Uusi suosikkimakkara on nykyään Huiluntuhti, oikein makoisa, ei pahemmin vetinen ja kuorikin mukavan rapsakka. Omaan makuun sopii paremmin kuin perus Kabanossit tai Wilhelmit.
Atrian atrilli, grillauskin onnistuu aina kun ei ole liikaa lihaa. Lihamakkarat jää aina keskeltä kylmiks Ja joo, grillaustekniikkaa toki vois parantaa.
Tänä kesänä on tullut syötyä pelkkiä bratwursteja.. Vielä ei oo suosikkia löytynyt,pitää jatkaa kokeiluja
A-luokkalaista Portin Ukkopekkaa on tullut nyt pari vuotta grillailtua niin nuotiolla kuin hiilloksellakin. Tuoltahan voi katsella eräänlaisia arvosteluja .... http://www.makkara.info/blog/
Iän vanha aihe, mutta: Viime vuosina omaksi grillimakkarasuosikiksi noussut Atria Wilhelm Chili-sulatejuusto. Kylkiäsiksi valkosipulia, makeaa chilisoosia ja äidin tekemää sinappia (konjakkisinappi-nimellä löytynee googlella repsu tälle)
Joka vuosi tulee testattua uutuusmakuja ja jotenkin aina lopputulema sama: perusmakkara on parasta. Eli hyvä A-luokan makkara (Kabanossi tai Wilhelm).
Wilhelmin Smoky Bourbonia tullut nyt pari kertaa heitettyä grilliin. Ei mitenkään erikoista, mutta mukavan mehevää ja sopivan makuista.
Kotiweberissä sihisee lähinnä lihatiskin chipolatoja ja merguezejä ja joskus bratwursteja tai paikallisherkku metwurschteja. Bratwurstia lukuunottamatta raakamakkaroita ja yleensä brändittömiä. Kotimaassa poika vaatii Juusto-Wilhelmiä ja itse pidän Tapolan Tulikepistä.