Nyt myös omat HD DVD sekä Blu-ray leffat DVD-luettelointiin

Keskustelu osiossa 'Blu-ray & UHD -leffat' , aloittajana Mika, 29.03.2007.

 1. tukee78

  tukee78 Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.11.2006
  Viestejä:
  47
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miksi formaattien väritys ei toimi muuta kuin kirjautuneena? Kaikki näkyvät sinisenä ellei ole kirjautuneena. Sekin olis kiva jos listasta valitsee vaikka näytä vai Blu-rayt niin leffojen lukumäärä näyttäisi montako Blu-ray leffaa on eikä kaikkien formaattien kokoaismäärää.
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2008
 2. LOP

  LOP Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  3 986
  Saadut tykkäykset:
  23
  Minäkin kaipaisin vähän vastaavaa. Eli jos vaikka simppelisti olisi nimikkeiden yhteismäärän(eli "Omistan: xxx") lisäksi myös lajittelu formaateittain: hd dvd, blu-ray ja dvd. Olisi kiva lisä nippelitietona nähdä, missä suhteessa on mitäkin formaattia.
   
 3. Leterface

  Leterface Well-Known Member

  Liittynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  4 728
  Saadut tykkäykset:
  89
  Jos voisin ladata excel tiedoston niin käyttäisin tätä. Voisin jopa muokata sarakkeita tarvittaessa mutta muuhun ei viitsisi ryhtyä.
   
 4. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  3 394
  Saadut tykkäykset:
  319
  Luettelointi siis näköjään toimii edelleen. Tai ainakin lukumoodissa. :) Mites täältä sai helpoiten tavaran ulos Exceliin? Tulosta-linkki ei ainakaan toimi.

  Ja mitä palvelua porukka nykyään käyttää luettelointiin?

  Edit: Blu-ray.comin luettelointimahdollisuudet taitaa tarjota kaiken tarvittavan. Monessa mielessä yhtä simppeli kuin plazan luettelointi, mutta isona plussana kännykälle saatava appi, jossa viivakoodin skannausmahdollisuus. Pitääpä testailla.
   
  Viimeksi muokattu: 22.06.2017
 5. vintsukka

  vintsukka Well-Known Member

  Liittynyt:
  25.03.2004
  Viestejä:
  1 350
  Saadut tykkäykset:
  38
  Invelos DVD Profileria. Mobiiliappit ovat ilmaisia, 15 dollarilla saa Windows-ohjelman jossa on toki enemmän ominaisuuksia. Appit riittävät hyvin listan kasaamiseen ja käyttäjien ylläpitämä tietokanta tuntuu päivittyvän tiuhaan tahtiin, mutta jos haluaa muokata/lisätä tietoja, se vaatii tuon maksullisen ohjelman.

  Itse panostin ja ostin tuon ohjelman, toimii näppärästi ja olen lisäillytkin tietokantaan sieltä puuttuvia leffoja, lähinnä suomalaisia julkaisuja. Ja parilla napinpainalluksella kokoelma siirtyy pilveen, josta sen taas saa päivitettyä appiin yhtä helposti.

  EDIT: Ja nimestään huolimatta tuo toki listaa myös Blu-rayt ja HD-DVD:t.