ADB-2850ST ja USB-tallennus?

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana Jiku, 21.08.2012.

 1. Jiku

  Jiku Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.08.2004
  Viestejä:
  108
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikähän on kun yhdistelmä ADB-2850ST + ulkoinen kiintolevy ei useimmiten kytkettäessä tunnistu ja jos tunnistuu, ei sille mitään suostu tallentamaan kuitenkaan. Välillä kytkettäessä ilmoittaa: "Ei USB-laitetta". Joskus alustuksen yhteydessä: "USB-laite ei ehkä mahdollista korkealaatuista toistoa".

  Onko kukaan onnistunut saamaan tuohon Canal Digitalin boksiin ulkoista kiintolevyä ja jopa tallentamaan sille?
  Mistään en löydä laitteistovaatimuksia boksin kelpuuttamalle ulkoiselle tallennusmedialle.

  Kyseistä ulkoista kiintolevyä olen käyttänyt Sony Braviassa ilman ongelmia.
  Vähän vaikeaahan tätä ongelmaa on alkaa ratkaisemaan, kun tuntuu että nuo boksin virheilmoitukset tulee aivan random-logiikalla.
  Tallennusmedia liian hidas? Kuluttaa liikaa virtaa USB-väylältä? Jotain muuta?

  Edit0: Nyt soitin Canal Digitalille ja vika selvisi. Liian hitaat vehkeet. Kirjoitusnopeus ulkoisessani on vain 27 megatavua sekunnissa ja CD:n mukaan pitäisi olla yli 45. Eli parempi tallennin tilalle!
  Hyvä asiakaspalvelu tuolla kyllä on, kun teknisen puolen osaamistakin löytyy!

  Edit1: Ja sitten paukahti Smartpostiin: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/39511/
  Ja tallennus onnistuu ihan ok. Eli tuo tallennusnopeus oli se ongelman nimi.
  Tuossa verkkokauppa.com:n ssd-levyssä on mukana kotelo+usb-adapteri joten sen saa suoraan kiinni digiboksiin.
  Noita saa rahalla suuremmalla kapasiteetilla oleviakin, mutta budjetti nyt oli tämä. Toisaalta eipä tallenna kiintolevyä täyteen kaikenlaista skeidaa, jota ei sitten koskaan tule katsottua.
  Tuolla linkittämälläni tuotteella voi tallentaa HD-tasoista ~6 tuntia tai SD-tasoista ~19 tuntia digiboksin antamien tietojen mukaan.

  Edit2: Tekee sitten sitä että välillä boksi tunnistaa kiintolevyn ja välillä ei. Asentajan mukaan tuossa kyseisessä boksimallissa on joku bugi johon on kyllä päivityskin tulossa. Ollut jo ainakin pari kuukautta.. SSD-levy on nyt evakuoitu parempaan käyttöön palvelimelle ja palaan testailuun kun (jos) boksiin päivitys tulee.

  Edit3: Oli niin vaikeasti paikannettava ongelma, että laitetaan ratkaisu tännekin. Nimittäin USB-väylän jännite laskee, jos sähköverkon jännitettä ei ole riittävästi, mikä meillä on ongelmana. Google Translatella löysin puolalaiselta forumilta asiaa koskevan ketjun n. klo 01 yöllä. Sitten purkamaan pöytäkonetta ja virittelemään johtoja että siitä sai suoraan virran ulkoiselle kiintolevylle (muija arvatenkin että mitvit). Ja toimii. Tosin laitoin verkkokaupasta tilaukseen usb-sata-adapterin, jota voi ruokkia ulkoisella muuntajalla. Tuo pöytäkone virransyöttöön ei ole kovin kätevä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2012