Yamaha RX-V620 ongelma

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana SeMika, 20.09.2010.

 1. SeMika

  SeMika Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.02.2007
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkohan tuolle vahvistimelle mitään tehtävissä, kun vasen kanava on lähes mykkä tiettyyn volumeen asti. Kun tämän volumen ylittää, niin kanava alkaa toimimaan myös matalemmilla volumetasoilla. Oikea kanava toimii normaalisti. Kaiutinta on vaihdettu, ei vaikutusta.
   
 2. jayjay

  jayjay Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.05.2002
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellä oli samaa vikaa moisen laitteen kanssa ja käytin tutulla elektroniikkapajalla ihmeteltävänä: Joku ohjainpiiri oli palanut ja korjaus töineen olisi maksanut n. 150e, en teettänyt.

  Muita saman piirin aiheuttamia vikoja olivat viallisesti toimiva voimakkuudensäädin laitteessa (kaukosäätimellä toimi ok) sekä loppuaikoina laitteesta alkoi tulla ääntä ulos vasta noin 30 sekuntia käynnistyksestä.
   
 3. Miika

  Miika Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.07.2001
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lisätäänpä mahdollisten vikojen joukkoon seuraava, jos vaikka jollakin samat ongelmat ja tahtoo laitteen vielä kuntoon.

  Omassa yksilössä alkoi muisti temppuileen eli radiokanavat ja mm. kaiutinasetukset eivät pysyneet muistissa jos laite oli jonkin aikaa ilman sähköverkkoa. Muistin varmennusakku oli sanonut sopimuksen irti ja sen kun vaihto, niiin taas pelitti ok.

  Akku/paristo (kuvan C515/BA) löytyy etupaneelista näytön vierestä. Vastaava komponentti maksaa euron tai kaksi ja vaihtuu kolvilla sohimalla.
   

  Liitetyt tiedostot: