Vitsejä sekä hauskoja juttuja

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Mika, 31.07.2001.

 1. miksu

  miksu Amatööri - monella tapaa Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.04.2001
  Viestejä:
  1 682
  Saadut tykkäykset:
  5
  Tällaista viihdettä maailmalta. Loppuratkaisun olen lisännyt itse. Toiminee kärsivällisillä ihmisillä esim. windowsin aloitusäänenä.

  Tunnetusti juotettavien lähteiden mukaan kyseessä on Toyotan kuljettaja Mika Salon esitys auton käyttäytymisestä kiihdytysyrityksessä. Fonetiikkaan on turvauduttu puutteellisten telemetriaominaisuuksien vuoksi....

  http://netti.nic.fi/~oh5ag/audio/test.mp3
   
 2. Corca

  Corca Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.05.2001
  Viestejä:
  2 244
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pikkuhauskaa:Televisio auki taustalla, jossa subtv:n Xena menossa jaksolla "March of ides"...en muista tarkkaa suomennosta, mutta lause yhdessä kohtauksessa:..."marraskuun iduksessa....sai kyllä pepsin menemään väärään osastoon.

  Jälleen suomentajalle pinnat! :D
   
 3. jalmari

  jalmari Advanced Addict

  Liittynyt:
  06.09.2000
  Viestejä:
  1 556
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tällä tarinalla voi sopivasti testata traban uusia entistä tiukempia sensuurisääntöjä ja niiden rikkomisesta mahdollisesti seuraavia sanktioita. Eli saas nähdä joko tästä rapsahtaa porttikielto?

  Tarina kertoo vanhasta poikamiesisännästä joka on hoitanut maatilaansa ja lypsykarjaansa varsin vanhanaikaisin menetelmin. Mitään koteita ei juurikaan ollut käytössä. Muutaman lehmänsä isäntä lypsi käsin. Mutta sitten tilalle saapui lipevä ja moderni myyntiedustaja, agrologi koulutukseltaan. Hän sai vanhan isännän ympäripuhuttua ja isäntä ostikin muutamaa lehmäänsä varten huippumodernin lypsykoneen. Kone asennettiin paikalleen ja laitettiin toimintakuntoon tuota pikaa. Ensimmäisenä iltana kun isäntä oli lypsämässä lehmiä uudella koneellaan hän huomasi että 'onhan minulla itsellänikin saman kaltainen uloke'. Niinpä isäntä päätti itse kokeilla lypsykonetta. Ja aluksihan se tuntuikin varsin mukavalta. Mutta hetken kulutta isäntä alkoi saada tarpeekseen ja viimeisillä voimillaan hän pääsi raahautumaan puhelimen ääreen. Hän soitti lypsykoneen myyneelle kauppiaalle ja kysyi kuinka tämän lypsykoneen oikein saa pysäytettyä. Myyntiedustaja sattui olemaan varsinaisia huumorimiehiä ja vastasi että ostamasi kone on huippumoderni laite ja se vain ensimmäiset kymmenen litraa lypsettyään se pysähtyy automaattisesti.
   
 4. sarme

  sarme Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.11.2000
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä railakas tositarina! Yörientojen kuluista ja siitä mitä sillä rahalla saisi!

  Turo maalta oli päässyt Helsinkiläiseen baariin. Juhlan kunniaksi hän veti älyttömät lärvit, joka maksoi hänelle 500 mk. Kesäaikana olut on kallista ravintolassa, mutta onneksi Turon täydellisen konkurssin pelasti huono viinanottokyky ja näin luottokortti ei viuhunut.

  Päihdytettyään itsensä tilaan, joka täyttää poliisilain mukaan yjt-perusteisen säilöönoton perusteet, raahautui sankarimme rautatieasemalle nukkumaan, sillä ulkonahan kastuu sateen sattuessa. Hän kömpi kioskin kulmanurkkaan aivan käymälöiden välittömään läheisyyteen ja menetti tajuntansa osaltaan kusen hajun ja osittain ankaran juopumistilansa seurauksena.

  Uusi aamu koitti, päätä kivisti, oli kusihätä, paska maistui suussa ja markat oli dokattu. Sankarimme päätti kuitenkin lähteä kohti uusia seikkailuja. Hortoiltuaan aikansa hän huomasi, että joku iiskotti oli ottanut käyttöönsä hänen matkapuhelimensa aamuyön tuntien aikana.

  Kauhu ja kylmät väreet hiipivät selkäpiitä pitkin. Mihin puhelimella oli soitettu ennenkuin hän sen onnistuisi sulkemaan Mokadishuun, Viipuriin, Belgradiin,Vietnamiin...?

