voita leivänpäälle

Keskustelu osiossa 'Ruoka & Juoma' , aloittajana johan, 16.09.2011.

  1. johan

    johan Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    26.11.2004
    Viestejä:
    172
    Saadut tykkäykset:
    0
    elikkäs kysyisyin että mitä leivänpäälle laitatte : ite oon käyttänny voita silloikun se on ollut mahdollista, useimmiten noissa lounaspaikoissa sitä ei ole
    jotain ihme margariini sössöä niillä on ja jos kysyy voita nii tarjoovat jtn.
    oivariinia voina.:sick:
     
  2. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Oivariinia. Voi on parhaan makuista mutta se on kivikovaa ja vaikeaa levittää kylmänä.
     
  3. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Oivariiniä täälläkin vedetään. Siitä on myös helpommin levittyvä versio.

    Punainen voi se parasta olis ruisleivän päällä. :king:
     
  4. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    benecol/pro-activ -linjalla mennään, syitä voipi arvailla..
     
  5. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Rainbow 60%:lla ainakin tullaan menemään, kun tuli vasta luettua testi, jossa paitsi ko. halvempi margariini loisti niin jossa myös kehotettiin ennen kaikkea välttämään ns. kevyttuotteita.
     
  6. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Mikä pää leivällä muka on? Se on leivän päälle, eikä leivänpäälle. Oivariinia yleensä taidan sipaista.
     
  7. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 497
    Saadut tykkäykset:
    41
    Voita tietenkin. Puhdasta tuotetta, eikä mitään pitkän teollisuusprojektin läpikäynyttä lisäaineöljymössöä ;-)
     
  8. Hellcat79

    Hellcat79 Guest Guest

    Liittynyt:
    18.11.2007
    Viestejä:
    453
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaapissa näyttää makaavan Keiju kasvisrasvalevite 30%. Sisältää vieläpä Omega 3+6.

    Minusta mihin tahansa levitteeseen tottuu ja nykyisin esim. voi leivän päällä maistuu liian suolaiselle.
     
  9. Kiila

    Kiila Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.01.2001
    Viestejä:
    1 660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähärasvaisempi Oivariini (40 % maitorasvaa ja 20 % rypsiöljyä).
     
  10. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 436
    Saadut tykkäykset:
    771
    Voita käytän nykyään yksinomaan leivän päällä.

    Kylmää ja kovaa voita voi "lastuta" veitsellä viistämällä. Kun nuo ohuet lastut laittaa huoneenlämpöisen leivän päälle niin ne sulavat muutamassa sekunnissa sen verran että lopullinen levittäminen on lasten leikkiä.

    :)
     
  11. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 497
    Saadut tykkäykset:
    41
    Tais sit vetasee juustohöylällä kunnon siivun voita leivälle :thumbsup: