Vuokra/firman/oman auton 'väärinkäyttö'

Keskustelu osiossa 'Autot, moottoripyörät sekä liikenne' , aloittajana savoc, 06.04.2010.

 1. savoc

  savoc The Alien Mindbender Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.02.2003
  Viestejä:
  969
  Saadut tykkäykset:
  6
  Tähän threadiin vuokra/firman autojen "kokeilut". Omaakin autoa jos joskus on rääkätty sadistisella tavalla, niin antaa tulla tunnustaen vaan. Isin autoakin on varmaan joskus joku "ihan vaan silleen pikkaisen" kokeillut, siis silloin harvoin kun pitkän ruinaamisen jälkeen tämän lainaksi sai.

  Aikoinaan -90 luvun alkupuolella junnuna kesäduunissa ollessani kierreltiin ympäri eteläsuomen firman autolla. Sattui useammankin kerran niin, että ajokortillliset duunikaverit tekivät autolla empiiristä tutkimusta; kuinka kovaa kulkee ykkösellä/kakkosella. Kuka saa pakilla hienoimmat kakkikiehkurat asfaltilla/soralla ja muuta sen sellaista mitä nyt päähän pälkähti.
  Samara huusi kuin hyeena, raukka parka. Näin jälkikäteen(ja silloinkin:rolleyes:) täytyy tunnustaa, että hauskaa oli seurata.

  Edit: ARGS! Kokeilkaas googlettaa Rental Car Abuse. Karseeta meininkiä!
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2010
 2. Dr. Eever

  Dr. Eever Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Arvoisat toverit asevoimissa myös joskus testasivat meitin kuljetusyksikön Transiiteista mikä on "paras", ainakin "varttimaili" takapihalla autorivien välissä oli ohjelmassa ja varmaan suunnilleen joka Transu ehti mennä toisiaan vastaan. Sitten ku tieteelliset kokeet oli tehty, oli aika huvitella antamalla toisilleen "lavasikaa": uhri takatilaan taukohuoneesta haetulle patjalle X-asentoon ja toine anto ihan jumalatonta kurmuutusta pitkin hiekkapihaa. Väkisin oli joku viikonloppupäivystys, mutta ihme silti ettei kukaan SPolli tai muu ökkömönkiäinen kiinnittänyt väliaikaviihteeseen huomiota.

  :rolleyes: saattoi olla itelläkin....
   
 3. Yorcci

  Yorcci Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.03.2001
  Viestejä:
  2 951
  Saadut tykkäykset:
  3
  Pääosin tulee rääkättyä tuota omaa miinaa. Työauto on työkalu, mikä tarkoittaa sitä, että se pitää olla hyvässä kunnossa ja että sitä ei voi seisottaa pajalla turhan takia. Oma rytökasa saakin sitten senkin edestä 'isän kädestä'. Tosin pääosin suljetulla alueella (moottoriradat), kun ei noi viranomaiset oikein tykkää, jos siviilissä kurmoottaa oikein huolella... Ai mistäkö tiedän? No sanotaan nyt vaikka niin, että paperihommia on tehty muutaman kerran.

  Mutta ei toi oman auton polkeminen tunnu mitenkään väärinkäytöltä. Kyllä vehkeen pitää leikkiä kestää. Tai sitten pitää vaihtaa joko leikkiä tai vehjettä. Toistaiseksi on kestänyt tän kolmen vuoden aikana reilut 56 000 km. Mm. viime kesänä 23 varttimailivetoa yhtenä päivänä. Hallissa lentokenttäajoissa paras loppunopeus mailin kohdalla 230 km/h. Näissä molemmissa vedetään sitten koko matka lämä tiskissä... ainut harmi on, ettei se reilut 200 km/h tuolla lentokentällä ajettaessa tunnu yhtään miltään.

  Pahemmalta tuntuu jättää se kotipihaan koivujen siitepöly- ja lintujen paskonta-alustaksi työreissujen ajaksi. Se, jos mikä on 'väärinkäyttöä'. Siis auton seisottaminen pihassa. Autot tykkää siitä, että niillä ajetaan.
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2010
 4. Yorcci

  Yorcci Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.03.2001
  Viestejä:
  2 951
  Saadut tykkäykset:
  3
 5. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 366
  Saadut tykkäykset:
  222
  Nimenomaan. En tiedä voidaanko lukea väärinkäytöksi mutta tulipa tänään ajettua noin 600 kilometriä firman autolla, josta rupesi vaihdeloota hajoamaan jo ennen puolta matkaa.... viimeiset 400km ei ollut enää kaikki vaihteet mukana, ja nekin mitkä vielä toimi äänteli aika huolestuttavasti. Mutta tämähän vain vähän rajoitti nopeutta, pari tuntia max ylitöitä sen takia kun korvat ei kestäny huudattaa diisseliä liian pienillä vaihteilla rutinoiden ja jurnutusten yms säestyksellä vielä... En enää ihmettele mistä leffoihin on äänitetty huonokuntoisten autojen ääniä. :D Perille kuitenkin tuli päästyä ja työt hoidettua. Auto varmaan joutaakin jo sitten paalaimeen... :eek: