Nyt myös omat HD DVD sekä Blu-ray leffat DVD-luettelointiin

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana Mika, 29.03.2007.

  1. tukee78

    tukee78 Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.11.2006
    Viestejä:
    47
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksi formaattien väritys ei toimi muuta kuin kirjautuneena? Kaikki näkyvät sinisenä ellei ole kirjautuneena. Sekin olis kiva jos listasta valitsee vaikka näytä vai Blu-rayt niin leffojen lukumäärä näyttäisi montako Blu-ray leffaa on eikä kaikkien formaattien kokoaismäärää.
     
    Viimeksi muokattu: 24.11.2008
  2. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Minäkin kaipaisin vähän vastaavaa. Eli jos vaikka simppelisti olisi nimikkeiden yhteismäärän(eli "Omistan: xxx") lisäksi myös lajittelu formaateittain: hd dvd, blu-ray ja dvd. Olisi kiva lisä nippelitietona nähdä, missä suhteessa on mitäkin formaattia.
     
  3. Leterface

    Leterface Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.04.2007
    Viestejä:
    5 040
    Saadut tykkäykset:
    153
    Jos voisin ladata excel tiedoston niin käyttäisin tätä. Voisin jopa muokata sarakkeita tarvittaessa mutta muuhun ei viitsisi ryhtyä.
     
  4. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Luettelointi siis näköjään toimii edelleen. Tai ainakin lukumoodissa. :) Mites täältä sai helpoiten tavaran ulos Exceliin? Tulosta-linkki ei ainakaan toimi.

    Ja mitä palvelua porukka nykyään käyttää luettelointiin?

    Edit: Blu-ray.comin luettelointimahdollisuudet taitaa tarjota kaiken tarvittavan. Monessa mielessä yhtä simppeli kuin plazan luettelointi, mutta isona plussana kännykälle saatava appi, jossa viivakoodin skannausmahdollisuus. Pitääpä testailla.
     
    Viimeksi muokattu: 22.06.2017
  5. vintsukka

    vintsukka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    25.03.2004
    Viestejä:
    1 564
    Saadut tykkäykset:
    181
    Invelos DVD Profileria. Mobiiliappit ovat ilmaisia, 15 dollarilla saa Windows-ohjelman jossa on toki enemmän ominaisuuksia. Appit riittävät hyvin listan kasaamiseen ja käyttäjien ylläpitämä tietokanta tuntuu päivittyvän tiuhaan tahtiin, mutta jos haluaa muokata/lisätä tietoja, se vaatii tuon maksullisen ohjelman.

    Itse panostin ja ostin tuon ohjelman, toimii näppärästi ja olen lisäillytkin tietokantaan sieltä puuttuvia leffoja, lähinnä suomalaisia julkaisuja. Ja parilla napinpainalluksella kokoelma siirtyy pilveen, josta sen taas saa päivitettyä appiin yhtä helposti.

    EDIT: Ja nimestään huolimatta tuo toki listaa myös Blu-rayt ja HD-DVD:t.