Grillimakkarakysely

En tråd i 'Ruoka & Juoma' startet av Baron, 29 Apr 2004.

?

Grillimakkaran kuuluu olla:

  1. Lihaisaa A-luokkaa

    160 stemme(r)
    57,1%
  2. Mehevää B-luokkaa

    66 stemme(r)
    23,6%
  3. Ihanaa kasvismakkaraa

    2 stemme(r)
    0,7%
  4. Eipä ole väliä, kunhan sinappia ja olutta löytyy

    52 stemme(r)
    18,6%
  1. Hirudroid

    Hirudroid Guest Guest

    Reg.:
    3 Jan 2003
    Innlegg:
    1.245
    Liker mottatt:
    2
    On sen Wilhelmiä oltava..
     
  2. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

    Reg.:
    19 Apr 2001
    Innlegg:
    2.841
    Liker mottatt:
    1
    Maustemakkarat ei ole makkroita. Ja makkara syödään makkarana, eikä käytetä sinappeja ja muita lisäaineita. Tämä minun mielipiteeni.
     
  3. spineone

    spineone Guest Tukijoukot Guest

    Reg.:
    26 Jul 2003
    Innlegg:
    463
    Liker mottatt:
    0
    Jokaisella makunsa, itse tykästyin joskus Atrian "pizzamakkaraan", eli siihen mozarella, tomaatti, oregaano systeemiin. Harvoin tulee kyllä makkaraa syötyä, ja silloinkin kyllä menee melkein mikä vaan, paitsi OK-makkara, mistäköhän johtuu...
     
  4. Huppe

    Huppe The Pilot Tukijoukot

    Reg.:
    8 Feb 2000
    Innlegg:
    3.611
    Liker mottatt:
    2
    Kabanossia tulee ostettua jos jotain on pakko ostaa, Lidlistä saa myös loistavia 95% liha-makkaroita ja nakkeja. Yleensä kyllä tulee oltua kännissä (=juhannus tms) kun makkaraa syödään ja mikä tahansa uppoaa kunhan on olutta kyytipoikana :D
     
  5. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Reg.:
    4 Des 2003
    Innlegg:
    1.875
    Liker mottatt:
    1
    Itse en oikein noista täysliha makkaroista välitä. HK:n camping on suurinta herkkua. Toki, kyllä tuo Wilhelmikin kurkusta alas menee.
     
  6. LabRat

    LabRat Guest Guest

    Reg.:
    26 Okt 2004
    Innlegg:
    373
    Liker mottatt:
    0
    Sist redigert: 4 Mai 2011
  7. 10inch

    10inch Lähes henkilökuntaa

    Reg.:
    10 Aug 2004
    Innlegg:
    1.154
    Liker mottatt:
    0
    Itikan käriste. Ei kökön kökköö... ;)
     
  8. niiles

    niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

    Reg.:
    20 Okt 2003
    Innlegg:
    3.969
    Liker mottatt:
    1
    Pari kuukautta etuajassa tämäkin threadi heräsi henkiin

    HK:n bleu sinapilla ja oluella
     
  9. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Reg.:
    23 Sep 2002
    Innlegg:
    4.511
    Liker mottatt:
    8
    Grillaukselle huonoa aikaa ei olekaan. Esimerkiksi epämääräinen joukko Turun Yliopiston Kemisteihin (opiskelijajärjestö) kuuluvia hulligaaneja pitää grillikauden avajaiset syksyisin hieman ennen lumentuloa... :p
     
  10. Baron

    Baron Guest Tukijoukot Guest

    Reg.:
    7 Aug 2003
    Innlegg:
    1.911
    Liker mottatt:
    0
    Samaa mieltä. Porissakin on ruoho vihertänyt kuukauden päivät (nojoo, nyt tuli vähän valkoista), joten makkarankäryn soisikin jo leijailevan ilmoilla. :rolleyes:
    Ja miksei höyryävä kyrsä sopisi lumen ja pakkasen keskellekin? Julistetaan vaan reilusti grillauskausi alkaneeksi. :king:
     
  11. WagnerSika

    WagnerSika Guest Guest

    Reg.:
    3 Mai 2004
    Innlegg:
    29
    Liker mottatt:
    0
    Kyllä se Wilhelmi ja Kabanossi parhaita on. Kämppärit ja OK:t sun muut on sellaista jauhovesisotkua, poikkeuksena Campingin chorizo joka on todella hyvää, mutta kyllä nekin menee jos muuta ei ole. Tapolan makkaroita en ole kokeillut (paitsi tietenkin mustaa makkaraa mutta sehän on oma lajinsa), enkä myöskään noiden hiukan pienenpien makkaratalojen täyslihamakkaroita. Pitäisi kyllä kokeilla, kaipaahan sitä välillä uusia kulinaristisia nautintoja. :)
     
  12. makeH

    makeH So what?! Tukijoukot Guest

    Reg.:
    14 Jan 2003
    Innlegg:
    966
    Liker mottatt:
    4
    Tuleva kesäkin tuo näköjään tullessaan uusia herkkuja grilliin...Atria kerkesi lanseerata uutuutena Wilheln sarjaan Aura sinihomejuusto grillimakkaran.On aika :naminami: :naminami:
     
  13. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Reg.:
    9 Aug 2004
    Innlegg:
    11.456
    Liker mottatt:
    692
    A-luokan Wilhelmiä sen olla pitää, jos oikein grillaamaan ruvetaan.

