WD TV Live (2011)

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana Hellsink, 07.10.2011.

 1. RobanHood

  RobanHood Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.10.2002
  Viestejä:
  142
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päivitin uuteen firmwareen 1.05.18 - ja kas, Network sharet ei enää näy. Koneessa Windows XP ja hyvin pelitti ennen päivitystä.
   
 2. jokuvuan

  jokuvuan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.06.2005
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tietääkö kukaan tukeeko WDTV 3D leffoissa teksityksiä? Siis tietenkin niin, että ne näkyvät oikein, eivätkä kaksinkertaisena sotkuna...
   
 3. mdk 5.1

  mdk 5.1 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.06.2003
  Viestejä:
  1 014
  Saadut tykkäykset:
  98
  Jokohan on tämä selvinnyt, vai pitäneekö minun ripata joku levy hyllystäni testattavaksi?
   
 4. sammy73

  sammy73 Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.05.2006
  Viestejä:
  337
  Saadut tykkäykset:
  8
  Toimiiko Netflix suomessa kunnolla Wdtv live gen3:ssa? Tuote: 46927

  Edit1. kysyin verkkiksestä samaa, vastasivat "Toistaiseksi tietojemme mukaan ei, mutta kannattaa varmistaa vielä asia Netflixiltä ja Western Digitalilta suoraan!"

  Edit2. pistin eilen 2 kertaan (kun heräsi epäily ettei eka viesti mennytkään perille) kyssärin verkkikseen, aspaan ja ostoihin ja nyt ostopuolelta vastattiinkin näin: "Hei,

  Sain juuri varmistuksen asiasta, ja toimii Netflix.

  ---
  Ystävällisin terveisin,
  Verkkokauppa.com sisäänostot
  "

  Edit3. kysyin Netflixin tukihenkilöltä pikaviestillä, kysyin Western Digital WD TV Live Gen 3 sekä LE-46C755 töllön toimivuudesta, vastasi näin:
  "Aw, so I see here that we are still updating devices to be supported by Netflix in your region, As of right now, we do not support either devices you were inquiring about. No worries, I can go ahead and give your feedback and forward a request for these devices, if you'd like."

  Voiko joku Wdtv live gen3 omistaja vahvistaa toimivuuden tai toimimattomuuden?
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2012
 5. RobanHood

  RobanHood Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.10.2002
  Viestejä:
  142
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toimii erinomaisesti.
   
 6. sammy73

  sammy73 Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.05.2006
  Viestejä:
  337
  Saadut tykkäykset:
  8
  Loistohomma, kiitokset. :)
   
 7. tomisa

  tomisa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.07.2002
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvin toimii täälläkin wd tv gen3 netflixin kanssa. Ainoa vaatimus, että pitää olla uusin firmware sisällä, jos käytät suomi netflixiä. Itse käytän toiseksi uusinta, koska se on vakaampi. Joutui vaan eka käynnistykseen virittelemään läppärin kautta jaetun netin ilmaisella us vpn:llä, että saa kaikki palvelut näkyviin. Tämän jälkeen voi laittaa unblock us dns serverit käyttöön.
   
 8. pointreyes

  pointreyes Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.07.2004
  Viestejä:
  862
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vanhempi WD TV Live (pre gen3) ei tue tällä hetkellä Netflixiä eikä uudempaa firmistä ole saatavilla.
  Onkohan edes mahdollista että Netflix voisi toimia uudella firmiksellä? Vai tarvitseeko välttämättä gen3 -mallin?
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2012
 9. jucas80

  jucas80 Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.12.2009
  Viestejä:
  30
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla ollut nyt viikon verran tämä WD TV Live mokkula käytössä (apple tv oli päivän, mutta ei toimi panasonicin dvi tykin kanssa) ja ihan tyytyväinen ollut.
  Softa tosin on vielä aika buginen ja kippaa kohtuu helposti. Ongelmia tullut myös, kun asetukset ei pysy eli menee tykin ja telkkarin kanssa videoasetuksien säätö aina uusiksi.
  Netflix toimii ihan jees, vaikka käynnistyykin aika hitaasti verrattuna apple tv:seen.
  Kotivideot pyörii lähiverkon kautta(Sonyn Full HD kamera)
   
 10. Vikkelä

  Vikkelä Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.07.2006
  Viestejä:
  241
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten tässä laitteessa suojataan NetWork Share? Kun NetWork Sharen kautta katsoo elokuvia verkkolevyltä WD kysyy salasanaa kuten pitääkin. Nyt jos lisään yhdenkin kansion verkkolevyltä My Media Libaryyn niin salasanaa ei kysytä enään ollenkaan vaan koko verkkolevy on selattavissa ilman mitään salasana kyselyä. Miten suojata muut elokuvat ettei ne näy WD TV:ssä tai jos näkyy niin ne on salasanan takana kuten ne on ennen kuin jotain verkkolevyltä lisätään My Media Libaryyn.
   
