Wanted (Angelina Jolie, Morgan Freeman) (2008)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 17.03.2008.

 1. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Ei oo kyllä oikein mullekkaan auennut. Olihan se joskus ihan jees, muttei missään nimessä kaiken sen metelin arvoinen. Samaan kategoriaan menee Megan Foxin kanssa.
  Itse leffa oli pinnalta korea, mutta sisällä ei ollut yhtään mitään. Vakavasti otettavia, osin loistavia ja palkittuja näyttelijöitä on jollakin käsittämättömällä konstilla saatu mukaan tälläiseen höttöön. Rahalla luultavasti, tai kaippa sitä sitten on kiva päästä välillä vähän irrottelemaankin.
  Visuaalisuudesta ja kamerakikkailuista pari pistettä, mutta enempää ei irtoa.
   
 2. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 995
  Saadut tykkäykset:
  432
  Melko korkealentoista menoa niin juonen kuin toiminnankin osalta. En oikein osaa vielä sanoa, että oliko tämä hyvä vai huono elokuva.

  Loppukohtaus missä Morgan kokee yllätyksen oli joka tapauksessa loistava. Niin ja toi kierrelaukaus oli oikeastaan siisti keksintö.

  ***
   
 3. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 154
  Saadut tykkäykset:
  94
  Menevää ja helppoa "aivot narikassa" -rymistelyä. Realismia moiselta sarjakuvaseikkailulta on ihan turha odottaa. Ei tästä oltu yritettykään tehdä mitään nyky-Batmaniä ja fysiikan tunnetut lait heitettiin ihan rehdisti romukoppaan.

  Kovin kriittisesti tarkasteltaessa monelta leffan osa-alueelta putoaa pohja, mutta kiireen keskellä sitä ei niinkään huomaa. Olisi ollut mukava saada lisää tietoa mm. "steariinikylpyjen" toiminnasta ja siitä mistä ja miten "kangaspuut" oikein tupsahtivat tehdashalliin noin niinkuin alun perin. Juoni oli kaiken kaikkiaan aika ohkainen kun kerran ei juurikaan vaivauduttu kertomaan asioiden taustoista.

  Autoilukohtaukset olivat varsin railakkaita ja nautittavia kuten toimintapuoli muutenkin.

  Ilmeisesti ainakin jossakin päin maailmaa kansa on kohtalaisesti tykännyt kun IMDB:ssä arvosana on 6.8 .Oma arvosanani olkoon: ***½/*****