X-Men Origins: Wolverine (2009)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana X-mies, 09.03.2008.

 1. X-mies

  X-mies Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.03.2006
  Viestejä:
  46
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vuodet ovat vierineet ja X-rintamaltakin näyttää piiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa kuuluvan edes jotain, joten lienee aiheellista tehdä tällekin elokuvalle oma thread. :king:

  Elokuvalla on nimi: X-Men Origins: Wolverine

  [​IMG]

  Jättipotti liittyen elokuvan henkilöihin on tässä:

  Taylor Kitsch is Gambit in Wolverine!

  [​IMG] [​IMG]
  Taylor Kitsch & Lynn Collins

  No niin... nyt kun olette toipuneet tästä kaikesta uutisoinnin aiheuttamasta järkytyksestä, niin voin mainita, että elokuvan ohjaa Gavin Hood. Nimi ei oikein meikäläiselle sano mitään. :confused: Voiko hepun leffoihin luottaa? Parempi kuin Brett Ratner? Joku asiantuntija valaiskoon asiaa? :eek:

  Ihan pakko tuulettaa: Gambiitti vihdoinkin X-leffaan! Mitä on Plazan väki Gambiitin tuomisesta X-elokuvaan? :rolleyes:

  Remy LeBeau - häntä toivottiin jo X-Men 3 -leffaan, joka lopulta oli... mitä oli, eikä sitä sen enempää viitsi muistella. Nyt kuitenkin ranskaa suoltava mutanttimme on tulossa viimeinenkin X-elokuvaan, joten odotus vihdoinkin palkitaan! Mahtavaa mielestäni!!! :king:

  Ja näyttäisi Deadpoolkin olevan messissä...

  Odotan elokuvalta todellista ja kunnollista X-meininkiä ja -laatua. :thumbsup:

  Wolverine siis ensi vuonna teatteriin! Odotuksia? Mielipiteitä? Keskustelua! :naminami:


  [​IMG]
  Snikt! :king:
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 19.12.2008
 2. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  Heikon Last Standin seurauksena pahin X-into pääsi ainakin itselläni laantumaan. Wolverine on kuitenkin suosikkimutanttini. Hugh Jackman on rooliin nappivalinta ja itse asiassa tämä filmiversio Ahmasta tuntuu ajoittain jopa kiinnostavammalta kuin sarjisversio samaisesta hahmosta. Jackman on tuonut rooliin mielestäni loistavaa asennetta, huumoria ja hienoa miehistä herkkyyttä.

  Tulevassa Wolverine-leffassa meikäläisellä tökkii lähinnä tuo sivuhahmojen paljous. Wraith, Gambit, Blob, Deadpool jne. Kuulostaa enemmän X4:selta kuin Wolverinen soololeffalta. Toki sen ymmärrän, että studio haluaa työntää elokuvaan mahdollisimman paljon mutantteja jotta nähtäisiin mahdollisimman paljon hienoja mutanttiefektejä. Ja kyllähän fanitkin haluavat nähdä suosikkihahmojaan. Itse vaan olen sitä mieltä, että Wolverine ja Sabretooth olisivat saaneet olla leffan lähestulkoon ainoat mutskut. Ehkä jonkun toisen mielestä se olisi ollut tylsä ratkaisu, mutta ainakin meikäläisestä tuntuu nyt siltä, että leffa ahdetaan liian täyteen. X3:sessa nähtiin jo, että millaista paskaa siitä seuraa, kun elokuva työnnetään täyteen hahmoja, joihin ei ehditä lainkaan paneutua ja jotka loppupeleissä sitten ovat pelkkä kalpea aavistus sarjakuvaesikuvistaan. Esim. Juggernaut, Angel ja Colossus vedettiin X3:sessa ihan vituiksi IMO.

