellenissä. Niin että jos Smoukahontasta se hyvä PR kiinnostaa, niin voisihan sitä kymmenen miljoonan katsojan, kahden managerin ja tajunnanräjäyttävän hypen lomassa sanoa, että jos tämä kaikki on syntynyt kahdesta hassuttelu-Youtube-videosta, niin huomio otetaan vastaan kiitollisena mutta hyvin nöyränä ja oman paikkansa tiedostavana.

  Otetaanpa loppuun ääriesimerkki, jotta pointtini iskostuu paremmin. Henkilö X tulee kuuluisaksi siitä, että hänen ilmavaivansa tuoksuvat mansikalta. Hän saa laajaa huomiota niin kotimaassaan kuin ulkomailla asian suhteen. Hänen suosionsa peittoaa jopa osan suurimpien tähtien saamasta huomiosta. Hän ottaa itselleen kaksi manageria ja lähtee esiintymiskiertueelle, jossa vastailee juontajien hehkutuksiin, esittelee "taitoaan" ja kertoo, kuinka tarjouksia tulee ovista ja ikkunoista ja kuinka hänen tehtävänään on vain valita se paras diili parhaalla PR:llä. Näin. Olenko nyt mielipuoli, jos minusta on pelkästään positiivista, jos henkilö X ilmaisisi, että koska kyse on kuitenkin vain ilmavaivoista, niin hän ei näe itseään kaiken kohun arvoisena, vaikka onkin siitä kiitollinen? Eikö tämä ole vain totta? Vai onko markkinatalous aivopessyt meidät niin, ettemme voi edes kotisohvalta käsin ajatella tuntemattomasta ihmisestä tuossa tilanteessa muutoin kuin "Taotaan kun rauta on kuumaa ja rahat pois. Hulluhan sitä on, jos alkaa itseään vähättelemään. Silloin voi se rahakkain diilikin mennä menojaan"?
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2014
 8. Digiman

  Digiman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2004
  Viestejä:
  907
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oletko harkinnut uraa Aku Ankka -kirjailijana..? Yhtä tasokasta tarinaa....
   
 9. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Vaikka noin hyvin perustelit argumenttisi, niin ei ole tullut harkittua. :rolleyes:
   
 10. Don MC

  Don MC Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  19.05.2005
  Viestejä:
  1 180
  Saadut tykkäykset:
  33
  Itse asiassa hän ON julkisuudessa ihmetellyt videoidensa saamaa julkisuutta ja maininnut, ettei ole tehnyt mitään ihmeellistä. "Kunhan nyt vaan hassuttelin kameran kanssa".
  Samalla kuitenkin sanonut, että tottakai takoo kun rauta on kuumaa ja tarjouksia satelee. Vain täysi tollo jättäisi tuollaisen mahdollisuuden käyttämättä.
   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Tuon "hassuttelu" kommentin olen itsekin lukenut, mutta esim. Enbuske-haastattelussa tällaisesta ajattelusta ei ollut tietoakaan. Katsotaan nyt sitten, miten se Ellen-haastis menee. En minä sitä sano, etteikö kannattaisi hyödyntää tätä tilaisuutta, mutta se, miten sitä hyödyntää, onkin aivan toinen asia. Kyyti ja kritiikki voi olla aika kovaa, jos Smoukahontas julkaisisi lyhyessä ajassa levyn tai saisi sivuroolin jossain elokuvassa. Henkilökohtaisesti hyväksyisin sellaisen tarjouksen, joka mahdollistaa kehittymisen ja valmistautumisen ilman, että heti kylmiltään ollaan tekemässä pysyvää jälkeä. Täytyy muistaa, että kunhan tämä kohu laantuu, niin hän tulee olemaan niin kauan "Youtube-sensaatio" Smoukahontas kunnes todistaa olevansa enemmän. Näitä Youtube-sensaatioita kuitenkin tulee ja menee, eikä tainnut esim. Evolution of Dance -tyypistä tulla kamalasti mitään.
   
 12. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tässähän se tiivistyi hyvin. Rahanhimottomuus on nykyajan typeryyttä, kenties entisajan vammaisuuteen rinnastettava ominaisuus. Vammaista taas EI ole youtuben musiikkialbumin kappaleiden väliin kiilautuvat pakkomainokset.
   
