Zombieland (2009) (Woody Harrelson)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 14.07.2009.

 1. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Leffa oli hyvää viihdettä ja olisi jopa voinut olla pidempi. Harrelson veti sen verran hyvän suorituksen, että pääsi minun seurattavien listalle. Totta kai Murray vei elokuvan parhaan näyttelijäsuorituksen, vieden muita näyttelijöitä mennen tullen. Elokuva kyllä vetää vertoja Shaunille.

  Jatko-osaa odottelen jo innolla.
   
 2. National

  National Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.11.2009
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei,

  Onko totta että Zombiemaa ilmestyisi jo 26.5.2010? Discshop ilmoittaa, että kesä 2010. ? kiitän jos ehditte vastata.
   
 3. Pasi85

  Pasi85 Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.07.2004
  Viestejä:
  355
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ite ostin playstä suomiversion jo joskus kuukaus sitten.

  Edit. eipäs ollutkaan play vaan mymemory.co.uk.
   
  Viimeksi muokattu: 18.04.2010
 4. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ääh, liika hehkuttelu antoi odottaa jotain enemmän. Lopputulos sekava eri genrejen sekamelska, joka luotti liikaa yksittäisiin kohtauksiin kokonaisuuden jäädessä epätasaiseksi. Parasta antia päähenkilön ensikohtaaminen zombin kanssa. Parasta elokuvassa ehkä oli alun monologi, sääntöjen esittely sekä miten tilanteeseen jouduttiin. Potilas 0 söi pilaantuneen hampurilaisen... LOL

  **½/*****
   
 5. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  En oikein tiennyt mitä odottaa, kun tämän elokuvan vuokrasin: zombiekomedia. Zombieland osoittautui kuitenkin piristävän erilaiseksi ja aika hauskaksikin road movieksi. Visuaalisesti elokuva oli etenkin teräväpiirtona hienon näköinen ja laadukkaasti tehty. Tarina piti otteessaan ja hahmoista alkoi välittämään. Zombietkin olivat paljon paremmin tehtyjä kuin mitä monissa viime vuosien zombie-elokuvissa on nähty.

  Jesse Eisenberg oli kustomoidussa pääroolissaan hyvä ja Woodysta nyt harvoin voi olla pitämättä. Tyttökaksikko onnistui myös hyvin, vaikka hyvin äkkiä aloin salaa toivomaan Woodyn harjoittavan vähän käyttäytymisoppia pesäpallomailalla heihin.

  Kun elokuvan avaa Metallica-raita ja mukana on myös herra
  Bill Murray, joka tosin kokee ikävän kohtalon
  , niin pakkohan tästä on tykätä kohtuullisesti.

  3.5/5 :naminami::naminami::naminami::thumbsup:
   
 6. Willy

  Willy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.05.2006
  Viestejä:
  210
  Saadut tykkäykset:
  0
  Varsin hauska zombimättö, vaikka olisi zombeja ja niiden lahtaamista voinut olla enemmänkin. Myös näyttelijät ovat myös mainioita. 4/5
   
 7. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 553
  Saadut tykkäykset:
  255
  Potentiaalia olisi ollut piirun verran parempaankin, kyllähän tuo meno vähän hyytyi ja muuttui melko päämäärättömäksi loppua kohden, johtuen siitä että mitään kummempaa juontahan tässä ei oikeastaan edes ollut. Hahmot olivat kuitenkin hyviä ja varsin sydämellisiäkin jopa, mutta näiden välisistä suhteista olisi voinut raapia irti enemmän, esim. Little Rock jäi jotenkin valjuksi. Alku antoi odottaa enemmän. No, ehkä mahdollisessa jatko-osassa sitten tapahtumia, ympäröivää maailmaa ja hahmojen välisiä suhteita kehitellään enemmän. Dialogi oli tarpeeksi nasevaa ja yleinen havainnointi varsin tarkkanäköistä: moninaiset säännöt, ei Facebook-statuspäivityksiä jne. Eipä tässä siltikään tarvinnut kelloa vilkuilla, viihdyttävä puolitoistatuntinen, mutta paukkuja olisi tosiaan ollut huikeampaankin elämykseen tällä kattauksella.

  3/5
   
 8. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 961
  Saadut tykkäykset:
  115
  Odotuksia ei ollut, joten elokuva yllätti positiivisesti. Zombieland on hauska ja vauhdikas leffa jossa ei juoni paljon päätä pakottanut. Tai voisihan sitä ajatella, että tässä oli vain Zombieland-saagan ensimmäinen osa... Itseäni muuten huvitti suunnattomasti Columbuksen kommentti Facebookista.
   
