Yön Ritari (The Dark Knight) (2008)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Jorse, 15.08.2005.

 1. tsinivuo

  tsinivuo Guest Guest

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Yhtä kamalaa soopaa kuin Begins. Olenko minä ainoa, josta tämä uus Bättis on ihan "pussy" verrattuna Burtonin tulkintaan? Tuntui, että siitä tehtiin jonkinlaista varajeesusta. Miksi...
  Ledgerin rooli oli juuri niin hyvä, kun siitä oli puhuttukin, mutta ei se pelasta muuten kammottavaa elokuvaa. 2/5. Ja noistakin kumpikin piste Ledgerin roolin takia.
   
 2. koneistaja

  koneistaja Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.05.2006
  Viestejä:
  178
  Saadut tykkäykset:
  0
  Et, se on vain huonoa käsikirjoittamista.

  Katselinpa muuten hiljattain uudelleen molemmat Burtonin Batmanit ja Yön ritarin. Burtonin Batmaneista ensimmäinen oli selvästi liikaa kallellaan komediaan päin, mutta Paluu oli silkkaa timangia. Yön ritari ei toiminut toisella katselukerralla yhtään, koska kaikki "yllättävät" juonikuviot olivat jo selvillä, ja muuten elokuvalla ei ole juurikaan muuta tarjottavaa kuin ylitiivistettyä dialogia, haukotuttavia räjähdyksiä ja tympeän teennäistä synkistelyä.
   
 3. Kupletti

  Kupletti Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.11.2004
  Viestejä:
  713
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ja minä kun luulin olevani ainoa joka ei välitä kahdesta uusimmasta Batmanista. Täysin samaa mieltä kuin edelliset. Keaton on omasta mielestäni paljon parempi kuin Bates. Keatonissa oli karua särmää. Nyt vatvotaan liikaa että "miks miul kävi tälleen että mie pukkeuvun tämmöseen assuun ja yössä kuljen etsimässä naasta itselleni, ei oo miun osa kovin kummonen". Ledger oli loistava samoin kuin Twoface oli kanssa hyvä mutta muuten liian maitoinen makuuni lapsineen kaikkineen. Liian jenkkiä.
   
 4. JJ Gittes

  JJ Gittes Guest Guest

  Liittynyt:
  18.06.2007
  Viestejä:
  180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Koskien seuraavaa bättistä.

  James Francon oli tarkoitus näytellä Chris Nolanin seuraavassa projektissa Inceptionissa, mutta rooli meni lopulta Joseph Gordon-Levittille. Niinkuin herroista näkyy on heissä aika hemmetin paljon samaa näköä kuin Ledgerissä.

  Esimerkiksi nämä kuvat:
  http://www.imdb.com/media/rm538807040/nm0330687
  http://www.imdb.com/media/rm2915928832/nm0290556

  Kenties pientä roolia Jokerille seuraavaan lepakkopätkään? :) En näe mitään muuta järkevää selitystä Nolanin toimille hankkia näitä Ledger-look-a-like näyttelijöitä, kuin koe-esiintyminen seuraavaan bätmäniin. Rooli ei todellakaan olisi silti yhtä suuri kuin TDK:ssa. Ehkä pari minuuttia ruutuaikaa korkeintaan.

  Hieman vahvistusta sille, että Jokeri todellakin jäi henkiin eikä kuollut, niinkuin jotkut kovasti väittivät. Mitä mieltä plazalaiset mahdollisesta Jokerin paluusta kolmanteen nahkahiireen?
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2009
 5. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  En kannata Jokerin paluuta. Ledger on poissa ja mielestäni hahmo toimi parhaiten juuri tuollaisena kertarysäyksenä. Joku voi sitten parinkymmenen vuoden päästä yrittää taas uudestaan.

  Uudet pahikset ehdottomasti kehiin Nolanin kolmanteen Batman-leffaan. Korkeintaan Crane vois taas tehdä semmosen parin minuutin cameon. Batman vois vaikka käydä Arkhamissa pyytämässä Cranelta jotain psykologista profiilia jostain toisesta rikollisesta. Vähän semmonen Hannibal Lecter-tyylinen asetelma.
   
 6. Crockett

  Crockett Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  1 055
  Saadut tykkäykset:
  108
  Taitais olla vähän liian isot saappaat noilla kahdella astua Jokerin saappaisiin. Suoritusta lytättäis väkisin ja vaikea alkaa imitoimaan toisen suoritusta mutta samalla ei sais pahemmin uusiutuakaan. Luulisin että Jokerin rooli säilyy Nolanin käsissä muutenkin ikuisesti Ledgerillä, ikäänkuin kunnioituksena.
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Seuraava Batman-elokuva onkin itse asiassa hyvin mielenkiintoinen siinä minkä linjan se ottaa. Tähän mennessä kuitenkin pahikset ovat olleet vielä ihan realistisia, mutta jos mukaan otetaan Mr. Freezeä tai Pingviiniä, niin se tietynlainen realistisuus katoaa. Kissanaistakaan ei välttämättä kannata mukaan vielä ottaa, sillä Berryn surkea veto on vielä muistissa. Jokeria ja Two-Faceä nyt ei ilmeisesti syistä kannata ottaa mukaan...

  Niinpä näen ehkä ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi Arvuuttajan.
   
 8. Loobus

  Loobus Guest Guest

  Liittynyt:
  18.11.2006
  Viestejä:
  282
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä epärealistista Pingviinissä on? Eikö hän (siis Burtonin Batmanin mukaan) ole vain epämuodostunut hyljeksitty entinen sirkuskummajainen, joka onnistui nousemaan "arvostetuksi" julkkikseksi :rolleyes: Mutta mm. Mr Freezestä taitaa tosiaan olla aika vaikea kehittää mitään järkeenkäypää.

  Arvuuttaja olisikin kyllä hyvä veto konnaksi, koska häntä ei minusta ole käytetty kylliksi sitten 60 -luvun (Jim Carrey olikin varsinainen pelle :OI).

  Jonkinlaisen "jatkumon" kannalta voisi Jokerin lyhyt esiintyminen olla ihan kiva. Ledgerin imitoija olisi jokatapauksessa pers*stä.
   
 9. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 628
  Saadut tykkäykset:
  61
  Tai voisivat kirjoittaa kokonaan uuden rikollishahmon. Vaikka mister nortti. Pahamainen sauhuttelija. Joka käärii jöötinsä aina tappamiltaan naisilta ottamista sormista. Ja sitten vois olla sankarin apurina joku lintu. Vaikka punatulkku. Robin. Ja sitten iso arska esittämään taas freezea. Ja ballit kiertoon. Batmanix vois laittaa tän mister Stallonen. Ois niinkuin: Batman the end. Batman jo eläkkeellä mutta lähtis vielä yhdelle keikalla kun gordonin hehkee iso tissinen tyttö sitä pyytäisi. Nuhjuinen lepakko valo vaan palaisi. Ja pari oikeeta lepakkoa vois olla. Jotka kyhnyttäisi toisiaan. Ja sitten sauhuttelija veis niiden sormet. Ja batman sekoaisi kun olis sen hovimestarin kuolinpäivästä 20 vuotta juurikin. Ja siitä tulis ihan seko, hullu. Ja robin sitten tappaisi sen. ja alkais itse uudex batmanis. ja sitten sillä vasta synkät ajatukset ois. ihan seko.
   
 10. MikkiHiiri

  MikkiHiiri Do It Yourself Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  3 765
  Saadut tykkäykset:
  14
  Tais olla maukkaita sieniä..?
   
 11. JJ Gittes

  JJ Gittes Guest Guest

  Liittynyt:
  18.06.2007
  Viestejä:
  180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Plaza-nick kertoo jo paljon :thumbsup:
   
 12. Mighuel

  Mighuel Guest Guest

  Liittynyt:
  30.06.2006
  Viestejä:
  70
  Saadut tykkäykset:
  0
  Haluun samoja pastilleja mitä opelman on vetäny..
   
 13. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  No siis Burtonin fantasia-Batmanissa De Viton hahmo toimi, mutta Nolanin Batmaneissa moinen maski olisi överiksi pistetty. Toki pingviini oli Burtonin elokuvassa vain epämuodostunut kummajainen, mutta minusta tämän hetken realistisessa Batmanissa tuo epämuodostuneisuuden laajuus sekä sen samanlaisuus pingviinin fysiikkaan ei olisi enää uskottavaa.

  Toisaalta nyt kun miettii asiaa, niin kyllähän pingviini voisi toimia, mutta mieluiten siten, että kyseessä olisi lyhyehkö karmiva ja pimeämielinen hahmo, jolla varsinaista "epämuodostumista" ei olisi kuin korkeintaan hiukan (kädet pelkästään tms.). Neronleimaus: kunhan mies saa Freddynsä valmiiksi, niin jospa Jackie Earle Hayley tulisi pingviiniksi. Ei olisi yhtään paha. :thumbsup:
   
 14. Loobus

  Loobus Guest Guest

  Liittynyt:
  18.11.2006
  Viestejä:
  282
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juuri näin. Olemme löytäneet saman näkövinkkelin kyseiseen hahmoon. Nyt se pitäisi vain esitellä Nolanille ja kumppaneille :D
   
 15. 7oimittaja

  7oimittaja Guest Guest

  Liittynyt:
  27.05.2009
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niinpä, mitä sitä vanhoja kummajaisia kierrättämään. Uudet konnat kehiin.
  Nörttimies = hakkeroi kaikkien kotikoneet ja ryöstää läppärillä pankkeja
  Rantojenmies = ryöstää pankkeja, mutta kukaan ei löydä oikeaa siltaa jonka alla herra lymyilee
  Talousrikollinenmies = Kiertää veroja
  Räppärimies = tekee laittomista riffeistä rap -hittejä
  Valokuvaajamies = ottaa bätmänistä valokuvia "väärillä" hetkillä
  Warettajamies = kopioi leffoja ja pelejä netistä laittomasti
   
 16. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Danny DeViton Pingviini oli kyllä naurettava kaikkine läskipukuineen.
   
 17. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Unohdit pahimman mahdollisen,

  TV-lupasiipeilijämies= ei maksa TV-lupamaksua :D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
   
 18. CharlesBronson

  CharlesBronson Guest Guest

  Liittynyt:
  19.06.2007
  Viestejä:
  405
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tai vastaavasti: Mediamaksumies = Uhkaa koko kaupunkia mediamaksulla, joka eriarvoistaisi ihmiset.
  Tuo ois jo suht realistinen visio :D :p
   
 19. 8no

  8no Guest Guest

  Liittynyt:
  11.03.2007
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei hullumpi elokuva, tosin viime aikoina olen katsonut vain Joker-kohtaukset.

  Hong Kong-jakso oli leffan tylsin jakso. Lempikohtaukseni on kun Joker kertoo veitsen sävyttämänä arpiensa alkuperästä Rachelille. Joker kertoo elokuvassa kaksi tarinaa arvistaan. Aiheuttikohan hän itse ne vaiko hänen isänsä. Hirveä patologinen valehtelija. Se kun Joker kertoi Dentin ja Rachelin olinpaikat väärinpäin kuulusteluhuoneessa osoitti uskomatonta empatian puutetta.

  Pari kysymystä:
  Miksi Two-Face kuoli kun hän putosi vaan jotain 12 metriä?

  Miten Jokeri tappoi Gambolin, sen mustaihoisen gangsterin biljardihuoneessa? Hän laittoi veitsen Gambolin suuhun mutta posken leikkaaminen ei tapa ihmistä. Ehkä hän viilsi kurkun auki.


  Mikä jeesusnäkö?
   
 20. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16