  Mutta joo, eiköhän tässä omallakin kohdalla hype kasva, kunhan tuo 2009 alkaa olla vähän lähempänä. Tänä vuonna tulee niin paljon hyvää supersankarisettiä(Hulk, Punisher, Batman, Iron Man), että just nyt en jaksa vielä hirveästi Wolverinesta innostua. Toivottavasti tulee tiukka leffa, eikä mitään juosten kustua efektisirkusta. Ohjaaja Gavin Hood ei sanonu mulle mitään ennen tätä pestiä, mutta jonkun haastiksen äijältä luin taannoin, ja ainakin siinä haastattelussa antoi ihan fiksun kuvan itsestään. Tuntui ymmärtävän Wolviksen hahmoa varsin mukavasti. Nyt kun vaan käsikirjoitus olisi kunnollinen ja kaikkia mukana olevia hahmoja kohdeltaisiin kunnioituksella.
   
 3. LaRe_112

  LaRe_112 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.02.2005
  Viestejä:
  127
  Saadut tykkäykset:
  0
  Gavin Hood on ohjannut aiemmin ainakin Tsotsin, joka oli ihan asiallinen draama pienillä rikollisviitteillä. Ison budjetin leffoista miehellä ei taida olla kokemusta ja ei hän ensimmäinen lupaava ohjaaja olisi, joka budjetin noustessa mokaa mahdollisuutensa. Esim. Uuden-Seelannin Lee Tamahori, joka nykyisin on tainnut olla enemmän otsikoissa transu-sekoilujensa takia. Mutta joo kyllä Hood on ainakin Rattneria parempi.

  Käsikirjoituksesta ja juonesta ei kai pahemmin ole tietoa tippunut ja mielestäni juuri X3:sen pahimmat ongelmat kumpusi tuolta osastolta. Liikaa kamaa liian pieneen aikaan. Toivotaan, että tässä hommat tajuttaisiin pitää simppeleinä, eikä lähdettäisi haukkaamaan liian isoa kakkua. Wolverine on hyvä hahmo ja siitä on jo hyvä lähteä.
   
 4. Tontsa91

  Tontsa91 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.03.2007
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Paskat Gambiitista.

  Deadpool!!! :thumbsup::naminami:
   
 5. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  En kyllä osaa olla olematta optimistisen toiveikas leffan suhteen..

  Lähinnä vaan toivon että tästä osataan tehdä edes jossain määrin tarpeeksi synkkä, niinkun tuo Wolverinen historiakin on.

  Toisaalta tuo Blobin nimi herättää ainakin huolestumista. Juuri nuo X-Menien hahmo-ongelmat tuntien, miksi näinkin Wolvieen liittyminen hahmo olisi leffassa mukana.. Noh, ei panikoida vielä, jos tuo vaikka on joku ihan cameo-tyyppinen pyörähdys, jolla saadaan täytettyä erikoisefektikiintiötä. :)

  Juu, pikkusen tässä täytyy sortua ylioptimistisuuteen, nimittäin toimiva Wolverinen syntytarina olisi kyllä yksi messevimpiä elokuvia mitä äkkiseltään voi kuvitella. :love:

  Näistä Origins-sarjalaisista tulikin mieleen, Wolverinella on nyt tämä oma osa, ja Magnetolla olisi tulossa omansa. Kutkuttaa ajatella että saisiko käsikirjoittajat mahdutettua Wolvien ja Maggiksen ehkä merkittävimmän kohtaamisen jompaan kumpaan elokuvaan. :rolleyes:

  Toivossa on hyvä elää...

  Lisäys: Niin ja tuo Reynolds Deadpoolina oli toinen mikä ensin säikäytti (kun oli tuosta Liev Schreiber-shokista toipunut :D), mutta ei tuo niin hullu ajatus olekaan, olettaen että Deadpool on elokuvassakin naamioitunut asesankari, eikä mikään nätti-poika-rambo.

  Lisäys 2: Mielenkiintoisia kuvia Schreiberista tuolla superherohypen sivuilla , ei yhtään hullumpi.
   
 6. Bossi

  Bossi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.09.2004
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kieltämättä erikoinen valinta tuo Gavin Hood. Tsotsi on näkemättä, mutta pitää varmaan jossain välissä katella, ilmeisesti kuitenkin laaturaina. Omasta mielestä jo X3:n ohjaajaksi olisi pitänyt palkata Joss Whedon. Mies kuitenkin kirjoittelee sarjakuvaa, tuntee Marvel-universumin varmasti paremmin kuin useimmat, kyvykäs luomaan loistavaa dialogia ja draamaa, sekä lisäksi tehnyt pariakin tv-sarjaa samankaltaisesta aiheesta erittäin onnistuneesti. Todennäköisesti studio ei vain halua noinkin vähän valkokangaskokemusta omaavaa kaveria puikkoihin.
   