 13. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kyllähän tämä tyyppi saattaa kuitenkin jollain lailla tahaton nero olla. Paljasti tosiasian, että kielestä riippumatta valtaosa ihmisten puheesta on järjellisesti täysin turhaa löpinää. Ja tämä nyt naurattaa. Ellen on sikäli sopiva kohde, että sekin sisältää järjettömän määrän turhanpäiväistä löpinää, joka lähinnä peittää lesbouden tragediaa. Feministit toki viihtyvät keskenään, kun kerran miehiäkään ei enää ole.
   
 14. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 684
  Saadut tykkäykset:
  723
  Mitä se tämä on? Minusta Ellen vaikuttaa ulospäin onnellisemmalle kuin sinä, vaikka ymmärtääkseni sinua on siunattu heteroudella??
   
 15. MikkoM

  MikkoM Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.05.2003
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  0
  Asia jota en ymmärrä on se että mitenkä te vitun puupäät jaksatte vääntää cleverindeedin kanssa. Se saa just sen mitä se haluaakin , huomiota.
  Aina on joku jamppa joka tulee ihmettelemään että mitä sää tommosia clever kirjoitat vaikka se on tuota samaa suoltanut jo useamman vuoden ja 5600 viestin verran.
  Jos päässä menee ne piuhat hiukan erilailla kuin muilla niin tommosia sitä vaan kirjoittelee kun clever.
   
 16. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Naisen tehtävä on synnyttää, muuten on aika hankala kuulua ihmislaumaan olennaisena osana. Jonkinlainen seurustelu varmaan toteutuu ilmankin, mutta jatkuvuusaspektia siinä ei oikein ole. "Onnellisuus" on täysin toissijaista, nimittäin monesti esim. parhaat selviytyjät voivat olla aika negatiivisiakin tapauksia tai kärsiviä, kuten vaikkapa Äiti Teresa, ollen kuitenkin erittäin hyödyllisiä. Jatkuva unelmahötön, illusooristen vapausarvojen ja vitsin heitto voi helpottaa joitakin hetkellisesti mutta luonnollisesti vain pahentaa kokonaistilannetta.

  Heterous on tosiaan siunaus, koska suhteellisesti melko isostakin osasta kerran tulee homoja, joka taas rajoittaa elämää aika merkittävästi tai ainakin hankaloittaa sitä. Toki tuo on käytännön mutkikkuudessa vain yksi vaihtoehto, vastaavia on toki lukuisia kuten vaikkapa vasenkätisyys, pituus jne.
   
 17. PhillyNott

  PhillyNott Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  535
  Saadut tykkäykset:
  8
  Tätä minäkin olen ihmetellyt jo pidemmän aikaa. Kaveri spämmää lähes jokaiseen ketjuun, monesti varsinaiseen asiaan liittymättömiä älyttömyyksiä. Tämä on minusta varsin informatiivinen ja asiallinen foorumi, mutta tämän kylähullun annetaan mellastaa ja vieläpä yllytetään vastaamalla näihin väsyneisiin provoihin. Tarkasti ottaen taidan tehdä sitä juuri itsekin, mutta lupaan lopettaa tähän.
   
 18. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tsih hih...
   
 19. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 497
  Saadut tykkäykset:
  79
  Periaatteessa. Mutta monilahjakkaiden henkilöiden kohdalla voisin heittää perustellummin ainakin toiveikkaita arvauksia, että kenties Sara Marialla on myös näyttelijättärenlahjoja. Ei välttämättä ole, mutta en yllättyisi, jos sellaisia löytyisikin. Voihan se parhaassa tapauksessa olla niinkin, että ne videot ovat vasta jäävuoren huippu.

  Mistä sitä tietää, mikä juuri Saralle sopiva onnenpotku sieltä suuresta maailmasta löytyy, jos sattuisi olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus ja todellakin(!!), vain toope ei näin harvinaista käyttäisi hyväksi. Katsotaan, miten tytön käy. Hienoja kokemuksia ainakin on varmasti tiedossa.

  :D Olen ainakin itse jo ottanut opikseni, ihan joka matoon en ainakaan enää tule tarttumaan. Täytyy OT:na silti myöntää, että kiinnostaisi vähän tietää, kuka tämä kaveri oikeastaan on. Mikä hän on miehiään? :)
   
 20. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 684
  Saadut tykkäykset:
  723
  Jos palstalla ei kukaan esittäisi mielipiteitään eikä niistä keskusteltaisi, jäljelle jäisi "Minkä DVD-levyn ostit viimeksi" -tason "keskustelut". Asia jota en voi ymmärtää.

  CI:n kunniaksi todettava, että jutut pysyy kuitenkin nimittelytason yläpuolella.