Grillimakkarakysely

Тема в разделе "Ruoka & Juoma", создана пользователем Baron, 29 апр 2004.

?

Grillimakkaran kuuluu olla:

  1. Lihaisaa A-luokkaa

    160 голосов
    57,1%
  2. Mehevää B-luokkaa

    66 голосов
    23,6%
  3. Ihanaa kasvismakkaraa

    2 голосов
    0,7%
  4. Eipä ole väliä, kunhan sinappia ja olutta löytyy

    52 голосов
    18,6%
  1. Hirudroid

    Hirudroid Guest Guest

    Регистрация:
    3 янв 2003
    Сообщения:
    1.245
    Симпатии:
    2
    On sen Wilhelmiä oltava..
     
  2. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

    Регистрация:
    19 апр 2001
    Сообщения:
    2.841
    Симпатии:
    1
    Maustemakkarat ei ole makkroita. Ja makkara syödään makkarana, eikä käytetä sinappeja ja muita lisäaineita. Tämä minun mielipiteeni.
     
  3. spineone

    spineone Guest Tukijoukot Guest

    Регистрация:
    26 июл 2003
    Сообщения:
    463
    Симпатии:
    0
    Jokaisella makunsa, itse tykästyin joskus Atrian "pizzamakkaraan", eli siihen mozarella, tomaatti, oregaano systeemiin. Harvoin tulee kyllä makkaraa syötyä, ja silloinkin kyllä menee melkein mikä vaan, paitsi OK-makkara, mistäköhän johtuu...
     
  4. Huppe

    Huppe The Pilot Tukijoukot

    Регистрация:
    8 фев 2000
    Сообщения:
    3.611
    Симпатии:
    2
    Kabanossia tulee ostettua jos jotain on pakko ostaa, Lidlistä saa myös loistavia 95% liha-makkaroita ja nakkeja. Yleensä kyllä tulee oltua kännissä (=juhannus tms) kun makkaraa syödään ja mikä tahansa uppoaa kunhan on olutta kyytipoikana :D
     
  5. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Регистрация:
    4 дек 2003
    Сообщения:
    1.875
    Симпатии:
    1
    Itse en oikein noista täysliha makkaroista välitä. HK:n camping on suurinta herkkua. Toki, kyllä tuo Wilhelmikin kurkusta alas menee.
     
  6. LabRat

    LabRat Guest Guest

    Регистрация:
    26 окт 2004
    Сообщения:
    373
    Симпатии:
    0
    Последнее редактирование: 4 май 2011
  7. 10inch

    10inch Vakiokasvo

    Регистрация:
    10 авг 2004
    Сообщения:
    1.154
    Симпатии:
    0
    Itikan käriste. Ei kökön kökköö... ;)
     
  8. niiles

    niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

    Регистрация:
    20 окт 2003
    Сообщения:
    3.969
    Симпатии:
    1
    Pari kuukautta etuajassa tämäkin threadi heräsi henkiin

    HK:n bleu sinapilla ja oluella
     
  9. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Регистрация:
    23 сен 2002
    Сообщения:
    4.511
    Симпатии:
    8
    Grillaukselle huonoa aikaa ei olekaan. Esimerkiksi epämääräinen joukko Turun Yliopiston Kemisteihin (opiskelijajärjestö) kuuluvia hulligaaneja pitää grillikauden avajaiset syksyisin hieman ennen lumentuloa... :p
     
  10. Baron

    Baron Guest Tukijoukot Guest

    Регистрация:
    7 авг 2003
    Сообщения:
    1.911
    Симпатии:
    0
    Samaa mieltä. Porissakin on ruoho vihertänyt kuukauden päivät (nojoo, nyt tuli vähän valkoista), joten makkarankäryn soisikin jo leijailevan ilmoilla. :rolleyes:
    Ja miksei höyryävä kyrsä sopisi lumen ja pakkasen keskellekin? Julistetaan vaan reilusti grillauskausi alkaneeksi. :king:
     
  11. WagnerSika

    WagnerSika Guest Guest

    Регистрация:
    3 май 2004
    Сообщения:
    29
    Симпатии:
    0
    Kyllä se Wilhelmi ja Kabanossi parhaita on. Kämppärit ja OK:t sun muut on sellaista jauhovesisotkua, poikkeuksena Campingin chorizo joka on todella hyvää, mutta kyllä nekin menee jos muuta ei ole. Tapolan makkaroita en ole kokeillut (paitsi tietenkin mustaa makkaraa mutta sehän on oma lajinsa), enkä myöskään noiden hiukan pienenpien makkaratalojen täyslihamakkaroita. Pitäisi kyllä kokeilla, kaipaahan sitä välillä uusia kulinaristisia nautintoja. :)
     
  12. makeH

    makeH So what?! Tukijoukot Guest

    Регистрация:
    14 янв 2003
    Сообщения:
    966
    Симпатии:
    4
    Tuleva kesäkin tuo näköjään tullessaan uusia herkkuja grilliin...Atria kerkesi lanseerata uutuutena Wilheln sarjaan Aura sinihomejuusto grillimakkaran.On aika :naminami: :naminami:
     
  13. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Регистрация:
    9 авг 2004
    Сообщения:
    11.523
    Симпатии:
    745
    A-luokan Wilhelmiä sen olla pitää, jos oikein grillaamaan ruvetaan.

