Bunny the Killer Thing (2015) (Joonas Makkonen / Enni Ojutkangas, Jari Manninen, Henry Saari)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 06.11.2015.

Tags:
  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Mökkiviikonloppu ja kunnon juhlat tulossa. Suomalainen kaveriporukka lähtee matkalle kohti mökkiä keskellä ei mitään. Mikä voisi mennä pieleen?

    Pimeälle tielle on pysähtynyt auto. Englantia puhuvan mieskolmikon matka on katkennut. Suomalaiset päätyvät hinaamaan auton mökilleen korjattavaksi. Miesten käytöksessä on jotakin salaperäistä ja outoa. Siitä huolimatta miehet majoittuvat samaan mökkiin suomalaisnuorten kanssa.

    Tuona yönä kaikki menee pieleen.

    Pian paikallinen poliisi saa hälytyksen, että lähialueella liikkuu englantia puhuva jättiläisjänis, joka jahtaa kaikkea, mikä muistuttaa naisen sukupuolielimiä. Tässä haisee palaneen käry!

    Bunny the Killer Thing on kansainväliseen levitykseen tehty suomalainen kauhukomedia, joka on herättänyt maailmalla huomiota anteeksipyytämättömällä ja ronskilla otteellaan. Suurta suosiota festivaaleilla nauttinut elokuva sai Pohjois-Amerikan ensi-iltansa arvostetulla Fantasia-festivaaleilla ja palkittiin mm. Madridissa Nocturna -elokuvafestivaaleilla. Nyt elokuva nähdään myös Suomen valkokankailla. Bunny the Killer Thing on varmasti tämän vuoden mieltenpahoittaja!

    [​IMG] Katso kuvagalleria: selattava | klikattava
    Ensi-ilta Suomessa 06.11.2015
     
  2. pteittinen

    pteittinen 5K now, 6K later. Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.04.2001
    Viestejä:
    6 492
    Saadut tykkäykset:
    178
  3. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 194
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    Ai tuo on kainuusta? No en sitten yhtään ihmettele. Kun asuu keskustassa joen rannassa, niin tuollaista on meno tuossa pihalla joka päivä. Jopa helikopterin olen Kajaanissa nähnyt. Liekö vain kameran kanssa täällä kuljettu, niin saatu leffa tehtyä....
     
  4. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
  5. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 075
    Saadut tykkäykset:
    128
    Onko Aki Lehti ja Kalle Kinnunen sama persoona? Niin samaa paskaa nuo arvostelut kierrättävät ja menevät samaan vipuun keskittyen lähinnä henkilökohtaisuuksiin. Kaikesta huolimatta vaikka itse leffa olisikin todella huono, tämänkaltaiset tekeleet on tärkeitä koska saadaan muutakin tehtyä kuin pelkkää lähiöelämän rappiosta kertovaa suomidraamaa jota tulee aina vaan vuodesta toiseen. Iron Skytä ja Helanderin tekeleitä jne. ei olisi jos noiden "ammattilais" piirien touhuun kaikki alistuisivat eivätkä uskaltaisi tehdä rohkeasti omanlaistansa jälkeä.
     
  6. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    No, nuo arviot heijastelevat täysin sitä käsitystä minkä sain jo trailerin perusteella. Ei nappaa tätä nähdä.
     
  7. nugent

    nugent Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2008
    Viestejä:
    939
    Saadut tykkäykset:
    194
    Miten hemmetissä voit rinnastaa nuo loistavat ja ammattimaisesti tehdyt elokuvat tähän paskapökäleeseen ?
     
  8. Crockett

    Crockett Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    1 075
    Saadut tykkäykset:
    128
    En ole tätä nähnyt enkä niihin verrannutkaan vaan muihin elokuviin jotka tulee suomen pienen leffapiirin ulkopuolelta.
     
  9. opelman

    opelman Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.10.2007
    Viestejä:
    1 649
    Saadut tykkäykset:
    64
    Ehkä se vitsi pihalla pyörivistä raiskaajista ei enää tässä pakolaisrikastus maassa enää naurata.
     
  10. vps358

    vps358 Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    11.02.2005
    Viestejä:
    4 767
    Saadut tykkäykset:
    489
    Kuiskaaja rajalta iski jälleen...

    T: Vesku
     
  11. huuru

    huuru Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.12.2005
    Viestejä:
    213
    Saadut tykkäykset:
    8
    Jaa-a. Kyllä olisi hyvä että esim. käsikirjoitusta, ohjaamista, kuvaamista, äänittämistä olisi edes hitusen käyty opiskelemassa, ennen tämän paskakasan tekemistä, olisi voinut tulla edes jotenkin katsottava tästä.

