Grillimakkarakysely

Discussion in 'Ruoka & Juoma' started by Baron, Apr 29, 2004.

?

Grillimakkaran kuuluu olla:

  1. Lihaisaa A-luokkaa

    160 vote(s)
    57.1%
  2. Mehevää B-luokkaa

    66 vote(s)
    23.6%
  3. Ihanaa kasvismakkaraa

    2 vote(s)
    0.7%
  4. Eipä ole väliä, kunhan sinappia ja olutta löytyy

    52 vote(s)
    18.6%
  1. Jan

    Jan Vakiokasvo

    Joined:
    Sep 21, 2002
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    0
    Uusi suosikkimakkara on nykyään Huiluntuhti, oikein makoisa, ei pahemmin vetinen ja kuorikin mukavan rapsakka. Omaan makuun sopii paremmin kuin perus Kabanossit tai Wilhelmit.
     
  2. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Joined:
    Sep 23, 2002
    Messages:
    4,511
    Likes Received:
    8
    Huiluntuhti on kyllä hyvää makkaraa, ei voi kiistää.
     
  3. valvoline

    valvoline Guest Guest

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Atrian atrilli, grillauskin onnistuu aina kun ei ole liikaa lihaa. Lihamakkarat jää aina keskeltä kylmiks :( Ja joo, grillaustekniikkaa toki vois parantaa.
     
  4. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    655
    Likes Received:
    0
    Tänä kesänä on tullut syötyä pelkkiä bratwursteja.. Vielä ei oo suosikkia löytynyt,pitää jatkaa kokeiluja:)
     
  5. Kaitzu

    Kaitzu Lähes henkilökuntaa

    Joined:
    Jul 31, 2001
    Messages:
    3,502
    Likes Received:
    43
    A-luokkalaista Portin Ukkopekkaa on tullut nyt pari vuotta grillailtua niin nuotiolla kuin hiilloksellakin.

    Tuoltahan voi katsella eräänlaisia arvosteluja .... http://www.makkara.info/blog/
     
  6. papukaija

    papukaija Vakiokasvo

    Joined:
    Aug 31, 2005
    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    0
    Iän vanha aihe, mutta:
    Viime vuosina omaksi grillimakkarasuosikiksi noussut Atria Wilhelm Chili-sulatejuusto. Kylkiäsiksi valkosipulia, makeaa chilisoosia ja äidin tekemää sinappia (konjakkisinappi-nimellä löytynee googlella repsu tälle)
     
  7. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Joined:
    May 3, 2004
    Messages:
    4,975
    Likes Received:
    894
    Joka vuosi tulee testattua uutuusmakuja ja jotenkin aina lopputulema sama: perusmakkara on parasta. :D Eli hyvä A-luokan makkara (Kabanossi tai Wilhelm).
     
  8. PeeVee79

    PeeVee79 Vakiokasvo

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Messages:
    1,050
    Likes Received:
    20
    Wilhelmin Smoky Bourbonia tullut nyt pari kertaa heitettyä grilliin. Ei mitenkään erikoista, mutta mukavan mehevää ja sopivan makuista.
     
  9. kmruuska

    kmruuska Vakiokasvo

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    1,175
    Likes Received:
    389
    Kotiweberissä sihisee lähinnä lihatiskin chipolatoja ja merguezejä ja joskus bratwursteja tai paikallisherkku metwurschteja. Bratwurstia lukuunottamatta raakamakkaroita ja yleensä brändittömiä.

    Kotimaassa poika vaatii Juusto-Wilhelmiä ja itse pidän Tapolan Tulikepistä.