Yamaha RX-V1800

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana aarno2815, 17.11.2007.

 1. Albert_Y.

  Albert_Y. Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.01.2008
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huomasin äskettäin kytkeneeni kaiuttimet ja subbarit vastoin käyttöohjeita eli etukanavilla on Magnatit kaiutinliittimissä ja Cantonin subbarit pre-outeissa. Ainakaan vielä ei ole savu karannut, mutta mikä olisi oikea tapa tehdä kytkennät?
  Onko väliä kummat tulevat ensin kiinni, subbarit ja niiden outputeista kaiuttimet vai päinvastoin?
   
 2. Collusion

  Collusion Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.03.2005
  Viestejä:
  1 821
  Saadut tykkäykset:
  10
  Ihan oikein sinä olet laitteesi kytkenyt ;) Älä luota liikaa niihin käyttöohjeisiin.
   
 3. Scholar

  Scholar Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uskomatonta! Olin jo luopunut täyden RGB:n tuesta, melkein vaihdoin jo vahvistinta tämän ongelman takia, jota Yamaha kutsui vielä taannoin ominaisuudeksi. Kiitos Yamaha!
   
 4. JP'

  JP' Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.09.2004
  Viestejä:
  133
  Saadut tykkäykset:
  1
  Käyttääkö kukaan kyseisessä vahvistimessa ulkoista ir-vastaanotinta vahvistimen ohjaamiseen? Tarkoitus olisi ohjailla vahvistinta toisesta huoneesta. Luulin, että tuohon takapaneelin remote IN -liittimeen voi liittää minkä vaan ir-vastaanottimen, mutta ei se ainakaan tuollaisella pc:n tv-kortin ir-silmällä toimi. Eikös nuo vastaanottimet ole melkolailla samanlaisia vai pitääkö tuohon olla joku yamahan oma sensori (jota kyllä suomesta kysyin ja sain ei oota vastaukseksi)?

  JP
   
 5. kete

  kete Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.01.2007
  Viestejä:
  147
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tätä kaipailisin itsekin. Ikävä kyllä taitaa olla koko remote IN pelkkää kusetusta :grr:
   
 6. Valhalla

  Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.12.2002
  Viestejä:
  2 543
  Saadut tykkäykset:
  4
  Selailin aikani tätäkin ketjua, mutta en löytänyt mielestäni vastausta, eli kaverille asenneltiin tykkipäivityksen yhteydessä laitteita ja ongelma on seuraavanlainen:

  htpc -> dvi-hdmi kaapeli -> rx-v1800 -> hdmi kaapeli -> Mitsubishi HC7000. Pleikkarin ja kaapeliboksin kuvat ja äänet pelaa, mutta tietokoneen kuvaa ei saatu näkyviin, joten missä voisi olla bitti poikittain? Ei kai tykin hdmi-sisääntulossa ole mitään rajoitetta signaalin suhteen ts. tietokoneelta pitäisi pukata pihalle tiettyä resoa? Vga-piuhalla (htpc -> tykki) kuva näkyi ihan kiltisti.
   
 7. Ihmemies2

  Ihmemies2 Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.08.2004
  Viestejä:
  213
  Saadut tykkäykset:
  0
  Löin tuon V:N060-firmwaren sisään ajan kuluksi. Aikaa prosessissa kuluikin, koska vasta 4. kerralla tuli "Update success" "Write NG!":n sijasta. En tiedä johtuiko homma wanhasta cdrw-levystä, dx:n toslink-piuhasta, cd-soittimesta vai mistä, mutta tiukkaa teki. Kaks ekaa kertaa koitin Cambridge Audio 640C v2:lla, kaks seuraavaa PS3:lla.

  ---

  Muuten vahvistin vaikuttaa tosi pätevältä peliltä. Kaikki toimii, vahvari tukee kaikkia ääniformaatteja, liitäntöjä tuplasti enemmän kuin itsellä on tarvetta, etupaneeli & sen luukkumekanismi, volumepotikka ym. ovat metallista ja toimivat smuuthimmin kuin Nikonin objektiivit :D 250€ laitteeksi todella hyvä ostos. En sitten tiedä mitä tonnin lisäsijoituksella (uusi vastaava malli) olisi saanut? Jotain netti/dlna/usbfeatureja, nätimpi GUI, ?, ?
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2012
 8. o_O

  o_O Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.11.2004
  Viestejä:
  149
  Saadut tykkäykset:
  2
  Mistähän tuon firmwaren vielä saa? Koittanu etsiä vaikka mistä, mutta euroopan versiota en ole löytänyt. Jos joku tietää mistä saa, voisiko linkin laittaa.

  Jenkkiversion sai helposti yamahan sivujen kautta, niin voikohan tämän USA-version laittaa ?