    Onneksi amk- ja yliopistojengin koulutyöt pitää hyvää tasoa suomessa, harmi vain että sitten tämmöiset on niitä mitkä sen huomion kerää.
     
  12. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Luetun ymmärtäminen 0/5.
     
  13. nugent

    nugent Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2008
    Viestejä:
    939
    Saadut tykkäykset:
    194
    Pätemisen tarve 10/5 ???
     
  14. marlan

    marlan Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.06.2004
    Viestejä:
    2 382
    Saadut tykkäykset:
    225
    Arvosteluista autuaan tietämättömänä kävin katsomassa ”pupuelokuvaa”. Mielestäni tämä oli parempi ja viihdyttävämpi kuin Napapiirin sankarit 2 (!). Bunnyssa on tietoisesti lähdetty tekemään ”rehellistä shittiä” ja säälimätöntä parodiaa tietystä kauhuelokuvien alalajista (nuorisohenkilöt lähtevät metsämökille rellestämään ja joutuvat morbidien veritekojen uhreiksi). Tällä kertaa kansallisessa luontomaisemassa ei piileksi natsi-zombeja à la Død snø vaan erittäin himokas mutanttijänis. Päähenkilöt muodostavat sekalaisen ja ärsyttävän seurueen: kiimainen teini, raiskaajalesbo, sieppaajakolmikko jne.

    Kuvaus ja äänimaailma on tehty pääosin ammattimaisesti, mutta tarinankuljetus ja henkilöohjaus tökkivät aina välillä (toistoa ja tyhjäkäyntiä). Silti elokuvan katsoi uteliaana loppuun asti, koska lajityypin klišeitä räpöstellään joskus hauskastikin. Ällöttävyyttä riittää: tyttö oksentaa vessanpönttöön ja viiden sekunnin päästä jo suutelee miekkosen kanssa. Splatter on tahallisen yliampuvaa. Mr. Whiten ja Mr. Blackin sanailu ja juopottelu huvittaa: ”Kunhan päästään autotalliin, saat maistaa kunnolla sontaani.” Poliisien kohtalo on yllättävä, kun toisessa roolissa on Henry Saari.

    Toisaalta hirviöpupu on niin muuntunut, ettei sen ihmisperäisyys vaikuta uskottavalta. Kookas ”kikuli” olisi ehkä vaikuttanut dramaattisemmin, jos sitä olisi näytetty vähemmän. Amerikkalaisissa tuotannoissa tosin ei olisi näytetty mitään, ja niiden puritaanisuudellehan tässä kuittaillaan (poikkeuksena mm. Bad Milo!).

    Lopputekstit kannattaa katsoa kokonaan.

    Kauhukomedia Bunny the Killer Thing on viety räävittömyydessään niin pitkälle, että se huvituttanee lähinnä kiihkeimpiä asianharrastajia. Jos ette pitänyt elokuvasta The Human Centipede tai Fist of Jesus, tuskin pidätte tästäkään.

    1½/5

    Tennispalatsi 2:ssa oli kaikkiaan neljä (4) katsojaa: iäkkäämpiä herroja ja minä. Laajakangaskuvaa kesti katsoa melkein edessä.
     
  15. pasala

    pasala Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2005
    Viestejä:
    392
    Saadut tykkäykset:
    5
    Tulipahan tämäkin käytyä katsomassa ja vieläpä käytännössä yksityisnäytöksessä. Salissa ei minun ja kahden kaverini lisäksi ollut ketään, mikä ei sinänsä ollut ihme kunhan elokuva pääsi alkamaan. Meno on paikoin aivan uskomattoman tönkköä ja vaivaantunutta sekä varsinkin alkupuoliskolla näyttelystä ja leikkauksesta huutaa läpi amatöörimäisyys ja kokemattomuus, mikä on kummallista ottaen huomioon tekijäporukan varsin laadukkaat lyhytelokuvat. Välillä taas revitellään täysillä ja silloin kaikki toimii. Loppua kohden ankeasta ja oudosta sotkusta alkaa paistaa läpi se intohimo ja idearikkaus mikä elokuvan taustalla on. WTF-hetket pelastavat paljon elokuvassa jossa tarinassa ei ole hitustakaan järkeä ja pieniä sivujuonia revitään joka puolelta ennen kuin ne hylätään ja unohdetaan. Loppujen lopuksi jäljellä on hämmennys ja mielessä pyörii kysymys mitä juuri tapahtui?

    2,5/5
     
  16. Dragon/

    Dragon/ Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2009
    Viestejä:
    1 329
    Saadut tykkäykset:
    15
    Menen sanattomaksi kun mietin että käytte leffateatterissa katsomassa tätä elokuvaa