 11. jokuvuan

  jokuvuan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.06.2005
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten ihmeessä saisin laitteen Network Sharet toimimaan tai jostain toimivan DLNA-palvelimen? Ostin WDTV:n jotta säätäminen PS3 Media Serverin ja Pleikkarin kanssa loppuisi. Nyt olen yrittänyt kolme tuntia saada tätä laitetta lukemaan tietoja joko Windows Sharesta tai DLNA-palvelimelta, eikä toimi.

  Network Shareihin tein kaiken WD:n ohjeistuksen mukaan, mutta ei alkanut toimia. Kokeilin Youtube-ohjeiden mukaan (esim. tällaisen: http://www.youtube.com/watch?v=EQstgQ4eJCM) eikä sekään auttanut. Googlettelin vaikka mitä ohjeita, eikä mikään auta. Haluttu kansio on siis jaettu ja kaikki asetukset pitäisi olla jaossa kunnossa (https://dl.dropbox.com/u/8869063/windows share.JPG). WDTV vaan ei suostu tunnistamaan Windows Sharea ja menee täysin jumiin etsimisessä muutaman minuutin kuluessa. Power johdon irroittaminen on ainut ratkaisu.

  DLNA-palvelimilta (esim. PS3 Media Server tai Servioo) laite kyllä lukee elokuvien tiedot ja alkaa toistamaan näitä moitteitta, mutta tekstityksiä se ei tunnista. Tekstitykset ovat srt-muodossa ja samalla nimellä samassa kansiossa kuin leffa. Pleikkari toisti tekstitykset täysin moitteitta PS3 Media Serverin kanssa.
   
 12. Arpa

  Arpa Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.12.2006
  Viestejä:
  808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kyseessä Windows 7?

  Muistaakseni DLNA ei tue ulkoisia tekstityksiä.
   
 13. jokuvuan

  jokuvuan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.06.2005
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä on, 64-bittinen versio. Reittimenä toimii D-Linkin DIR-655.

  Iltaan asti tappelin tuon kanssa ja ei ala toimimaan sitten millään. Kaiken kukkurana Windows Shareja pitkää (5-10 minuuttia) koko WDTV boxi jämähtää täyteen freeziin ja johto on taas pakko ottaa irti. Kaikkea mahdolista asetustusta ja kaikkea naurettavaakin (Windows Live asennuksen poisto, USB tikku kiinni ja irti, boxin resetointi, Services resetointi, rekisterimuokkaukset, IP osoite DMZ:hen jne.) tuli kokeiltua ja tuloksetta.

  Ainut mitä en hoksannut oli joku Master Browser juttu, jota en saanut ohjeiden mukaan mitenkään selvitettyä (http://community.wdc.com/t5/WD-TV-L...hooting-Windows-File-Sharing/m-p/92642#U92642). Aika järkyttävää säätämistä kun koko laitteen ostaminen oli siinä toivossa, että säätäminen loppuisi.
   
 14. Arpa

  Arpa Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.12.2006
  Viestejä:
  808
  Saadut tykkäykset:
  0

  Oletko koittanut tällaista:

  Eli w7:kan share on "päivitetty" ja samalla rikottu varsinkin muita kuin Windowsia käyttävien softien kanssa. edit: mutta muistaakseni tuohon share ongelmaan oli joku toinenkin rekisterifiksi mikä muutti uudistuneen sisäänkirjautumisen vanhemmaksi tai samaksi mikä se oli XP:ssä.
   
 15. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 965
  Saadut tykkäykset:
  293
  Jos vertaisverkossa (eli työryhmäverkko ilman domainia) on useampia koneita, ne koneet "äänestävät" monimutkaisten sääntöjen mukaan, mistä koneesta tulee se master browser joka pitää "listaa" niistä verkon koneista. Tämä "äänestys" voi sitten kestää sekunneista minuutteihin ja tunteihin, riippuen konemäärästä ja verkon nopeudesta ja laadusta ja uusitaan joka kerta kun verkkoon liitetään uusi kone. Windowsverkoissa aikaisemmin (ennen XP-aikaa) MB:ksi päätyi yleensä viimeisimmän windowsversion omaava kone. Nykytilanne on vähän eri kaikkine "yksinkertaisestiverkonvaikeuttamisvelhoineen"...

