Descendants, The (2011, George Clooney, Judy Greer, Beau Bridges, Matthew Lillard)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 08.06.2011.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    The Descendants on humoristinen ja välillä myös traaginen tarina Matt Kingistä (George Clooney), tavallisesta perheenisästä, joka yrittää parantaa suhdettaan lapsiinsa sen jälkeen, kun hänen vaimonsa joutuu veneilyonnettomuuteen Waikikilla.

    Matt saa tietää, että hänen vaimonsa oli pettänyt häntä ja hän joutuu päätöksen perheensä omistaman, aikanaan Havajilaisilta kuninkaallisilta ja lähetystyöntekijöiltä perityn maan myymisestä.

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 16.12.2011)
     
  2. John McClane

    John McClane Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.05.2007
    Viestejä:
    135
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sopivan raukeasti kerrottu, hienovarainen ja salakavalalla tavalla viisas elokuva. Ei yllä Sidewaysin tasolle, mutta lähelle kylläkin.

    ****
     
  3. Jan

    Jan Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.09.2002
    Viestejä:
    1 602
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taattua Payne-laatua. Ehkä vähän vakavampi kuin aiemmat. Hötkyilemätöntä, rauhallista kerrontaa. Huumoria oli niukemmin kuin aiemmissa, mutta silloin kun sitä oli, se oli hyvää. Moniulotteisia henkilöhahmoja, ei syyllistynyt saarnaamiseen. Hyvät näyttelijät. Shailene Woodleyssä tähtiainesta. Clooneykin tuntuu iän myötä parantuvan. Hawaiji näkyi ja kuului. Hyvä hyvä.

    * * * * +
     
    Viimeksi muokattu: 08.02.2012
  4. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Nyt on minun vuoroni toistaa Janin kommentit. Payne ei pettänyt tälläkään kertaa, vaikka aivan Sidewaysin tai About Schmidtin tasolle elokuva ei yltänytkään. Payne hallitsee oman rauhaisan tyylinsä, joka erottuu edukseen siitä tyypillisimmästä indielaahustuksesta. Vakavaa aihetta käsiteltiin hyvällä otteella ilman teennäisen pinnalliseen tunteellisuuteen sortumista.

    :):):):)+
     
  5. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Hieno elokuva joskaan ei aivan niin loistava kuin olin odottanut. Olin odottanut vähän raskaampaa draamaa, vaikka aihe onkin ikävä. Tämmöinen kevyt draama sopi kyllä ihan hyvin sunnuntaipäivän kuluksi ja Clooney on hyvä. Maisemat ja musiikki toimivat ja Hawaii -ilmapiiri on läsnä. Jotain jäi kumminkin puuttumaan, koska tämä ei iskenyt tunnetasolla lähes ollenkaan. Salini katsojat kumminkin nyyhkyttivät huolella, mutta itse en vaan syttynyt vastaavalla tavalla.

    3,5/5 laadukas draama, joka ei ole ohjaajan parhaimmistoa, mutta kannattaa vilaista.
     
  6. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Payneltä jälleen yksi laatutyö, jonka mieluusti lisään hyllyyni. Enpä olisi vielä jonkun From Dusk Till Dawnin aikaan arvannut, että Clooneystä kehkeytyy luottomies näinkin isoihin haikeisiin, mutta myös hauskoihin tarinoihin kuten tämä ja Up in the Air. Erinomainen rooli tässäkin. Ehkä jopa tajusin elokuvan sanoman, mutta ei nyt siitä sen enempää kun jaksa spoilereita laitella. Ei mennyt itsestäänselvimpiä latuja tämä tarina, kuten tämän luokan ohjaajan tekeleessä asian voisikin olettaa olevan. Kyllä tälle ainakin sen 4/5 pistää.
     
  7. Valentino

    Valentino Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    546
    Saadut tykkäykset:
    43
    Minulle riitti 10 (ensimmäistä) minuuttia. Kahden tunnin tuhlaaminen tuon katsomiseen ei tuntunut järkevältä. Katsottavaa on enemmän kuin siihen käytettävissä olevaa aikaa, joten valintoja on pakostakin tehtävä...
     
  8. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 046
    Saadut tykkäykset:
    97
    Downsizingin jälkeen katseluun toinen Paynen katsomaton.
    Tämä oli jotenkin lattea itselle. Ei paljoa pahaa, mutta ei vaan kovasti erikoisen hyvääkään. Ei raketti päässyt nousemaan minnekään About Schimdt tai Sideways sfääreillekään.
    Vähän silmäkulma kostui. Taisin naurahtaakin.

    3/5