Xtremer mediasoitin

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana McKone, 05.06.2009.

 1. sattanen

  sattanen Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.08.2007
  Viestejä:
  86
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tää koskee sii Prdogiya.

  Oheisen linkin takaa poimittua. (vaatii rekisteröitymisen)

  http://forum.xtreamer.net/topic/25407-xtreamer-prodigy-an-update/


  Lyhyesti mitä ite huomasin:

  -Android Froyo valmiiksi asennettu.
  -Sisäinen WLAN adapteri poistettu, korvataan USB-WLAN antennilla
  -Yksi USB-portti lisää
  -Nyt sitten ovat lisänneet tuulettimen
  -Yrittävät jotain kuitenkin hyvityksesksi kuten kohdassa 6 mainitaan
  -Tilauksessa ollut jo heinäkuusta lähtien niin joskohan tuon jo marraskuussa saisi.

  Lainaus:
  "Dear Friends and community members

  While this product delay may cast doubt in some of you, we are here to clear the fog a little and give you a short update as to the status of this product and its shipments and Firmware .

  (1) We upgraded this device on the last moment so it will be shipped to you pre-installed with FW version 3 + Android Froyo platform.

  You may enjoy the benefits of HTML 5, integrated APK support (for those apps in the Google Android Market that are not compiled for ARM) and many new nice add ons and tweaks.

  (2) While some of you were told that we are far away from delivery of this product and just buy time, we can announce that shipments of this product will commence within a week. we thought that upgrading the device to Android worth the extra delay.

  (3) Because the Android system drivers did not match well with the originally proposed internal mini pcie Wifi module. Your Prodigy will now ship with a USB WIFI 802.11n antenna instead of an internal one.

  (4) The device will come from factor with new slick recovery method.

  (5) We upgraded the devices main rotary dial so it can now work as Volume control as well as being able to "Turn On" the machine.

  (6) We are seriously considering compensating you all for the delay in shipments and as our way to show you our respect for the loyalty by making all shipments of this product from inside EU.

  If it will be made possible ( we cannot confirm now 100%) we will send you the prodigy you have ordered from inside EU. It means that we will cover the EU VAT and EU Custom charges to all European customers. We hope you will not be required to pay nothing on the device arrival. We will confirm this point in more detail in the next few days.

  If it will not be possible due to logistics issue we will ship it from HK and you will have to pay the taxes for this device as it should have been in the first place. We will do our best. Working on it as we write this post.

  (7) Android on Xtreamer Prodigy ....here we come"
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2011
 2. wille_

  wille_ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.10.2010
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä en odottaisi tältä firmalta enää mitään enkä varsinkaan maksaisi mitään ennakkoon, ovat julkaisseet liukuhihnalta uusia tuotteita pitkin vuotta, ulos ovat saaneet: 0. Ovat julkaisseet vuosi sitten firmware 3.0 että tulee jakeluun, sen jälkeen synttäreillä lupasivat että firmware tulee syyskuussa viimeistään ja pahoittelevat viivettä ja ongelmia.. noh eipä ole näkynyt firmwaree vielä ja marraskuuta mennään kohta.
   
 3. sattanen

  sattanen Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.08.2007
  Viestejä:
  86
  Saadut tykkäykset:
  2
  Jaa. Noi päivät on olleet ETA.
  Enivei, mulla on toi eka xtreamer sidewinder. Eikä kyllä pahaa sanottavaa ole ollut. Ainoa mikä ei toiminut oli se joku testi levy (blueray) ja olen katsonut tuolla leffoja paljon. Olen ollut kerrassaan tyytyväinen. Sen vuoksi uskalsin ennakkotilata ton prodigyn.

  Ja update tohon mitä tulee paketin mukana, siinä tulee sekä puhallinjäähdytin ja passiivijäähdytin. Ite voi laittaa kumman haluaa. Toi uus realtekin chippi käy sitäpaitti paljon viileämpänä kuin se vanhempi.

  Mulla leffat makoilee synolgy 1010+:n sisuksissa joten kuumottavaa levyä ei purkin sisällä ole.

