XBOX 360 ladattujen pelien varmuuskopiointi

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana raid, 12.07.2013.

 1. raid

  raid Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.05.2002
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos löytyy aiheesta jo aloitus niin siirrettäköön sine.

  Eli kyse on ladattujn pelien varmuuskoioinista levylle /ulkoiselle muistillle.

  Onko kyseinen toimenpide mitenkään mahdloosita entä voiko niitä käytää sen jälken uudelleen?.

  Itsellä on kohta tusinan verran netistä ladattuja pelejä ja jos boxin kovo hajoaa niin menee vikko niiden uudelle lataamisen.
   
 2. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 056
  Saadut tykkäykset:
  49
  Ei taida olla mahdollista - ainakaan laillisin keinoin.
   
 3. TKH

  TKH Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2005
  Viestejä:
  471
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toki onnistuu. Mene boksin asetusvalikkoon ja sieltä tallennusvälinevalikkoon. Jos sinulla on esim. muistitikku kiinni boksissa, niin valikossa näkyy sekä kiintolevy että muistitikku. Etsi kiintolevyltä haluamasi peli ja kokeile kopioida muistitikulle, kopiointikäsky löytyy suoraan valikosta. Useimmilla peleillä kopiointi pitäisi onnistua suoraan, koska tätä menetelmäähän suositellaan käytettäväksi esim. silloin, jos vaihtaa boksin uuteen ja haluaa ladatut pelit uudelle koneelle (eikä omista tähän tarkoitukseen tehtyä välikaapelia). Jos jokin peli ei suostu kopioitumaan vaan ainoastaan siirtymään, niin sitten hommaan taitaa tarvita avuksi toisen boksin, koska toiselle boksille voit joka tapauksessa ladata pelisi netistä uudestaan tai tehdä siirron sillä kaapelilla.

  Nämä kopioidut pelit toimivat suoraan sieltä muistitikultakin. Jos viet muistitikun toiselle koneelle, niin sitten sinun täytyy kirjautua omaan profiiliisi siellä toisella koneella, jotta voit pelata. Mikäli haluat pelata toisella koneella ilman kirjautumistakin, niin sitten joudut siirtämään lisenssit sille toiselle koneelle licence transferilla. Tämä tehdään siis silloin jos vaihtaa uuteen koneeseen/entinen kone hajoaa.

  Käytänteitä tuon siirron/kopioinnin suhteen on ilmeisesti vuosien varrella jonkin verran muutettu, koska asiasta liikkuu netissä (edellisen viestin tapaan) kaikenlaista mutu-tietoa. Itse kuitenkin vielä varmistin äsken asian viimeviikkoisesta alennuskampanjasta digitaalisesti ostetun forza horizonin avulla. Peli kopioitui aivan iloisesti muistitikulle, eli peli on nyt sekä kovalevyllä että muistitikulla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tuettu maksimikoko muistitikulle/ulkoiselle kovolle on boksissa 32GB, eli jos sinulla on paljonkin kopioitavaa niin voit tarvita useampia tikkuja.
   
  Viimeksi muokattu: 13.07.2013