Home»F»Fourth Kind, The

Fourth Kind, The

0
Shares
Pinterest Google+
Ladataan...

Vuonna 1972 kehiteltiin mitta-asteikko kuvaamaan muukalaisten kohtaamisia. Ufon näkeminen on ensimmäisen asteen yhteys. Kun saadaan kerättyä todistusaineistoa tämä on toisen asteen yhteys. Kolmannen asteen yhteydessä saadaan varsinainen yhteys muukalaisiin. Sieppaus on neljännen asteen yhteys ja tätä ei ole pystytty aiemmin kunnolla dokumentoiman… kunnes nyt.

Tositapahtumiin perustuva The Fourth Kind on Alaskaan sijoittuva trilleri ja se kertoo siellä joka vuosi tapahtuneista mysteerisistä ihmisten katoamisista. Vaikka FBI on lukuisia kertoja tutkinut näitä katoamisia niin syitä näihin katoamisiin ei ole koskaan pystytty löytämään.

Nomen syrjäisellä alueella psykologi Abigail Tyler (Milla Jovovich) on ryhtynyt videoimaan traumaattisten potilaiden istuntoja ja on haluamattaan löytänyt järkyttäviä todisteita muukalaisten aiheuttamista katoamisista.

Tämä elokuva sisältää aiemmin näkemättömiä arkistopätkiä joissa useat todistajat jakavat järkyttävän samankaltaisia kokemuksia, joiden todenperäisyyttä elokuva pyrkii tutkimaan.

Edellinen trailer

Inception

Seuraava trailer

Bronson