Ajastettu mediatoistin

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana Keckman, 17.01.2020.

Tags:
 1. Keckman

  Keckman Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.01.2020
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tarkoitus olisi löytää laite, joka määrättyinä aikoina näyttää kirjastossa videotiedostoja joko kovalevyltä tai muistikortilta automaattisesti. Mediatoistinta pitäisi siis pystyä ajastamaan. Onko sellaisia mediatoistimia? Mitään nettiyhteyksiä ei tarvita - ei ole siis tarkoitus katsoa videoita mistään Netflixistä tai Youtubesta.
   
 2. Moderaattori

  Moderaattori Ylläpito Ylläpidon jäsen

  Liittynyt:
  27.08.2019
  Viestejä:
  408
  Saadut tykkäykset:
  155
  Yhdenlainen ratkaisu: Toimistolla on käytössä Chromebit:ejä, joilla olen ajastanut erilaisia statistiikkoja näkymään karusellissa 30-60 sekuntia kerrallaan. Laitteet ovat käynnissä 24/7, ainoastaan näyttöinä olevat televisiot ovat ajastettuja (käynnistyy aamulla 7:00 ja sammuu 17:00).

  Toinen mikä tuli mieleen ovat muokatut linux distribuutiot.
  Nopealla haulla löysin muutamia mielenkiintoisen tuntuisia, kuten Porteus-kiosk ja Ubuntulle löytyy tutoriaaleja kuten How to create Kiosk Computer tai Make a secure Ubuntu Kiosk, näille kaikille pitää toki itse ratkaista tuo laitepuoli.
  Samaten voisin kuvitella että löytyisi Android-virityksiä, joilla esimerkiksi vanhan puhelimen voi valjastaa tämän tyyppisen käyttöön.

  Valmiista "plug-n-play" ratkaisuista minulla ei ole kokemusta.

  EDIT: Kiasmassa ja muutamassa muussa galleriassa on ollut videotaidetta esillä, niistä voisi mahdollisesti kysellä vinkkejä ratkaisuihin.
   
 3. El Grande

  El Grande Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  3 345
  Saadut tykkäykset:
  215
  Cronilla vaan toisto-ohjelma ajoon komentorivin kautta sopivilla parametreilla. Myös Kodiin saattaisi löytyä tuollainen lisäosa.