Grillimakkarakysely

Keskustelu osiossa 'Ruoka & Juoma' , aloittajana Baron, 29.04.2004.

?

Grillimakkaran kuuluu olla:

  1. Lihaisaa A-luokkaa

    160 ääntä
    57,1%
  2. Mehevää B-luokkaa

    66 ääntä
    23,6%
  3. Ihanaa kasvismakkaraa

    2 ääntä
    0,7%
  4. Eipä ole väliä, kunhan sinappia ja olutta löytyy

    52 ääntä
    18,6%
  1. Hirudroid

    Hirudroid New Member

    Liittynyt:
    03.01.2003
    Viestejä:
    1 245
    Saadut tykkäykset:
    2
    On sen Wilhelmiä oltava..
     
  2. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot

    Liittynyt:
    19.04.2001
    Viestejä:
    2 841
    Saadut tykkäykset:
    1
    Maustemakkarat ei ole makkroita. Ja makkara syödään makkarana, eikä käytetä sinappeja ja muita lisäaineita. Tämä minun mielipiteeni.
     
  3. spineone

    spineone New Member Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.07.2003
    Viestejä:
    465
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jokaisella makunsa, itse tykästyin joskus Atrian "pizzamakkaraan", eli siihen mozarella, tomaatti, oregaano systeemiin. Harvoin tulee kyllä makkaraa syötyä, ja silloinkin kyllä menee melkein mikä vaan, paitsi OK-makkara, mistäköhän johtuu...
     
  4. Huppe

    Huppe The Pilot Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.02.2000
    Viestejä:
    3 613
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kabanossia tulee ostettua jos jotain on pakko ostaa, Lidlistä saa myös loistavia 95% liha-makkaroita ja nakkeja. Yleensä kyllä tulee oltua kännissä (=juhannus tms) kun makkaraa syödään ja mikä tahansa uppoaa kunhan on olutta kyytipoikana :D
     
  5. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.12.2003
    Viestejä:
    1 875
    Saadut tykkäykset:
    1
    Itse en oikein noista täysliha makkaroista välitä. HK:n camping on suurinta herkkua. Toki, kyllä tuo Wilhelmikin kurkusta alas menee.
     
  6. LabRat

    LabRat New Member

    Liittynyt:
    26.10.2004
    Viestejä:
    373
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeksi muokattu: 04.05.2011
  7. 10inch

    10inch Active Member

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itikan käriste. Ei kökön kökköö... ;)
     
  8. niiles

    niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    3 969
    Saadut tykkäykset:
    1
    Pari kuukautta etuajassa tämäkin threadi heräsi henkiin

    HK:n bleu sinapilla ja oluella
     
  9. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 516
    Saadut tykkäykset:
    8
    Grillaukselle huonoa aikaa ei olekaan. Esimerkiksi epämääräinen joukko Turun Yliopiston Kemisteihin (opiskelijajärjestö) kuuluvia hulligaaneja pitää grillikauden avajaiset syksyisin hieman ennen lumentuloa... :p
     
  10. Baron

    Baron New Member Tukijoukot

    Liittynyt:
    07.08.2003
    Viestejä:
    1 911
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa mieltä. Porissakin on ruoho vihertänyt kuukauden päivät (nojoo, nyt tuli vähän valkoista), joten makkarankäryn soisikin jo leijailevan ilmoilla. :rolleyes:
    Ja miksei höyryävä kyrsä sopisi lumen ja pakkasen keskellekin? Julistetaan vaan reilusti grillauskausi alkaneeksi. :king:
     
  11. WagnerSika

    WagnerSika New Member

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä se Wilhelmi ja Kabanossi parhaita on. Kämppärit ja OK:t sun muut on sellaista jauhovesisotkua, poikkeuksena Campingin chorizo joka on todella hyvää, mutta kyllä nekin menee jos muuta ei ole. Tapolan makkaroita en ole kokeillut (paitsi tietenkin mustaa makkaraa mutta sehän on oma lajinsa), enkä myöskään noiden hiukan pienenpien makkaratalojen täyslihamakkaroita. Pitäisi kyllä kokeilla, kaipaahan sitä välillä uusia kulinaristisia nautintoja. :)
     
  12. makeH

    makeH So what?! Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.01.2003
    Viestejä:
    966
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tuleva kesäkin tuo näköjään tullessaan uusia herkkuja grilliin...Atria kerkesi lanseerata uutuutena Wilheln sarjaan Aura sinihomejuusto grillimakkaran.On aika :naminami: :naminami:
     
  13. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    10 845
    Saadut tykkäykset:
    379
    A-luokan Wilhelmiä sen olla pitää, jos oikein grillaamaan ruvetaan.

