Wayward Pines (Fox)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Professional, 14.05.2015.

 1. JJtalo

  JJtalo Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.12.2010
  Viestejä:
  161
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ihan ookoo sarja, mutta aineksia olisi ollut huomattavasti parempaankin.
  Olin vähän pettynyt loppuun, tarkoituksena ilmeisesti pohjustaa toista tuotantokautta. Seriffi vielä toimi päähenkilönä, mutta sen poika ei pätkääkään. Toivottavasti (jos tulee) 2 tuotantokausi ei jatku suoraan, tai sitten pitää tapahtua jotain - "tuostapa seriffin pojalle ruiske joka kasvattaa pallit!" No, ilmeisesti tässä sarjassa kaikki on mahdollista.
  Nuo "örkit" oli sinänsä pettymys, että miten ihmiset muuttui örkeiks ? Jos pikkuhiljaa, sukupolvi toisensa jälkeen, eikö sama homma tapahdu jokatapauksessa jäljellä oleville ihmisille, sanotaan seuraavan 50 vuoden aikana ?
  Jos taas vain osa ihmisistä esim syntyy örkkeinä, niitä tuskin kovin moni kantaa kotia ja kasvattaa omana lapsena jos ne teletapista lähtien yrittää syödä isin ja äitin joka käänteessä. Roskiin vaan ja uutta matoa koukkuun... :D
  Ja miks nuo örkit osas hyökätä heti isona laumana kun aidasta hävis sähköt ? Kuitenkin kourallinen aseistettuja ihmisiä sai raivattua tien tuommoisen örkkilauman läpi, vaikka örkkejä pidettiin ylivertaisena vastuksena joka oli syrjäyttänyt ihmisen ravintoketjussa. Silti olivat niin tolloja että olivat "helppoa saalista", vaikea uskoa miten moiset olisivat saaneet ihmiset syrjäytettyä. Paitsi jos olisi mennyt tuon sukupolvihomman kautta, mutta silloin sama olis lopuilla ihmisillä kohta väistämättä edessä.
  Jos elävä ihminen onnistutaan säilömään "hyvänä" 2000 vuotta, sama onnistuu varmasti mille vaan materiaalille. Mutta miksei kylää oltu yritetty saada omavaraisemmaksi heti alusta alkaen ? Jos muutamassa vuodessa rakensivat moisen aidan ja kylän, olis siinä kahvitunnilla kerenneet helposti tehdä roppakaupalla peltoa ym... Ja tuota silmälläpitäen miksei pakastettavaks valittu nimenomaan maanviljelijöitä ynnämuita vastaavia...
   
 2. Freekster

  Freekster Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  03.05.2005
  Viestejä:
  1 345
  Saadut tykkäykset:
  2
  Se fiilis kun hakee uskottavuutta SciFi sarjasta :D
   
 3. opelman

  opelman Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 592
  Saadut tykkäykset:
  56
  Tästä uus kausi tulossa?
   
 4. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 523
  Saadut tykkäykset:
  658
  Kyllä, jos kakkoskautta meinaat?

  Parin jakson perusteella aika samantasoisena settinä jatkuu. Saa nähdä miten kantaa pidemmälle, kun ensimmäisen kauden aikana kuitenkin ehkä mielenkiintoisin juonikaari kuitenkin käytiin jo läpi. Iso riski under the domeilulle. Mutta siis parin jakson perusteella edelleen ok.
   
 5. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 992
  Saadut tykkäykset:
  432
  Tuli tämä viimein katseltua Viaplayn kautta.

  Ensimmäiset 5 jaksoa oli todella mukaansatempaavaa mysteerin ratkontaa, jossa päähenkilö kuin katsojakin oli mukavasti pihalla. Sitten kun suuri salaisuus paljastettiin, niin sarja muuttui aika kaavamaiseksi. Tosin mielenkiinto kyllä pysyi yllättävän hyvin yllä. 1. kausi tuli kuitenkin katsottua kahdessa illassa, joten kyllä sitä aina seuraavan jakson halusi nähdä.

  En tiedä oliko 2. kaudelle mitään suurempaa tarvetta, sillä ei se oikein mitään uutta tarjonnut. 1. kaudelta selvinneitä hahmoja tapettiin joka jaksossa, ja jotkut sivuutettiin melkein kokonaan. Uudet hahmot kuitenkin toimivat ihan ok ja juonikin eteni sujuvasti. 2. kaudelta kuitenkin puuttui täysin se mysteerin tunne.

  Wayward Pines Season 3: Is It Gonna Happen?

  En nyt varsinaisesti odota tälle jatkoa, mutta jos tekevät, niin kyllähän se varmaan katsottua tulee...