 7. sokka

  sokka Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.10.2003
  Viestejä:
  5 743
  Saadut tykkäykset:
  303
  No minun henk.koht. mielipide on, että olisivat voineet hyvin jättää tekemättä koko X3:sen. Oli sen verran hirveetä huttua kahteen edelliseen verrattuna. Olen laittanut pitkälti syyn megalomaanisen paskan Brett Ratnerin niskoille. Minulle oli hirveä pettymys.
   
 8. Solo

  Solo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.06.2003
  Viestejä:
  338
  Saadut tykkäykset:
  0
  Rendition oli ihan pätevä.

  Yleensä tuo tapahtuu studion puolelta, ei ohjaajan itsensä. Uudella ohjaajalla ei ole vielä nimeä tahi kokemusta isoista pahoista studioista, jotka eivät pidä taiteellisista näkemyksistä vaan niistä helpoista rahaa tahkovista 70 minuutin tehosteelokuvista.
   
 9. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  Uusi komea promo-kuva! Ja jotain yleistä infoa!

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 19.12.2008
 10. Goofy75

  Goofy75 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.09.2005
  Viestejä:
  1 359
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä kuuluu kyllä kanssa sille listalle joka on pakko nähdä,varsinkin jos Wolverine vanha kunnon Bad Mother fucker.
  Tosiaan toi X-Men3 oli aivan perseestä. Hahmoja tuli ja meni vähän liikaakin,sillä vauhdilla meni vielä monta hyvääkin hahmoa että ei edes kaikkia kerinny huomata.
  Wolverine,Tuomari ja Spawn ovat suosikki hahmojani,viimeksi mainitusta voitaisiin tehdä vaikka uus leffa (vaikkakin ei se vanhakaan mikään huono tekele ollut).

  Kunhan pistetään synkkyyttä peliin ja äijiä lakoon,niin hyvä tulee. Beak ja muut lässyn lässyn hahmot vois tappaa heti leffan alkuun,olis palvelus yhteiskunnalla.
  Edellisen Batmanin perusteella Nolan vois vaikka ohjata Wolverinen ja Tuomarinkin,sillä kun toi synkkyys näyttää onnistuvan.

  Mutta innolla odotellaan,onneks tulee Kuningas Batman ja Jumala Jokeri,prinssi Tuomari ja prinsessa Wolverine:king:
   
 11. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uuh, kuvaus kuulostaa lupaavalta. En osaa edes kuvailla kuinka kovasti vaan toivon että tuosta tarinasta saadaan jotain edes lievästi kompleksimpaa irti. Edes sen verran että elokuva olisi muutakin kun katalogi Marvel-leluille.

  Toisaalta toivoisi että Wolviksen historiasta saataisiin mahdollisimman paljon irti, mahdollisimman synkässä sävyssä, mutta toisaalta suuri osa Wolverinen hahmon viehätystä on tuo epämääräinen menneisyys, joten toivon että sitä ei ruodita liian auki ja yliyksinkertaisteta.

  Eli aika varmasti voi jo sanoa että pettymyksiä on luvassa. :p

  Laitanpas tämän tageihin jos joku ei tunne Marvel maailmaa tarkemmin,
  Tietysti oikein ylioptimistisesti voisi toivoa että jos ohjaajalla ja käsikirjoittajalla riittää taito moiseen, niin Wolverinen muisti-implanteilla voisi saada mielenkiintoisen käänteen elokuvaan. Sitten siinä vaiheessa kun Logan alkaa tonkimaan menneisyyttään, voisi heittää yllätyksen että asiat eivät välttämättä tapahtuneetkaan oikeasti ihan niin niinkuin hän ne muisti, ja mitä elokuvan alussa tietysti tapahtui. Siitä sitten seuraisi jonkin sortin takaumien jakso, jossa pala palalta selvitettäisiin mitä oikeasti tapahtui, mikä alkaa jo kuulostamaan siltä että tässä vaiheessa viimeistään elokuva menisi täysin metsään :)

  Mutta tämä minulle tuli mieleen tuosta Wolverinen historiasta, minun täydellisessä maailmassa elokuvan juonessa kenties olisi tuon kaltainen rakenne. Eiköhän tuossa lopullisessa elokuvassa tule olemaan noin miljoona kertaa yksinkertaisempi juoni, kun mitä wanha Marvel-fani toivoisi.
   