    Kunnon kännissä parasta on kuitenkin B-luokan pullamössö.
     
  14. papukaija

    papukaija Active Member

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    1 522
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juusto-Wilhelmiä sen olla pitää. Ja vielä kun sille saa seuraksi äitin tekemää sinappia, niin NAM! :king: Paremman puutteessa toki muutkin menee, paitsi useimmat lenkit, eritoten HK:n sininen jää useimmiten kokonaan ostamatta.
     
  15. Kaitzu

    Kaitzu Active Member

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 373
    Saadut tykkäykset:
    11
    Viime viikonlopun grillaukseen kaupasta lähti mukaan Atrian Käriste-paketti ja hyvää oli, ainakin nuotiolla paistettuna.

    linkki
     
  16. Rooky

    Rooky Active Member Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä grillaillessa yleensä pihviä suosin, mutta jos ylimääräisiä makkaroita löytyy ja jos se lihaisaa tavaraa on, niin voin syödä sinapilla maustaen...
     
  17. TheJambo

    TheJambo Active Member

    Liittynyt:
    08.06.2004
    Viestejä:
    2 272
    Saadut tykkäykset:
    2
    Wilhelmiä sen olla pitää..tosin ei tule makkaraa syötyä kuin ehkä pari kertaa vuodessa.
     
  18. Stormlord

    Stormlord New Member

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä minä B-luokkaa suosin. Hiillos ja Camping ovat ne parhaat merkit, mutta oikeastaan kaikki menee. Myös A-luokkaa tule toisinaan popsittua, kun kaverit siitä tykkää. Ainakin Kabanossin Hot Bacon aon aika veikeän makuista...
     
  19. Freekster

    Freekster Active Member

    Liittynyt:
    03.05.2005
    Viestejä:
    1 394
    Saadut tykkäykset:
    2
    Campingiä sen olla pitää!
    "Lihaisat" makkarat on aika outoja. Lihat pihveinä ja jauhot makkaroina :D
     
  20. DVB-G

    DVB-G Well-Known Member

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 283
    Saadut tykkäykset:
    30
    Mikäsenytolikaan Chorizo oli lempparini. Nyt sitä ei löydy mistään. En muista oliko se A- vai B- vai mitä luokkaa, ihan sama, maku ratkaisee. Tulista kamaa kuitenkin, ensimaistaja polttaa suunsa. Kun siihen tottui, muu ei kelpaa. Taisin olla maapallon ainoa joka sitä osti, ja tuotanto sitten lopetettiin. Yhyy. Nyt en osta mitään grillimakkaroita, maistuvat mauttomilta kaikki.

    Taisi olla joko:
    HK Camping® Chorizo 500 g, EAN 6409100050900

    tai:
    HK Kabanossi Plus Chorizo, EAN 6409100051068

    Tuolta löysin nuo mainitut tuotteet:
    http://www.hk-ruokatalo.fi/portal/suomi/tiedotearkisto/?id=678

    ________________________________


    Ja mitä jauhelihaan tulee, paras ompi tämä, ylivertainen, muu on limaista skeidaa:
    EAN 6409890086868
    Elikkäs 7% rasvaa sisältävä naudan paistijauheliha,

    JÄRVI-SUOMEN KULUTTAJAPAKATTU LIHA
    Paistijauheliha r. alle 7 %, 290, 500 ja 1000 g
    http://www.jarvisuomenportti.fi/jstuoreliha/

    Kova kilohinta (noin 10 €/kg) mutta maku ja rakenne ilmiömäinen. En enää muita tahmaisia liistereitä käytä. Esim. kilpailijoiden 10% "vähärasvaiset" korvikkeet ovat onnettomia kumimaisia tahnoja, en niihin toiste hairahdu, tämä lemppari olkoon ainoani.