    Kunnon kännissä parasta on kuitenkin B-luokan pullamössö.
     
  14. papukaija

    papukaija Vakiokasvo

    Регистрация:
    31 авг 2005
    Сообщения:
    1.522
    Симпатии:
    0
    Juusto-Wilhelmiä sen olla pitää. Ja vielä kun sille saa seuraksi äitin tekemää sinappia, niin NAM! :king: Paremman puutteessa toki muutkin menee, paitsi useimmat lenkit, eritoten HK:n sininen jää useimmiten kokonaan ostamatta.
     
  15. Kaitzu

    Kaitzu Lähes henkilökuntaa

    Регистрация:
    31 июл 2001
    Сообщения:
    3.502
    Симпатии:
    43
    Viime viikonlopun grillaukseen kaupasta lähti mukaan Atrian Käriste-paketti ja hyvää oli, ainakin nuotiolla paistettuna.

    linkki
     
  16. Rooky

    Rooky Lähes henkilökuntaa Tukijoukot

    Регистрация:
    15 июн 2004
    Сообщения:
    3.723
    Симпатии:
    0
    Kyllä grillaillessa yleensä pihviä suosin, mutta jos ylimääräisiä makkaroita löytyy ja jos se lihaisaa tavaraa on, niin voin syödä sinapilla maustaen...
     
  17. TheJambo

    TheJambo Lähes henkilökuntaa

    Регистрация:
    8 июн 2004
    Сообщения:
    2.272
    Симпатии:
    2
    Wilhelmiä sen olla pitää..tosin ei tule makkaraa syötyä kuin ehkä pari kertaa vuodessa.
     
  18. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Регистрация:
    12 фев 2006
    Сообщения:
    677
    Симпатии:
    0
    Kyllä minä B-luokkaa suosin. Hiillos ja Camping ovat ne parhaat merkit, mutta oikeastaan kaikki menee. Myös A-luokkaa tule toisinaan popsittua, kun kaverit siitä tykkää. Ainakin Kabanossin Hot Bacon aon aika veikeän makuista...
     
  19. Freekster

    Freekster Guest Guest

    Регистрация:
    3 май 2005
    Сообщения:
    1.342
    Симпатии:
    2
    Campingiä sen olla pitää!
    "Lihaisat" makkarat on aika outoja. Lihat pihveinä ja jauhot makkaroina :D
     
  20. DVB-G

    DVB-G Lähes henkilökuntaa

    Регистрация:
    5 мар 2003
    Сообщения:
    10.281
    Симпатии:
    30
    Mikäsenytolikaan Chorizo oli lempparini. Nyt sitä ei löydy mistään. En muista oliko se A- vai B- vai mitä luokkaa, ihan sama, maku ratkaisee. Tulista kamaa kuitenkin, ensimaistaja polttaa suunsa. Kun siihen tottui, muu ei kelpaa. Taisin olla maapallon ainoa joka sitä osti, ja tuotanto sitten lopetettiin. Yhyy. Nyt en osta mitään grillimakkaroita, maistuvat mauttomilta kaikki.

    Taisi olla joko:
    HK Camping® Chorizo 500 g, EAN 6409100050900

    tai:
    HK Kabanossi Plus Chorizo, EAN 6409100051068

    Tuolta löysin nuo mainitut tuotteet:
    http://www.hk-ruokatalo.fi/portal/suomi/tiedotearkisto/?id=678

    ________________________________


    Ja mitä jauhelihaan tulee, paras ompi tämä, ylivertainen, muu on limaista skeidaa:
    EAN 6409890086868
    Elikkäs 7% rasvaa sisältävä naudan paistijauheliha,

    JÄRVI-SUOMEN KULUTTAJAPAKATTU LIHA
    Paistijauheliha r. alle 7 %, 290, 500 ja 1000 g
    http://www.jarvisuomenportti.fi/jstuoreliha/

    Kova kilohinta (noin 10 €/kg) mutta maku ja rakenne ilmiömäinen. En enää muita tahmaisia liistereitä käytä. Esim. kilpailijoiden 10% "vähärasvaiset" korvikkeet ovat onnettomia kumimaisia tahnoja, en niihin toiste hairahdu, tämä lemppari olkoon ainoani.