 9. prkl

  prkl Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.06.2006
  Viestejä:
  2 029
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aivan mahtava "pari kaljaa, pussi sipsejä ja yksi leffa" kokemus. Ei mikään maailman parhain leffa millään osa-alueella mutta jopa tuli hyvälle tuulelle tämän katsomisesta :thumbsup:
  Woodya näkee liian harvoin leffoissa :mad:

  3½/5 viihdepläjäys
   
 10. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 996
  Saadut tykkäykset:
  432
  Tää tulee muuten tänään TV5:lta 21:00.
   
 11. Paahi

  Paahi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.02.2012
  Viestejä:
  48
  Saadut tykkäykset:
  0
  Semmoista kysyn kun huomasin sellaisen seikan että mites se on mahdollista kun katsoin elokuvan blu-rayna ja aloin ihmettelemään kun joissain kohdissa tuntui että kontrastia on aivan liikaa eli tuntui että joissain päiväkohdissa missä aurinko paistaa ei taustalla olevat asiat erotu niinkuin pitäisi no sitten katsoin samalla levyllä olevan elokuvan trailerin niin yllätyin kun trailerissa samoissa kohtauksissa on kontrasti eri tasoa eli asiat erottuu niinkuin pitäisi ja tämä nyt jäi vaivaamaan että kuinkas tämä on mahdollista?

  Esim tämä kohtaus http://cinema.theiapolis.com/movie-0CEI/zombieland/gallery/zombieland-1017445.html niin tuo kuva on trailerissa tuollainen ja itse elokuvassa liian kirkas eli hyvä kun kun toisenkin pilvenpiirtäjän näkee liian korkean kontrastin takia :p
   
  Viimeksi muokattu: 01.08.2012
 12. x_jmt_x

  x_jmt_x Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 548
  Saadut tykkäykset:
  480
  Miksi se ei olisi mahdollista? Onhan trailereissa nähty joskus jopa kohtauksia, joita ei ole koko elokuvassa!

  Traileri on tehty itse elokuvan ollessa vielä kesken ja kuvaa on sitten elokuvan valmistuttua säädetty uudelleen?
   
 13. Paahi

  Paahi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.02.2012
  Viestejä:
  48
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin mutta miksi ne on säädetty vituralleen valmiiseen leffaan eikä annettu olla sellaisena kuin trailerissa?. Miksi pitää säätää päin mäntyä? Kyllä se vähän häiritsee. Kun katsoin leffan niin en sitä ennen ollut traileria katsonut koskaan ja heti huomasin ne jotkut kirkkaat kohdat ja huolestuin että onko telkkari hajoamassa jonka jälkeen katsoin trailerin ja totesin että valmiissa julkaisussa kontrastit viturallaan tai huomasihan sen jo ennenkuin trailerin katsoi että kontrastit vähän liian korkeet julkaisussa :)

  Luulisi että asia toistepäin eli trailerissa olisi ollut tämä kämmi ja korjattu julkaisuun eikä niin että trailerissa kuva sellainen kuin oikeasti pitäisi ja julkaisussa päin kuusta :)
   
  Viimeksi muokattu: 02.08.2012
 14. x_jmt_x

  x_jmt_x Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 548
  Saadut tykkäykset:
  480
  Olet katsonut trailerin ja elokuvan samasta televisiosta (etkä toista tietokoneelta) ja oman televisiosi säädöt ovat kohdallaan eli tiedät trailerin olevan kohdallaan ja elokuvan keturallaan?

  Kunhan vaan kysyn. Itsellä on tuo hyllyssä, mutta enpä suoraan sanottuna kiinnittänyt kuvanlaatuun sen enempää huomiota kertakatselulla.

  Ero saattaa selittyä myös sillä, että traileri on säädetty ja masteroitu eri firmassa (käsittääkseni trailereita tekevät eri pajat tilaustyönä), jolloin on vain masteroitu ne kohdat, mitkä traileriin on käytetty itse elokuvan ollessa vielä kesken. Eli kaksi kokkia eikä pääruoka edes valmiina, kun aperitiivia on tarjoiltu. Edelleen on varmaan mahdollista, että traileri on masteroitu tavalla tai toisella elokuvateatteria silmällä pitäen ja sitten vaan nykäisty blu-raylle sellaisenaan.
   
 15. Paahi

  Paahi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.02.2012
  Viestejä:
  48
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu meillä on plasma ja 2 lcd:tä. Jokaisesta olen katsonut sekä trailerin että elokuvan ja sama juttu :) Pisti vaan silmään tuokin kohtaus mistä kuvan laitoin kun itse elokuvassa ei ole sellainen vaan liian kirkas tausta el iasiat ei erotu niinkuin pitäisi. No sille ei mahda mitään :) Hyvä leffa kuiteski.
   
