Lone Star Law (Kutonen)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana bluesmood, 21.04.2022.

  1. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    476
    Saadut tykkäykset:
    31
    Mitä eilen vietin televion ääressä päivän ja loppuillan, niin löpö helvein halpaa Amerikassa, mitä se Teasin seriffiejö tai yhtä niistä ainoaa seuraava televisio -reality, vaikka se mun inhokkki genre onkin, nuun eilen pistin puli kahteen vanhoille päiville uota television katselua, mitä siellä Venäläisten airison helmessä oli estyä rahaa uotin puolustuksen läp ivedettyn pestyä näin maallikon talous/ sekk tekniikan alemman korkeakoulutukinnon läpi oli, ihan kun niissä olisi ollut mutään selvän rahan vasakohaa niissä venäläisten kiiinteistökaupoissa, mutta nythän oikeuden päätöksellä käteisvarat kolme ja puli miljoonaa päätettiin niissä uovikasseissa päättää lopulta asianomisajille että niissä mitään epäselvyksiä lopulta ollut. Näinhän sen akateemisessa maailassa pitääkin olla, sama mitä isnest sä teet niin hyvät puoustusjuristit teet ykkösenä, ja Uoti on ykkönen siellä puolustuksessa, eise mitään tuulen huuhtomala perseellä tee tätä business puolta eedlleenkään.

    Mä katoin eilen pitkään tavallisen perstallaajana talouden ja tekniikan molempien alemman korkeakoulututkinnon jälkeen tota kutoselta tuloee noita rikosohjelmia, niin Texasin ajankohtaista lentäviä sikoja eli poliisia siinä seurataan, niin löpö Jenkeissä mitä se siinä ohjelman alussa tankkasi takin täyteen, niin melkein 50 gallonaa hitalappu näytti Vain vajaat 10 dollaria, eli Amerikassa on Yhä Helvein Halpa Löpö, kun tankkaa Auton.

    Siinä oli tossa eilisen jaksossa, että joku sakot, mitä Amerikassa siellä oli väärin merkkittyä riistaa, ja yksi sama merkitty paikallinen seriffi pysäytti mahdollisen rattijuopon, niin samahathan ne on Suomessakin! Kukaan voi kännissä lähtee ajamaan, ja mitä ohjelman perusteella se ollut edes kännissä, ja monet sili suoessa salametsästää varmaan?

    Eli Ei turhaa pelkoa Texasin Amerikan matkalle Amerikan läpivedolle kannata olla.
     
  2. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 725
    Saadut tykkäykset:
    479
    ^
    Siton näköjään astuttu korkin päälle oikein huolella, oikeinkirjoituksesta päätellen...

    T: Vesku
     
    kmruuska ja KILLPATRICK tykkäävät tästä.
  3. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 446
    Saadut tykkäykset:
    1 213
    Taisin ekan kappaleen jälkeen lopettaa lukemisen.
     
    larionof tykkää tästä.
  4. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Korkki kiinni tuli itsellänikin ensimmäisenä mieleen, kun yritti saada viestistä selkoa.

    Sellainen faktan tarkistus kuitenkin, että jenkeissä maksaa bensa (regular) 4,12 taalaa per gallona, vähän toista ajankohtaista tietoa yhdistäen euroina tutummassa mittayksikössä 1,10 euroa per litra. Eli noin puolet vähemmän kuin Suomessa, ja mielestäni tämä ero (tuplat/puolet) on ollut jo pidemmän aikaa. Toisin sanoen hyvin edullista suomalaisen näkökulmasta, mutta paikallisittain jo kova hinta. Pitää ottaa huomioon, että jenkeissä lähes koko maa toimii yksityisautoilun varassa joitain harvoja poikkeuksia (muutama suurkaupunki ja itse asiassa nekin suurelta osin) lukuunottamatta.
     
  5. kmruuska

    kmruuska Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    27.10.2009
    Viestejä:
    1 174
    Saadut tykkäykset:
    389
    Loppuko se kappale jossain vaiheessa?
     
    KILLPATRICK tykkää tästä.
  6. Moderaattori

    Moderaattori Ylläpito Ylläpidon jäsen Ylläpito

    Liittynyt:
    27.08.2019
    Viestejä:
    678
    Saadut tykkäykset:
    255
    Käyttäjä @bluesmood voisi jatkossa lukea viestinsä vähintään kertaalleen ennen lähettämistä ja tiivistää sisältö ketjun aiheeseen sopivaksi. -Mode

    Nyt on tullut näitä pitkiä monologeja suhteellisen monta ja suurin osa on aika vapaata ajatuksenvirtaa.
    Jos on pakko saada ne mielestään juuri tälle foorumille purettua, tee yksi ketju vaikka "päivän peili" -alafoorumille ja postailet sinne. Suosittelen kuitenkin blogin tai muun vastaavan oman alustan käyttöä em. sisällölle.
     
    larionof tykkää tästä.
  7. bluesmood

    bluesmood Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.11.2013
    Viestejä:
    476
    Saadut tykkäykset:
    31
    Otan tottakai arvon palstan Moderaattori, neuvosta kopin!

    Haluaisin ja tarkoituksenani olisi jatkossakin ottaa osaa tähän DVDPlazan keskusteluun, niin kyllä itsekin pari päivää miettisin tuota kirjoitustani, mutta ei sitä nyt enää kannata poistaa, kun kerran se on julkaistu.

    Pyrin minimoimaan humalassa kirjoittamisen netissä, ja nettiyhteys avonaisna, saati julkaisutoiminnan, mutta täytyy myöntää, että mitä ajankohtaisessa uutisoinnissa Koronasta täynnä artikkelit pursunneet lähteet siirtyivät Ukrainan humanitaariseen katastrofiin -aiheisiin, niin Koskenkorvan kulutukseni lähti hurjaan nousuun. Siinä helposti vähän hövelimmin sitten tulee todennäköisemmin jotain ehkä sillä kirjoitushetkellä järkiperäisesti sanottua, mutta sitten promillien laskettua verestä tekstissä ei ole päätä eikä häntää.

    Jos nyt tuohon sarjaan liittyen, mitä tässä tuli kommenttia tuosta gallonan hinnasta tuolla Amerikassa bensan suhteen, niin en tiedä, minä vuonna tuo sarja on kuvattu, mutta on totta, että siellä on ja polttoaineen hinta noussut.

    Ainakin aikaan, jolloin esimerkiksi Madventures ensimmäisen kauden Amerikan Road Trip -jaksoja on kuvattu, niin bensa oli todella edullista siellä päin maailmaa.

    Ei tuo nyt erityisesti tuo kyseinen mainitsemani sarja poikkea muista Amerikkalaisista poliisi--realityistä, mitä niitä on tullut iät ja ajat aina jonkinlaisia Suomenkin televisiossa esitetty.

    Ohjelmointiputkassa joskus heitin idean, että olisi varmaan markkinarako, jos joku kehittäisi jonkinlaisen promilleraja-sovelluksen näihin nettikeskusteluihin, mutta se voi olla tekniikan osalta haastava toteuttaa.