 12. Rooky

  Rooky Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.06.2004
  Viestejä:
  3 723
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin, tämähän nyt sijoittuu aikaa ennen ensimmäistä X-men elokuvaa, mutta onko tietoa, että voiko tätä kutsua ns. pregueliksi X-men elokuville? Vai pidetäänkö tätä ihan erillään noista elokuvista?
   
 13. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  Itseäni ainakin näin alustavasti vituttaa tuo väenpaljous, mikä elokuvassa tuntuisi vallitsevan. Kun kerran puhutaan Wolverinen SOOLOelokuvasta, niin mielestäni mukaan ei olisi tarvinnut tunkea juuri muita kuin Logan ja Sabertooth. Mutta nythän siellä vilistävät kaiken maailman deadpoolit, gambitit, blobit yms. Ihan legendaarisia hahmoja, ei siinä mitään. Mutta leffa kuulostaa enemmän X-men 4:selta kuin varsinaiselta Wolverinen soololeffalta. Eli hieman taas hiipii sellainen pelko puseroon, että lopputulos on hirmuinen efektisirkus-sillisalaatti, jossa ei ole päätä eikä häntää. Kaikki mukana olevat hahmot eivät kuitenkaan saa niin paljon painoarvoa käsikirjoituksessa kuin mitä ansaitsisivat ja tämä taas johtaa siihen, että valkokankaalla tulee pyörimään paljon juostenkustuja klassikkohahmoja.

  Eli mielestäni Origins Wolverine olisi ilman muuta pitänyt tehdä "less is more" periaatteella eikä tällä tavalla, että yritetään tunkea samaan leffaan mahdollisimman paljon fanipoikien kestosuosikkeja. Toki toivon että lopputulos ei tästä kärsi, mutta aika näyttää.

  Niin ja tuo jatkumojuttuhan on kieltämättä aika ristiriitainen. Siis jos tämä Origins sijoittuu aikaan ennen ensimmäistä X-men-elokuvaa. Ekassa X-menissähän Wolverine oli aluksi siinä uskossa että hän olisi tyyliin ainoa mutantti maailmassa. Hän ei ollut aiemmin kohdannut edes Sabretoothia. Mutta tässä Origin-leffassahan hän on tekemisissä vaikka kuinka monen mutantin kanssa, mukaanlukien Sabretoothin kanssa.

  Onko jollain ihan faktatietoa siitä, että mihin aikaan tämä Origin sijoittuu suhteessa X-men-leffoihin? Tosin johan tuossa synopkisessakin kerrotaan että "X-Men Origins: Wolverine tells the story of Wolverine's epically violent and romantic past", joten menneisiin aikoihinhan tuossa melko vahvasti viitataan. :confused:
   
 14. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  No siis tietenkin ennen X-Menejä, muutenhan se olisi ristiriidassa jo noitten X-men leffojen kanssakin, puhumattakaan että se sotkisi aivan totaalisesti koko Marvel universumin aikajatkumon.

  Tuli tosin jo aikoinaan ekasta X-Menistä mieleen että sen verranhan tässä väkisinkin tulee ristiriitaa (vaikkei näiden tietysti kuulukaan olla samaa tarinaa) että ensimmäisessä osassa Wolverine ei tuntenut Sapelihammasta, eikä hän Wolverinea. Mitättömän pieni yksityiskohta tietysti, ja fanaattisimmat fanipojat voivat tietysti laittaa tuon muistinmenetyksen piikkiinkin. :)

  Riippuen kuinka pitkälle ajallisesti elokuvan juoni etenee, kuvittelisin että elokuva tulee hiukan tanssimaan X-Menien aikajatkumon rajoilla, en näe kyllä mitään syytä että elokuvien tapahtumia tulisi mitenkään sitoa yhteen. Ja lopputuloksen kannalta toivon että tähän ei lähdetä, vaan elokuvasta tehdään vaan niin hyvä Wolverine-elokuva kun mahdollista.

