Grillimakkarakysely

Keskustelu osiossa 'Ruoka & Juoma' , aloittajana Baron, 29.04.2004.

?

Grillimakkaran kuuluu olla:

  1. Lihaisaa A-luokkaa

    160 ääntä
    57,1%
  2. Mehevää B-luokkaa

    66 ääntä
    23,6%
  3. Ihanaa kasvismakkaraa

    2 ääntä
    0,7%
  4. Eipä ole väliä, kunhan sinappia ja olutta löytyy

    52 ääntä
    18,6%
  1. Jan

    Jan Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.09.2002
    Viestejä:
    1 602
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uusi suosikkimakkara on nykyään Huiluntuhti, oikein makoisa, ei pahemmin vetinen ja kuorikin mukavan rapsakka. Omaan makuun sopii paremmin kuin perus Kabanossit tai Wilhelmit.
     
  2. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    Huiluntuhti on kyllä hyvää makkaraa, ei voi kiistää.
     
  3. valvoline

    valvoline Guest Guest

    Liittynyt:
    17.02.2005
    Viestejä:
    223
    Saadut tykkäykset:
    0
    Atrian atrilli, grillauskin onnistuu aina kun ei ole liikaa lihaa. Lihamakkarat jää aina keskeltä kylmiks :( Ja joo, grillaustekniikkaa toki vois parantaa.
     
  4. burner

    burner Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.06.2007
    Viestejä:
    655
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänä kesänä on tullut syötyä pelkkiä bratwursteja.. Vielä ei oo suosikkia löytynyt,pitää jatkaa kokeiluja:)
     
  5. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 497
    Saadut tykkäykset:
    41
    A-luokkalaista Portin Ukkopekkaa on tullut nyt pari vuotta grillailtua niin nuotiolla kuin hiilloksellakin.

    Tuoltahan voi katsella eräänlaisia arvosteluja .... http://www.makkara.info/blog/
     
  6. papukaija

    papukaija Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    1 522
    Saadut tykkäykset:
    0
    Iän vanha aihe, mutta:
    Viime vuosina omaksi grillimakkarasuosikiksi noussut Atria Wilhelm Chili-sulatejuusto. Kylkiäsiksi valkosipulia, makeaa chilisoosia ja äidin tekemää sinappia (konjakkisinappi-nimellä löytynee googlella repsu tälle)
     
  7. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Joka vuosi tulee testattua uutuusmakuja ja jotenkin aina lopputulema sama: perusmakkara on parasta. :D Eli hyvä A-luokan makkara (Kabanossi tai Wilhelm).
     
  8. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 038
    Saadut tykkäykset:
    16
    Wilhelmin Smoky Bourbonia tullut nyt pari kertaa heitettyä grilliin. Ei mitenkään erikoista, mutta mukavan mehevää ja sopivan makuista.
     
  9. kmruuska

    kmruuska Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    27.10.2009
    Viestejä:
    1 174
    Saadut tykkäykset:
    389
    Kotiweberissä sihisee lähinnä lihatiskin chipolatoja ja merguezejä ja joskus bratwursteja tai paikallisherkku metwurschteja. Bratwurstia lukuunottamatta raakamakkaroita ja yleensä brändittömiä.

    Kotimaassa poika vaatii Juusto-Wilhelmiä ja itse pidän Tapolan Tulikepistä.