 16. Sir Filmipätkä

  Sir Filmipätkä Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.12.2004
  Viestejä:
  870
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suhteellisen isoihin odotuksiin nähden Zombieland oli iso pettymys. Odotin vähintään Shaun of the Deadin kaltaista nerokasta splatterirroittelua, mutta esikuvastaan jäätiin todella kauas. Elokuva oli zombiemaustettu mustakomedia, joka ei kuitenkaan ole hauska. Woody Harrelson ja Social Networkissa vakuuttanut Jesse Eisenberg eivät saaneet erilaisita buddyhahmoistaan oikeastaan mitään irti.

  Suurinosa tästä menee kuitenkin hahmokirjoituksen piikkiin. "Columbus" esitettiin neuroottisena fobikkona, mutta tätä ei tuotu mitenkään esiin, paitsi ihan hyvin toimivan kertojaäänen kautta. Harrelsonin esittämä "Tallahassee" taas oli tuhat ja yksi kertaa nähty badass, ilman sen suurempaa fiilistä. Niinikään Abigail Breslin kuin myös Emma Stone jäivät hahmoina nopeasti unohdettavien tapausten listalla, kovasta yrittämisestä huolimatta.

  Käsikirjoituksessa muutenkin ontui lähes kaikki, Huumori ei naurattanut, goreissa ei ollut minkäänlaista kekseliäisyyttä ja kokonaisuus muistutti päämäärätöntä roadmovieta. Ainoat oikeasti hauska hetket koettiin
  Bill Murrayn kartanossa ja varsinkin itse Murrayn ampuminen nostatti edes vähän hymyä huulille. Myös lopun huvipuistokohtaus olisi antanut aihetta kunnon irroitteluun, mutta ei
  . Elokuvassa oli yritystä moneenkin otteeseen, mutta tietynlainen varmanpäälle pelaaminen paistoi kokoaika läpi.

  Eniten Zombielandissa tökki ns. hukattu mahdollisuus. Puitteita olisi ollut vaikka mihin, mutta nyt tyydyttiin vähän tarjoamaan jokaiselle jotakin ja ainakin tämä katsoja ei saanut juuri mitään irti.
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2012
 17. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Olipas piristävän tuoretta jälkeä tämä heti avauksesta lähtien! Suorastaan snydermaisen nerokkaalla tavalla oltiin yhdistetty slow motion -tekniikka hauskoihin oivalluksiin, vajoamatta kuitenkaan musiikkivideomaisuuteen. Aihetta käsiteltiin sen vaatimalla absurdilla (ironisesti inhorealistisella) otteella. Yleinen tilanne kuvattiin pian ja mainiosti muutaman hahmon ja paikan kautta. Harvinainen yhdistelmä komediaa ja aidosti apokalyptista tunnelmaa.

  Pidin myös näyttelijöistä. Noh, siis Eisenberg ja McCon.. Harrelson sopivat tähän hyvin ja tekivät juuri halutut hahmot. Sen sijaan se nuori nainen ja tyttö -pari jätti kyllä vähän viileäksi. He olivat vain naisia, pirusta seuraavia. Sanomattakin on myös selvää että romanssikuvio oli hieman väkinäinen.

  Yllätyin kuitenkin siis myös siitä että loppupuolelle anti jäi sinänsä kivaan Murray-cameoon ja puistossa pelleilyyn. Tässä olisi ollut ainekset johonkin vieläkin omaperäisempään. Nyt jätettiin paperinuket leikkimään keskenään. Leffa oli tällaisenaan sentään sopivan pituinen.

  Tietysti tässä voi nähdä allegorioita nykypäivän jenkkeihin jo nimenkin kautta. Onko niin että kaikesta on tehtävä aina vitsiä (valezombi-kohtaus) ja hupikoneet kulkevat vielä maailmanlopun aattonakin? Kumpi onkaan kauhistuttavampaa, lihan perässä kuolaava elokuvaolento vai karkkipatukkaa jahtaava jokamies.

  ***½
   
  Viimeksi muokattu: 27.11.2012
 18. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 996
  Saadut tykkäykset:
  432


  Ekastakin jo 10 vuotta, mihin tämä aika oikein menee!
   
 19. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 542
  Saadut tykkäykset:
  262
  Sanos muuta! Ihan äskenhän toi alkuperäinen pyöri teattereissa... :eek:
  Mut silti, miten siinä meni 10v ennenkuin saivat jatkoa tehtyä?