hyvä läppäri?

Keskustelu osiossa 'Laitteet' , aloittajana pekkajp, 10.04.2014.

  1. pekkajp

    pekkajp Guest Guest

    Liittynyt:
    14.11.2006
    Viestejä:
    44
    Saadut tykkäykset:
    0
    Etsiskelen hyvää läppäriä, joka perussurffailun lisäksi soveltuisi videoiden käsittelyyn, eli tehoa pitäisi löytyä.
    Onko kokemuksia ja voisiko joku suositella jotain merkkiä?
     
  2. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tuli tuossa tehtyä taustatyötä alle tonnin läppäreiden suhteen ja, olettaen että Applen tuotteet ovat sinulle liian kalliita, itse valitsisin läppärini joukosta Asus/Lenovo/Samsung. Näistä Lenovo on ehkä "muovisin", mutta on kuitenkin erittäin suosittu. Nykyään kannattaa tietenkin harkita myös ns. all-in-one pöytäkoneita kuten iMac tms., jos kannettavuus ei ole tärkein asia. Läppäreissä on kuitenkin yleensä omat ongelmansa ja aika paljon saa maksaa siitä, että konetta on helppo siirtää.
     
  3. Maxi

    Maxi HT-hörhö mallia 101 Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2002
    Viestejä:
    2 626
    Saadut tykkäykset:
    10
    Komppaan ETP:tä tässä (lukuunottamatta omppu-asiaa, mutta ei taistella siitä) asiassa, tehojen lisäksi pöytäkoneeseen saa kohtuullisella eur-panostuksella todella tehokkaan prossun, muistia ja tarpeen mukaan vielä levytilaakin jota taitaa kulua noissa videoiden kanssa touhuamisessa. Jos siirrettävyys ei ole tärkein valintakriteeri niin pöytäkone.
     
  4. aarno2815

    aarno2815 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    4 636
    Saadut tykkäykset:
    131
    Jos AIO-konetta on hankkimassa, niin minulla on hyvät kokemukset Lenovosta, Tera kovoa, jopa tv-viritin ja ulkoista kovoa saa kiinni, usb 2-liitäntää ja usb3-liitäntää ym. Monitorin tarkkuus on full HD, joka on laadukas, mutta ei yhtä tarkka tietenkään, kuin Aplella. Monitori 27". Näppis on kehno, ostin parhaan Logitechin aikanaan ja käytän sitä.
    Lenovossa on parasta monipuolisuus, mutta tosiaankin tarkkuus ei ole yhtä hyvä kuin Aplessa Ja esim. Dellissä. Kannattaa verrata noita liikkeessä, jos tuollaiseen päätyy.