  Uskon että toi laite on minun tarpeisiini paras mahdollinen.

  Tarpeet vaihtelee joten toiset voivat tarvita jonkin toisen laitteen.
   
 4. violentj

  violentj Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.03.2008
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
 5. MakAn

  MakAn Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.11.2011
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Koskahan tuo prodigy pitäisi ilmestyä? on ollut tilauksessa elokuusta saakka ja edelleen lukee "Awaiting Shipment".

  Oletan kylläkin ettei muutkaan ole vielä saanut, mutta pitää vaan varmistella kun xtreamerin sivuillakin lukee, että tilaa nyt prodigy...
   
 6. painman

  painman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  1
  On niitä jo useampi saanut, youtubestakin löytyy ekat unboxing videot... paljon on myös ongelmia (taas), luvattua AirPlaytä ei ole, eikä jukeboxiakaan.
   
 7. MakAn

  MakAn Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.11.2011
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ja nyt 5min sitten tuli sähköpostia missä ilmoitettiin, että lähetetty. Ensi viikolla saa odotella pakettia postiin. Huoli oli siis aiheeton, vaikka toki sitä alkaa miettiin onko oma tilaus unohdettu kun ei postitettu ja mainostetaan kovasti, että tilaa nyt.
   
 8. wille_

  wille_ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.10.2010
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oikeasti, kuten jo aiemmissa viesteissäni sanonut tämän firmware sekoilun tiimoilta, en luottaisi tähän firmaan yhtään. Tuotteet jotka he ovat alkuaikoina tehneet on loistokamaa. Porukka on nyt tilannut uusia, he eivät koskaan ole niitä saaneet, ja yhtäkkiä he ovat ilmoittaneet että ovat päivittäneet tätä jo aiempaa tilattua laitetta uudempaan, ja tilatkaapa lisää...

  Sitten julkasivat uuden tuotteen ja kukaan ei ikinä tiedä milloin sitä saa, mikään päivämäärä ei pidä paikkaansa ym. Firmwaren viimeisestä deadlinesta taitaa olla nyt jo varmaan puoli vuotta millon 3.0 piti tulla.
   
 9. MakAn

  MakAn Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.11.2011
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laite saapui kotiinkuljetuksella tovi sitten kotio. Tänään pääsee testaileen.

  En tiedä olisko hdmi ja wifi antenni kuulunut automaattisesti pakettiin, mutta sellaiset löytyi kanssa. Mini näppis tuli myös, mutta se piti tulla muutenkin kun ennakkotilasi, siitä täydet pisteet on hyvä käteen ja nopea kirjoittaa.

  P.S. Itselle kolmas laite suoraan valmistajan kaupasta eikä tälläkään kerralla mitään tulleja tai alveja tarvittu tressata.
   
 10. samsung

  samsung Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.10.2000
  Viestejä:
  383
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toimitukset on nyt siis käynnissä. Minulle saapui myös. Tosin en ollut eilen kotona ja hain oman pakettini tänään postista. Joten käyttökokemuksia pitäisi pian löytyä. Niin ja Prodigystä on siis puhe.
   
 11. pteittinen

  pteittinen 5K now, 6K later. Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 492
  Saadut tykkäykset:
  178
  Tänään tuli Prodigy kotiinkannettuna. Paketissa oli mininäppis ja WiFi-antenni, mutta ei mitään vaihtoehtoista jäähdytinratkaisua. Masiinan pohjassa on ilmiselvä paikka tuulettimelle ruuveilla kiinni olevassa levyssä.

  update: Yllättävän hyvin tämä tuntuu pelittävän. Odotin ehtaa bugikokoelmaa, mutta tähän mennessä kaikki filut ovat pyörineet LANin yli ihan OK.
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2011
 12. painman

  painman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  1
  Omanikin on tänään lähetetty.
  Kiinnostaisi tietää toimiiko 23,97Hz oikein, vai tuleeko pakkosyöttönä 24Hz?
   
