Wbox HD DVR - tallentava HD-boksi Welhon verkkoon

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana johannesk, 30.10.2008.

 1. uncleM

  uncleM Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.11.2011
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on 2011 ostettu 500gb ja viime talvena ilmaiseksi saatu 320gb versio. Molemmat pelanneet lähes virheettömästi. Tänään ostin fidasta "varalle" 500gb version hintaan 7,50. Kaikesta vuosien varrella lukemastani päätellen, ei taida tavan käyttäjälle vieläkään parempaa löytyä.
   
 2. hansolo

  hansolo Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.11.2002
  Viestejä:
  4 331
  Saadut tykkäykset:
  353
  v7.01 ei softaversio vaan bootloaderin versio. Ainoa ja uusin päivitys on jo mainittu 1.00.13.

  Minulla on wbox edelleen päivittäiskäytössä ja ei mitään ongelmia. Tarkkaan en muista hankintavuotta, mutta kyllä siitä alkaa olla noin 10 vuotta. Kovalevy on vaihtunut aikojen saatossa 320GB -> 1TB -> 2TB. Huomiona voisi sanoa, että kaikki digiboksini ovat olleet Humaxeja ja niistä yhdestäkään ei ole poweri mennyt. Ikivanha 1000C oli käytössä vielä vastaikään (täysin soiva peli) ja 9200C on edelleen isällä käytössä. Ei mitään ongelmia siinäkään. Ilmeisesti Humaxien powerit eivät ole kasattu kiinakurasta tai sitten minulla on ollut aivan uskomaton tuuri.

  "Huippuboksi" luotettavuudeltaan. Kahteen otteeseen olen jo melkein ollut hankkimassa Enigma-pohjaista boksia, mutta molemmilla kerroilla en lopulta raaskinut, kun olisi jäänyt täysin soiva wbox (maksoin 549 tai 599 euroa) verkon painoksi. Minullakin on nykyään SmartWi3 -kortinmonistin käytössä ja hyvin toimii kaikilla kanavilla. Lisäkortit ovat telkun camissa ja PC:ssä.

  EDIT: Piti ihan kahlata läpi alkuperäistä Humax wbox ketjua ja sieltä omia kirjoitteluja. Niiden perusteella olen ostanut boksin kesällä 2009. Boksi on ollut käytössä koko ajan kohta 10 vuotta ja käytännössä koko ajan verkkovirtaan kytkettynä. Joskus on saattanut olla yksittäisiä päiviä ja tai korkeintaan viikon pois sähköistä matkojen takia.

  Oma mallini on alkupään tuotantoa, koska siinä ei sanallakaan mainita wboxia missään. Etulevyssä lukee Humax PVR HD1000C. Kotelon päällä takana on Welhon tarra. Myöhemmissä malleissa etulevyssä lukee wbox.
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2018
 3. HulluHevari

  HulluHevari Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.09.2004
  Viestejä:
  445
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsellä hajosi juuri tämä viime Su, varmaan 10v tai jotain toiminut täällä Vantaalla Dnan kaapelissa helkkarin hyvin ilman mitään suurempia ongelmia..Nyt sitten ensin antennisignaali alkoi putoamaan virittimissä alle 40% jolloin tietysti kuva jumahteli ja palikoitui. Sitten sammutin/avasin, ei vaikutusta, seuraavaksi takaa off suoraan. Tämän jälkeen virran kanssa etupaneelin virtakytkin suoraan "sininen" eli päällä, etupaneeliin ei tule mitään, eikä tietenkään enää kuvaakaan. Kovo pyörii mutta ei raksuta, tuuletin pyörii.

  Tuossa eilen otin kovon irti, Seagate Pipeline 500Gt ja yllätys on että se näyttää olevan ok, telakassa windows sanoo ok kuten Crystal disc infokin. Eli elektroniikka ilmeisesti pimahti boksistani. Ei siinä muuten mutta nyt ei sitten katsota formulaa tai muutakaan maksullisista kun en ehtinyt saada vielä tilaamaani conax-lukijaa tv:tä varten.

  Tosin digiboksi on pakko saada pian tilalle, parikin tallennusta tv:llä usb-levylle on kyllä niin epäkäytännöllistä verrattuna toimivan boksin helppouteen, enkä tähän asti tv:n viritintäkään lainkaan käyttänyt.
   
 4. toke

  toke Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.12.2001
  Viestejä:
  1 018
  Saadut tykkäykset:
  0
  Käsittääkseni kaikkien digiboksien ongelma on perinteisesti ollut kulahtava virtalähde eli konkat kuivuu ja sitten antaa ylijännitettä emolle ja esim. kovolle. Eli kandee mitata esim. kovon virtaliitäntään tuleva jännite.

  Mul olis tällanen ongelma, et ostin yhen wboxin taas lisää ja kun se piti asentaa ja virittää kanavat, niin tietty edellisen omistajan pin-koodi vastassa. Jota edellinen ei tietenkään muista. Olikos tässä mallissa joku "salainen" hard reset pin-koodille?
   
 5. toke

  toke Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.12.2001
  Viestejä:
  1 018
  Saadut tykkäykset:
  0
  https://myhumax.org/forum/topic/how-to-reset-password
  "
  You can reset a password/pin (default is 0000) via the following:

  Settings
  System information
  Highlight General info then press the following coloured buttons

  RGYBGYB

  A new menu will be displayed with Reset PIN Code as one of the options, highlight this option and press OK.
  "
  ...toimii...
   
 6. HulluHevari

  HulluHevari Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.09.2004
  Viestejä:
  445
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselläkin nyt kaksi Wbox HD:tä hankittuna, ihan parilla kympillä ei mistään saanut mutta 500Gb versio tuotuna 60€ ja 320Gb versio haettuna 30€. Ajatellut vielä yhden hankkia että on tarpeeksi varuilla. Huuto/Torista yritin myös uudemveroista HDthunder 6500v2:sta mutta menivät niin korkeilla hinnoilla ettei ollut mitään järkeä.

  Käyttöön otetun 500Gb kanssa oli ongelma kun jollain vanhalla omistajalla oli linkitys johonkin korttiin niin ei pystynyt itse, mutta Dnan asiakaspalvelu sai tuon kuntoon.