WD TV Live Full HD 1080p -verkkomediatoistin

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana rabjoh, 26.11.2009.

 1. mopsi

  mopsi Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  08.11.2012
  Viestejä:
  573
  Saadut tykkäykset:
  31
  Tämän mediatoistimen You Tube Leanback ohjelmisto aiheuttaa mediatoistimen rebootin jokaisen kappaleen jälkeen. Googlettamalla selvisi, että tämä on näköjään yleinen ongelma. Ongelmaa ei ollut mediatoistimessa ennen YouTuben päivittämistä, mutta haluaisin pitää käytössä tämän YouTuben leanbackin enkä paluuta vanhaan. En vain löytänyt viestiketjuista ohjetta, miten tämä ongelma on saatu ratkaistua. Löytyisikö täältä joltain kokemusta, miten homma toimisi. Laite ei reboottaa, jos vähän ennen youtuben videon/biisin tms loppua skippaa seuraavaan biisiin, mutta jos antaa videon mennä loppuun, niin tämän jälkeen aina laite buuttaa...
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2015
 2. Electron

  Electron Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2003
  Viestejä:
  1 124
  Saadut tykkäykset:
  41
  Jos WD TV boxia käyttää lähinnä NAS:lla olevine MKV pakattujen leffojen katseluun, niin osaako tuo WD TV muistaa kesken jääneiden leffojen kohdan ja ehdottaa halutaanko jatkaa keskenjääneestä kohdasta vai aletaanko alusta. Tämä tietysti kymmenille leffoille eikä vain viimeiselle?
  Entä onko NAS-leffakäytössä vaivaton ja helppokäyttöinen?
  Mahtaako toimia jos palomuurista estän WAN liikenteen boksilta?
   
 3. -Teme-

  -Teme- Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  209
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tarjoaa jatkomahdollisuutta kesken jääneestä kohdasta, kunhan ei ole buutannut purkkia. On ihan helppokäyttöinen NAS käytössä, valitaan source, Windows jako, serveri ja siinä on NAS esillä. Muistaa jaon myös buutin jälkeen.
  Se on pidettävä mielessä, että elokuvan bitrate raja kiinteän verkon yli on n.20Mbps, sen jälkeen alkaa toisto pätkimään, wlanin yli en ole kokeillut.
  Oma wd live on ollut pettymys pch A110 jäljiltä, toistaahan tämä kyllä leffoja mutta taas uusimmat mkv:t alkaneet tuottamaan ongelmia ettei laite osaa niitä toistaa ja vaatii buutin jokaisen epäonnistuneen yrityksen jälkeen.
  PCH Vten tilattu, wd live jäänee itsellä spotify soittimeksi
   
 4. Electron

  Electron Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2003
  Viestejä:
  1 124
  Saadut tykkäykset:
  41
  ^Muistaako se useamman leffan keskenjääntikohdan? BoxeeBox muistaa periaatteessa kaikkien leffojen.
  DVD soitinkin muistaa useamman leffan keskenjääntikohdan.

  Onkohan WDssä sen verran lyhyt puskurointi että 20Mbps on yläraja 1GBe verkossa? Tuntuisi aika erikoiselta.
  Oletko muuten tietoinen että suojaamaton CAT naru ei likikään aina pysty siirtämään virheettömästi maksinopeuttaan. Siirryin käyttämään suojattu aCAT6 kaapelointia ja nopeudet parani jonkin verran, vaikka kaapelit on vain 10m mittaiset.