Myydään: 3D elokuvat Big hero 6, San Andreas, 2x Hobitti elokuvaa ym. (Turku)

Keskustelu osiossa 'Myydään' , aloittajana pekotu, 30.07.2022.

 1. pekotu

  pekotu Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.02.2007
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  17
  Katsotaan onko joku vielä kiinnostunut ostamaan 3D elokuvia. Olisi myynnissä Big hero 6 3D, San Andreas 3D, Hobitti- Smaugin autioittama maa 3D, Hobitti- Viiden armeijan taistelu. Big hero 6 vielä muovikuorissa ja muut elokuvat muovit avattu, mutta en ehtinyt koskaan katsomaan niitä joten kunto hyvä elokuvat.jpg ,näissä hobitt elokuvissa 3d kansi

  Kaupan päälle tulee Hobitti- Odottamaton matka ( Tuosta en viitsi rahaa pyytää, ostin filmtown vuokraelokuvien poistosta. Levyssä on yksi kohta missä hyppäää n. muutaman minuutin . Kun kelaa niin tämänkin kohtrauksen pääsee katsomaa. Joten levyssä pieni häikkä. Voi hyvällä puhdistuksella toimia moitteettomasti tai paremmassa soittimessa. Kuitenkin elokuvan pystyin tuolloi katsomaa kokonaan).

  Myöskin kaupan päälle Pacific Rim 3D. Tämä levy on kotelossa, mutta kotelon kannet otettu pois kun oli alkuperäinen kotelo ja kansi lehdet tuollainen keräily malli mikä oli patsas ja tiedä missä on. Tallella jossain kellarin laatikoissa jos vaan jaksaisi etsiä. Mutta elokuva löytyy joten en viitsi kuitenkaan siitä hintaa pyytää.

  Kaikki elokuvat vain pakettina. Tai vielä helpommin turussa noutona.En ala yksittäin pakkaamaan ja pakettien hinta nykyjään myös tekee aika kannattomaksi yksittäisiä elokuvia lähetellä, pakttiin kun hyvin laittaa ei mahtuisi kuitenkaa postiluukusta joten helpompi kaikki yhteen hyvään pakettiin.

  Tarjoa jos on kannattavaa lähettää paketilla tai noutona. Katsotaan saadaanko sopiva hinta.