  Tai tietysti jos tässä jonkin sortin loppuratkaisua halutaan tehdä Wolverinen tarinalle, niin kai tämän pitäisi sitten juonellisesti hypätä hiukan X-Men elokuvien edelle jossain vaiheessa.

  Vielä lisäys: En näe mitään syytä kutsua tätä varsin prequeliksi. Elokuva tietysti kertoo hahmosta joka myöhemmin eksyy Ryhmä-X:n riveihin, mutta ainakin toivon että tätä elokuvaa ei sen kummemmin yritetä sitoa X-Meneihin.
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2008
 15. simsim

  simsim Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2008
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noh nyt pitää kyllä sanoa jotain.

  Wolverinesta en usko tulevan hyvää elokuvaa. Hahmo on sellainen, että marvellin talli ei itsekkään ole aina tiennyt miten hahmoa käyttää.

  Wolviksen menneisydestä sen verran, että kun kundilla on kuitenkin paranemisvoima, niin olen itse käsittänyt että paranemisvoima korjaa myös traumaattiset kokemukset.
   
 16. simsim

  simsim Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2008
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  x-menit muutenkin sarjakuvana on sellainen ideasuo, että sieltä löytää vittu kaiken.
   
 17. simsim

  simsim Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2008
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  No jaa.

  Comic conissa oli näytetty jotakin trailerin tynkää. Ihmiset oli tykännyt.

  En kyllä jaksa vieläkään uskoa että tästä mitään tulisi...
   
 18. Q___

  Q___ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 19.12.2008
 19. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  :eek: :eek: :eek:

  Tuohan näyttää ihan himmeän hienolta. :hitme:

  Voi vaan haaveilla että tuosta tehtäisiin semmoinen 3 tunnin eepos, jossa noita Wolviksen elämän eri vaiheita käytäisiin läpi, vaikka lapsuudesta kuolemaan asti. Hyvällä käsikirjoittajallahan tuosta voisi saada vaikka mitä aikaiseksi.

  Tietysti tällaista Marvel-leffaahan tuskin koskaan tulemme näkemään..

  Vähän tuo "erikoisryhmä" vaan pelottaa, että miten pahasti tässä on taas käytetty niitä taiteellisia vapauksia. Tai siis taiteellahan ei ole mitään tekemistä tuon kanssa, paremminkin siis "kaupallisia vapauksia".

  Olettaen että tuossa on taas samaan malliin sössitty kuin X-Menien juonissa, niin vikisen kyllä edelleen siitä miksei käsikirjoittajat voisi rohkeammin ammentaa Marvel-lehtien sisällöstä. Ei nyt siis ihan välttämättä Sin City-tyyliin (vaikka se siinä toimikin erinomaisesti), mutta kun noita Marvel seikkailuja nyt on kuitenkin ~40 vuoden edestä, niin luulisi että tuota materiaalia hyödynnettäisiin paremmin.

  Tai mistäpä minä toisaalta tiedän, en ole lukenut kaiken kaikkiaan kun ehkä 5-10 vuoden edestä X-Men seikkailuja, sikälihän en tiedä vaikka nuo X1,2 ja 3 juonet olisi suoraan otettu jostain lehdistä.

  Joten ehkä edellisen vikinäni aiheen voisi muotoilla toisin: miksei käsikirjoittajat voisi hyödyntää rohkeammin niiden tarinoiden juonta joista minä pidän? :D
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 19.12.2008
 20. Goofy75

  Goofy75 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.09.2005
  Viestejä:
  1 359
  Saadut tykkäykset:
  0
  I HAVE A BONER,almost.
  Tätä olen kyllä jo odottanut Batmanien ohella kuin kuuta nousevaa,toivottavasti tämäkään ei petä.Wolverine jos joku ansaitsee oman onnistuneen leffan,kuten jo puhettakin oli niin uskaltaisivat vaan käyttää sitä sen historiaa hyväkseen.