  T: Vesku
   
 16. Hellsink

  Hellsink Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.10.2004
  Viestejä:
  132
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viimeksi muokattu: 16.11.2012
 17. Nicholas Brody

  Nicholas Brody Uusi jäsen Blokattu

  Liittynyt:
  07.11.2012
  Viestejä:
  293
  Saadut tykkäykset:
  0
  -Mappaa IP:llä, älä host -nimellä

  -Käytä jakelevassa Seiska-koneessa selkeää palomuuria, joka kertoo sinulle koko ajan mitä tekee. Seiskan oma palomuuri ei ole sellainen, on aikakamoinen tekemisiensä pimittäjä. Ja hankalakäyttöinen/epäselvä tapaus muutenkin. Saattaa esim estää sisäverkosta tulevan yhteydenoton, jättäen käyttäjän raapimaan munaansa ihmeissään mikä perkele muka meni taas pieleen. Asiat ja vivut sieltä löytyvät kyllä, mutta melkoisen valikkoviidakon takaa. Tama ei olea hova.

  Suositeltava selkeä IP-liikenteen vahtija, millä asennukset eivät mene perseelleen ainakaan palomuurin salablokkauksien takia, on Comodo Firewall. Ja nimenomaan vain sen pelkkä firewall-osa. Muita osia ei kannata asentaa.

  http://personalfirewall.comodo.com/


  Nämä sähellykset pitäisi saada nyt tekemättömäksi. Juuri tuommoisilla rekisteriskripteillä ja hiiren kanssa heilumisella Windowsinsa saa inva-kuntoon l. Microsoft Genuine Umpisolmuun mistä ei selvää ota ernestikään. Tämä on juuri se mekanismi.
  Palauta imagesta tunarointia edeltäneeseen ajankohtaan ja lähde purkamaan ongelmaa puhtaalta pöydältä. Kai sinulla on image otettuna ennen näitä pikku twiikkailuja, onhan??
   
  Viimeksi muokattu: 17.11.2012
 18. dcln

  dcln Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.11.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
 19. jokuvuan

  jokuvuan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.06.2005
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos kaikille vastauksista! Kokeilin vähän kaikkea, tässä vastauksia.

  Ei toimi, sillä ohjeen mukaista rekisteripolkua ei ole olemassakaan. Kokeilin vielä etsi työkalullakin, eikä tuollaista polkua löydy Win 7 64-bit koneesta mistään.

  Vähän veikkaan, että tästä lienee ongelmassani juurikin kysymys, sillä koko serverihän ei minulla ilmesty Windows Shareihin näkyviin. Kokeilin tämän ohjeen mukaisesti muuttaa tuota Master Browseria, mutta koko homma kaatuu net view komentoon: Ei se löydä kuin yhden laitteen verkosta: minun oman PC:ni. Mitkään muut laitteet eivät näy kehotetta ajaessa...

  Tätä kokeilin ja ensimmäisellä kerralla Linux-jakoja WDTV:llä hakiessa, löysi se ilmeisestikin serverin (IP-osoite ilmaantui), mutta ei yhdistänyt. Yritin sitten tuon Wikin ohjeen mukaan mennä, mutta homma kaatui osaltani kohtaan 6: "Set up your xmounts in WDLXTV Webend config menu". Ei enää harmainta aavistustakaan mitä tuolla tarkoitetaan.


  Unohdin mainita, että kun kaikkea mahdollista kokeilin niin toki disabloin myös winkkarin oman palomuurin. D-linkin reitittimen palomuuri on toki vielä päällä. Mitä tarkoitat tuolla IP:llä mäppäämisellä, eikä host -nimellä? Kohta menee kyllä täysin ohi hilseen.

  Mitään imageja ei ole Windowsista tehty, eikä koneen vakaus ole ennenkään pariin hassuun rekisterimuokkaukseen kaatunut. System restore on kyllä aina varalla, mutta tokkopa tuotakaan tarvitsee.


  Tämänkin tein, mutta ennalta arvaten ei auta. Eihän koko Windows Share WDTV:ssä löydä koko konettani, joten näistä tunnuksista tuskin asia lienee kiinni.
   
 20. samihs72

  samihs72 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.08.2010
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi! Osaako WD TV Live toistaa MPEG-TS (.ts päätteiset filet) sisältä YLE:n DVB-tekstitykset?