Asiattomia viestejä? Muista käyttää Report / Ilmianna -toimintoa!

Keskustelu osiossa 'Info & Palaute' , aloittajana Moderaattori, 28.09.2020.

 1. Moderaattori

  Moderaattori Ylläpito Ylläpidon jäsen

  Liittynyt:
  27.08.2019
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  129
  Jos havaitset foorumilla asiattomia viestejä tee niistä ilmoitus käyttäen Report / Ilmianna -toimintoa. Painike löytyy jokaisen lähetetyn viestin lopusta.

  Näin saamme pidettyä foorumin asiallisena ja viihtyisänä paikkana.
  Foorumin säännöt tiivistetysti:

  1) Kirjoita asiallisesti, kunnioita muita käyttäjiä

  Ei siis henkilökohtaisuuksia tai trollaamista, myös kärkästä piikittelyä kannattaa välttää.
  Näin uusienkin käyttäjien ja kotiteatteriharrastajien on helppo osallistua keskusteluun kun ei tarvitse pelätä "tyhmiä kysymyksiä".

  2) Pysy aiheessa

  Eli kirjoitetaan siitä mistä on puhe. Ei ole hyödyllistä jos otsikon alta löytyy jotain ihan muuta keskustelua. Joskus saattaa käydä niin, että keskustelun jatkuessa pitkään se laajenee otsikon aihepiirin ulkopuolelle ja tuolloin on parasta aloittaa kokonaan uusi keskusteluketju.

  Vinkki! Jos joku piikittelee niin älä "vastaa samalla mitalla", koska tuolloin tulipalo käynnistyy ja kädenvääntö alkaa. Tuo asia sen sijaan ylläpidon tietoisuuteen Ilmoita-toiminnolla ja jätä itse kommentoimatta. Näin saadaan asiattomuudet poistettua.


  PS. Jos ylläpidon toimenpiteet kohdistuvat omiin viesteihisi, yritä ottaa opiksi ja toimia jatkossa eri tavalla. Niistä kiukutteleminen johtaa vain lisätoimenpiteisiin. Ylläpito ei keskustele päätöksistään tai tarvitse perustella toimiaan.