Lone Star Law (Kutonen)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana bluesmood, 21.04.2022.

 1. bluesmood

  bluesmood Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  16
  Mitä eilen vietin televion ääressä päivän ja loppuillan, niin löpö helvein halpaa Amerikassa, mitä se Teasin seriffiejö tai yhtä niistä ainoaa seuraava televisio -reality, vaikka se mun inhokkki genre onkin, nuun eilen pistin puli kahteen vanhoille päiville uota television katselua, mitä siellä Venäläisten airison helmessä oli estyä rahaa uotin puolustuksen läp ivedettyn pestyä näin maallikon talous/ sekk tekniikan alemman korkeakoulutukinnon läpi oli, ihan kun niissä olisi ollut mutään selvän rahan vasakohaa niissä venäläisten kiiinteistökaupoissa, mutta nythän oikeuden päätöksellä käteisvarat kolme ja puli miljoonaa päätettiin niissä uovikasseissa päättää lopulta asianomisajille että niissä mitään epäselvyksiä lopulta ollut. Näinhän sen akateemisessa maailassa pitääkin olla, sama mitä isnest sä teet niin hyvät puoustusjuristit teet ykkösenä, ja Uoti on ykkönen siellä puolustuksessa, eise mitään tuulen huuhtomala perseellä tee tätä business puolta eedlleenkään.

  Mä katoin eilen pitkään tavallisen perstallaajana talouden ja tekniikan molempien alemman korkeakoulututkinnon jälkeen tota kutoselta tuloee noita rikosohjelmia, niin Texasin ajankohtaista lentäviä sikoja eli poliisia siinä seurataan, niin löpö Jenkeissä mitä se siinä ohjelman alussa tankkasi takin täyteen, niin melkein 50 gallonaa hitalappu näytti Vain vajaat 10 dollaria, eli Amerikassa on Yhä Helvein Halpa Löpö, kun tankkaa Auton.

  Siinä oli tossa eilisen jaksossa, että joku sakot, mitä Amerikassa siellä oli väärin merkkittyä riistaa, ja yksi sama merkitty paikallinen seriffi pysäytti mahdollisen rattijuopon, niin samahathan ne on Suomessakin! Kukaan voi kännissä lähtee ajamaan, ja mitä ohjelman perusteella se ollut edes kännissä, ja monet sili suoessa salametsästää varmaan?

  Eli Ei turhaa pelkoa Texasin Amerikan matkalle Amerikan läpivedolle kannata olla.
   
 2. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  4 136
  Saadut tykkäykset:
  327
  ^
  Siton näköjään astuttu korkin päälle oikein huolella, oikeinkirjoituksesta päätellen...

  T: Vesku
   
  kmruuska ja KILLPATRICK tykkäävät tästä.
 3. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  5 232
  Saadut tykkäykset:
  806
  Taisin ekan kappaleen jälkeen lopettaa lukemisen.
   
  larionof tykkää tästä.
 4. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 672
  Saadut tykkäykset:
  720
  Korkki kiinni tuli itsellänikin ensimmäisenä mieleen, kun yritti saada viestistä selkoa.

  Sellainen faktan tarkistus kuitenkin, että jenkeissä maksaa bensa (regular) 4,12 taalaa per gallona, vähän toista ajankohtaista tietoa yhdistäen euroina tutummassa mittayksikössä 1,10 euroa per litra. Eli noin puolet vähemmän kuin Suomessa, ja mielestäni tämä ero (tuplat/puolet) on ollut jo pidemmän aikaa. Toisin sanoen hyvin edullista suomalaisen näkökulmasta, mutta paikallisittain jo kova hinta. Pitää ottaa huomioon, että jenkeissä lähes koko maa toimii yksityisautoilun varassa joitain harvoja poikkeuksia (muutama suurkaupunki ja itse asiassa nekin suurelta osin) lukuunottamatta.
   
 5. kmruuska

  kmruuska Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  1 120
  Saadut tykkäykset:
  365
  Loppuko se kappale jossain vaiheessa?
   
  KILLPATRICK tykkää tästä.
 6. Moderaattori

  Moderaattori Ylläpito Ylläpidon jäsen Ylläpito

  Liittynyt:
  27.08.2019
  Viestejä:
  456
  Saadut tykkäykset:
  172
  Käyttäjä @bluesmood voisi jatkossa lukea viestinsä vähintään kertaalleen ennen lähettämistä ja tiivistää sisältö ketjun aiheeseen sopivaksi. -Mode

  Nyt on tullut näitä pitkiä monologeja suhteellisen monta ja suurin osa on aika vapaata ajatuksenvirtaa.
  Jos on pakko saada ne mielestään juuri tälle foorumille purettua, tee yksi ketju vaikka "päivän peili" -alafoorumille ja postailet sinne. Suosittelen kuitenkin blogin tai muun vastaavan oman alustan käyttöä em. sisällölle.
   
  larionof tykkää tästä.
 7. bluesmood

  bluesmood Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  16
  Otan tottakai arvon palstan Moderaattori, neuvosta kopin!

  Haluaisin ja tarkoituksenani olisi jatkossakin ottaa osaa tähän DVDPlazan keskusteluun, niin kyllä itsekin pari päivää miettisin tuota kirjoitustani, mutta ei sitä nyt enää kannata poistaa, kun kerran se on julkaistu.

  Pyrin minimoimaan humalassa kirjoittamisen netissä, ja nettiyhteys avonaisna, saati julkaisutoiminnan, mutta täytyy myöntää, että mitä ajankohtaisessa uutisoinnissa Koronasta täynnä artikkelit pursunneet lähteet siirtyivät Ukrainan humanitaariseen katastrofiin -aiheisiin, niin Koskenkorvan kulutukseni lähti hurjaan nousuun. Siinä helposti vähän hövelimmin sitten tulee todennäköisemmin jotain ehkä sillä kirjoitushetkellä järkiperäisesti sanottua, mutta sitten promillien laskettua verestä tekstissä ei ole päätä eikä häntää.

  Jos nyt tuohon sarjaan liittyen, mitä tässä tuli kommenttia tuosta gallonan hinnasta tuolla Amerikassa bensan suhteen, niin en tiedä, minä vuonna tuo sarja on kuvattu, mutta on totta, että siellä on ja polttoaineen hinta noussut.

  Ainakin aikaan, jolloin esimerkiksi Madventures ensimmäisen kauden Amerikan Road Trip -jaksoja on kuvattu, niin bensa oli todella edullista siellä päin maailmaa.

  Ei tuo nyt erityisesti tuo kyseinen mainitsemani sarja poikkea muista Amerikkalaisista poliisi--realityistä, mitä niitä on tullut iät ja ajat aina jonkinlaisia Suomenkin televisiossa esitetty.

  Ohjelmointiputkassa joskus heitin idean, että olisi varmaan markkinarako, jos joku kehittäisi jonkinlaisen promilleraja-sovelluksen näihin nettikeskusteluihin, mutta se voi olla tekniikan osalta haastava toteuttaa.