[Arkistoitu] X-Men 2 Special Edition (R2/FI) ja kysymys

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana pteittinen, 07.11.2003.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. jyllis

  jyllis New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  14.09.2002
  Viestejä:
  436
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jep...Ilmaisin tuon hieman epäselvästi ja tarkoitin siis nimenomaan Nightcrawlerin potkuja, enkä yleistä DTS:sän tarjoamaa potkua.:)
   
 2. Yorcci

  Yorcci Active Member

  Liittynyt:
  12.03.2001
  Viestejä:
  2 947
  Saadut tykkäykset:
  1
  Otitko huomioon, että dts-raita on vähintään muutaman desibelin kovemmalla tasolla äänitetty? Siis otitko a-b -toistolla kohtauksen ensin (vähintään esim. viisi kertaa) dts- raidalla ja sitten dd-raidalla tasaten yleisvolyymin samaksi?

  Minä en löytänyt eroja ääniraitojen välillä arvostelua tehdessäni enkä löydä vieläkään, edes tuosta nimenomaisesta kohtauksesta. Minä teen vertailut siten, että otan a-b -luupin ja toistan tietyn pätkän samalla ääniraidalla useaan kertaan, jonka jälkeen sama toisella ääniraidalla siten, että yleisvolyymi on korvakuulolta samalla tasolla. Jos eroa on, toistan kokeen pariin kertaan varmuuden vuoksi.
   
 3. Corca

  Corca New Member

  Liittynyt:
  28.05.2001
  Viestejä:
  2 244
  Saadut tykkäykset:
  1
  Juh tiedän DTS:n yleiset erot DD 5.1:een, vaan kuten tuossa kysymyksessäni toin ilmi, itsellä on se perus-singleversio leffasta eli ilman DTS-ääniraitaa = vertailua en pysty tekemään.

  Itsellä on muutamia DTS-leffoja ja ääniraidan ilmavuus/dynaamisuus/ulotteikkuus verrattuna DD 5.1-vastaavaan on selkeä.
  DTS vs DD 5.1-jubailuissa eri laitteistojen laatukohtaiset erot nousevat kuuntelijan itsensä ohella tärkeimpään asemaan, joten tässäkin tapauksessa kyse voipi olla siitä.

  Tarkkana poikana tuo Nightcrawler-kohtaus "pisti" korvaan, sillä harvoin tumakat torppaukset sekä potkut toimintatehosteena tulevat noin kesysti esille kuin nyt leffassa tulivat ja hain oljenkortta DTS-versiosta...miksaus tosin saattaa olla vain tehty noin ja kun kyseessä on kuitenkin pieni detalji muuten asiallisen oloisessa ääniraidassa, ei syyn täysimittainen ruotiminen liene tarpeen. Tyydyn kesyihin potkuihin ko. kohtauksessa. ;)
   
 4. Yorcci

  Yorcci Active Member

  Liittynyt:
  12.03.2001
  Viestejä:
  2 947
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jos haluat tehdä vertailun omilla korvilla, ota privalla yhteyttä. Voin järjestää koekuuntelun tai vaikka lainata lättyä, Jyväskylässä kun molemmat majaillaan. Ettei tarvitse olla kuulopuheiden varassa :)
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.