 13. pteittinen

  pteittinen 5K now, 6K later. Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 492
  Saadut tykkäykset:
  178
  Xtreamin Info-ruutu sanoo 23,98fps lähteistä jotta "23,99", joten öööh. En ehtinyt tutkailla sen tarkemmin kun innostuin testaamaan ISO-imageksi ripattujen 3DBD-levyjen toistoa. Osa toimii, osa ei. Jotkut toistuvat 2D:nä, jotkut taas heittävät tekstiruudun jossa todetaan että kokoonpano ei ole 3D-yhteensopiva. Vähän vielä ois töitä Xtreamerin koodiapinoilla...
   
 14. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 180
  Saadut tykkäykset:
  29
  Xtreamerin sisäinen kovo tuli täyteen ja nakkasin kaikki leffat sielä "Favoureihin". Verkon kautta ei kuitenkaan onnistu lisätä pöytäkoneen tiedostoja tuonne suosikkeihin. Onnistuuko jos ostan ulkoisen kovon johon siirrän tiedostoja ja tökkään Xtreamerin USB-paikkaan? Vai täytyykö hommata NAS? Edellytyksenä siis että voin siirtää pöytäkoneelta tiedostoja ulkoiselle kovolle verkon kautta ja kovolta suosikkeihin.
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2011
 15. violentj

  violentj Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.03.2008
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meikällä ei prodigyn kanssa alkanut kovin ruusuisesti. Eli vehje saapui postimiehen kantamana kotiin tiistaina aamulla. Pääsin töistä ja menin kotiin heti testailemaan vehjettä. Prodigy telkkuun hdmi piuhalla ja virtajohto seinään. Kuva tuli hienosti näkyviin ja muutaman kerran klikkailin kaukkarista sivuille päin. Ja sitten painoin ekan kerran ok nappia asetukset kohdassa ja siihen jämähti. Hetken näkyi se asetus ikkuna ja sitten telkku näytti vihreää ruutua... :weep: Ei auttanut mikään enää joten nyppäsin johdon pois seinästä ja odottelin hetken ennenkö koitin uudestaan ja sitten ei syttynyt enää sininen valokaan.:OI

  Se siitä. Nyt sitten ollaan xtreamerin "huippu" hyvän asiakaspalvelun kanssa yhteyksissä kuinka ja miten tuon palautuksen kanssa toimitaan. Vttu ku vtuttaa. :grr:
   
 16. Borje

  Borje Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  08.03.2004
  Viestejä:
  2 270
  Saadut tykkäykset:
  0
  Verkkokauppaan varmaan helpompi kipata takasin jos ei toimi ?
   
 17. violentj

  violentj Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.03.2008
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten sen sinne voi laittaa meneen? Kuitenkin tilattu ennakkoon xtreamerin omasta verkkokaupasta.
   
 18. Borje

  Borje Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  08.03.2004
  Viestejä:
  2 270
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siis verkkokauppa.com
   
 19. sattanen

  sattanen Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.08.2007
  Viestejä:
  86
  Saadut tykkäykset:
  2
  Pari päivää laitetta rmpänneenä voin todeta seuraavaa:
  -leffat toistuu niinkuin pitääkin. Ei ongelmia.
  -HD-äänet on kunnossa
  -suosikeihin voi laittaa synologyn leffajaon ( 2 klikkausta ja leffakirjasto on esillä)
  -androidi on vähän kun käyttäis kännykkää 60" ruudulla. Mukava lisä kuitenkin media toistimeen.
  -subi browseri puuttuu. Subtitlet toimii jos ne on pakattu containeriin. Muuten joutuu nimeämään subin tyyliin, leffa<-F> (leffa-F) jolloin pääsee valkkaan omat subifilet.
  -toimii ripeästi

  Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen vaikka ton softa on kyllä vielä keskeneräinen. Kaikki, leffojen katsomiseen, tarvittavat featuret kyllä toimii mutta vaatii säätämistä vähän.

  Kun asetukset ja (ulkoinen) leffakirjasto on prodigyn haluamassa muodossa, toimii kun unelma.
   
 20. violentj

  violentj Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.03.2008
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin eli miten tuo verkkokauppaPISTECOM liittyy laitteen palautukseen/takuuhuoltoon kun sitä ei niiltä ole edes ostettu?