    Kunnon kännissä parasta on kuitenkin B-luokan pullamössö.
     
  14. papukaija

    papukaija Lähes henkilökuntaa

    Reg.:
    31 Aug 2005
    Innlegg:
    1.522
    Liker mottatt:
    0
    Juusto-Wilhelmiä sen olla pitää. Ja vielä kun sille saa seuraksi äitin tekemää sinappia, niin NAM! :king: Paremman puutteessa toki muutkin menee, paitsi useimmat lenkit, eritoten HK:n sininen jää useimmiten kokonaan ostamatta.
     
  15. Kaitzu

    Kaitzu Lähes henkilökuntaa

    Reg.:
    31 Jul 2001
    Innlegg:
    3.502
    Liker mottatt:
    43
    Viime viikonlopun grillaukseen kaupasta lähti mukaan Atrian Käriste-paketti ja hyvää oli, ainakin nuotiolla paistettuna.

    linkki
     
  16. Rooky

    Rooky Lähes henkilökuntaa Tukijoukot

    Reg.:
    15 Jun 2004
    Innlegg:
    3.723
    Liker mottatt:
    0
    Kyllä grillaillessa yleensä pihviä suosin, mutta jos ylimääräisiä makkaroita löytyy ja jos se lihaisaa tavaraa on, niin voin syödä sinapilla maustaen...
     
  17. TheJambo

    TheJambo Lähes henkilökuntaa

    Reg.:
    8 Jun 2004
    Innlegg:
    2.272
    Liker mottatt:
    2
    Wilhelmiä sen olla pitää..tosin ei tule makkaraa syötyä kuin ehkä pari kertaa vuodessa.
     
  18. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Reg.:
    12 Feb 2006
    Innlegg:
    677
    Liker mottatt:
    0
    Kyllä minä B-luokkaa suosin. Hiillos ja Camping ovat ne parhaat merkit, mutta oikeastaan kaikki menee. Myös A-luokkaa tule toisinaan popsittua, kun kaverit siitä tykkää. Ainakin Kabanossin Hot Bacon aon aika veikeän makuista...
     
  19. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Reg.:
    3 Mai 2005
    Innlegg:
    1.342
    Liker mottatt:
    2
    Campingiä sen olla pitää!
    "Lihaisat" makkarat on aika outoja. Lihat pihveinä ja jauhot makkaroina :D
     
  20. DVB-G

    DVB-G Lähes henkilökuntaa

    Reg.:
    5 Mar 2003
    Innlegg:
    10.281
    Liker mottatt:
    30
    Mikäsenytolikaan Chorizo oli lempparini. Nyt sitä ei löydy mistään. En muista oliko se A- vai B- vai mitä luokkaa, ihan sama, maku ratkaisee. Tulista kamaa kuitenkin, ensimaistaja polttaa suunsa. Kun siihen tottui, muu ei kelpaa. Taisin olla maapallon ainoa joka sitä osti, ja tuotanto sitten lopetettiin. Yhyy. Nyt en osta mitään grillimakkaroita, maistuvat mauttomilta kaikki.

    Taisi olla joko:
    HK Camping® Chorizo 500 g, EAN 6409100050900

    tai:
    HK Kabanossi Plus Chorizo, EAN 6409100051068

    Tuolta löysin nuo mainitut tuotteet:
    http://www.hk-ruokatalo.fi/portal/suomi/tiedotearkisto/?id=678

    ________________________________


    Ja mitä jauhelihaan tulee, paras ompi tämä, ylivertainen, muu on limaista skeidaa:
    EAN 6409890086868
    Elikkäs 7% rasvaa sisältävä naudan paistijauheliha,

    JÄRVI-SUOMEN KULUTTAJAPAKATTU LIHA
    Paistijauheliha r. alle 7 %, 290, 500 ja 1000 g
    http://www.jarvisuomenportti.fi/jstuoreliha/

    Kova kilohinta (noin 10 €/kg) mutta maku ja rakenne ilmiömäinen. En enää muita tahmaisia liistereitä käytä. Esim. kilpailijoiden 10% "vähärasvaiset" korvikkeet ovat onnettomia kumimaisia tahnoja, en niihin toiste hairahdu, tämä lemppari olkoon ainoani.