  Onneksi tarinallamme on onnellinen loppu, Turo sai luurinsa suljettua ja Sergei tai mahdollisesti Abdi Mohamed ei ollut kerennyt soittelemaan tärkeitä puhelujaan kuin vaivaisen 1500 mk edestä 4 tunnin aikana. Koska kuitenkin hintavertailu on aina paikallaan, sillä kuluttajaahan kusetetaan tunnetusti niin summa summarum:

  Turon menetykset: Dokatut 500 mk + 1500 mk puhelut+puhelinkone 1500 = mk 3500 mk + henkiset kärsimykset, pilluton ilta ja armoton krapula jysäri morkkis.

  Tällä rahalla Turo olisi saanut Viipurin torilta uutuus cd-levyjä 5250 kpl.

  Vaihtoehtoisesti samalta torilta olisi saanut nuoren blondin vuorokaudeksi käyttön + avoauton ja kuljettajan vuorokaudeksi seisomaan hotelli Drusban eteen, samalla kun Turo olisi syönyt hotellissa maittavan meriaamiaisen nuoren blondin kanssa.Rahaa olisi vielä jäänyt 2000 mk, jolla olisi saanut vhs-videopornokasetteja 100 kpl, sekä laatikon maistuvaa Koff-olutta.

  Mikäli Turo olisi päättänyt vetää rahalla kännin Tallinassa, hän olisi rahalla saanut Copter Linen menopaluun välillä H:ki-Tallinna-H:ki+ tax-free tuliaiset eli täydet ransuunit. Rahaa olisi kulunut tähän 1500 mk.

  Loppurahalla Turo olisi saanut Tallinassa hotellihuoneen+ 20-vuotiaan blondihierojan pystyhinkeillä ja oravapillulla. Tähän olisi kulunut 1500 mk sisältäen meriaamiaisen blondille ja Turolle, sekä yhden hengen huoneen parisängyllä. Helsinkiin palattuaan Turo olisi tilannut vielä kumijalan vastaan kopterikentälle, sillä hän olisi ajattanut itsensä ja tax-free tuliaiset Radisson SAS-hotelliin, jossa hän olisi hyödyntänyt kesähinnan 295 huone. Rahaa olisi kulunut nyt 355 mk sisältäen taximatkan+ alv:n. Vielä olisi riittänyt rahaa muutamaan olueeseen hotellin alabaarissa.
  Samalla olisi hihaan voinut tarttua, joku hotellissa vieraana asuva kaunotar. Aamulla nautittuaan hotellihintaan sisältyvän maittavan ja runsaan aamiaisen, Turo olisi voinut ajaa Hkl:n kuukausizetillä himaan blondin kanssa dokaamaan loput tax-free juomat ja polttelemaan Tallinasta edullisesti hankittuja herkku Marlboro-savukkeita.

  Eli kantsiiko käydä Helsingin yössä? :)
   
 5. Veka

  Veka Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.02.2001
  Viestejä:
  374
  Saadut tykkäykset:
  0
  Rekkamies oli ollut pari viikkoa tien päällä ja silmissä kiilui jo tuleva tapaaminen tyttöystävän kanssa. Rekkamies pelkäsi vain, että olisi liian
  innokas ja hekumalliset hetket olisivat ohi liian nopeasti. Hän muisti lukeneensa, että ns. kuivaharjoittelu ennen varsinaista aktia auttaa
  pidentämään suoritusta. Häveliääna miehenä hän ei vain tiennyt sopivaa paikkaa toimitukselle, apumieskin nukkui hytissä, joten sielläkään ei
  voinut toimenpidettä suorittaa.

  Sitten hän sai kuningasajatuksen. Hän pysäytti rekan levähdysalueelle ja meni rekan alle makaamaan, näin hän voisi feikata korjaavansa rekkaa.

  Mies sulki silmänsä ajatellen tyttöystäväänsa ja alkoi toimiin. Hetken kuluttua hän tunsi, että joku nyki häntä lahkeesta. Mies piti silmät
  kiinni, ettei illuusio katoaisi ja kysyi: "Mitä asiaa?"
  "Poliisista päivää", kuului vastaus, "Mitä te oikein puuhaatte?"
  "Kardaanista kuului jotain outoa ääntä ja päätin tarkistaa onko kaikki kunnossa", vastasi rekkamies hädissään.
  "Kannattaisi varmaan tarkistaa jarrutkin, koska teidän rekkanne rullasi kymmenen minuuttia sitten tuota ramppia alas".
   
 6. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
 7. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
 8. Corca

  Corca Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.05.2001
  Viestejä:
  2 244
  Saadut tykkäykset:
  1
  Aika uskomaton tuo tikku-ukko-martial-arts-mättö-saitti, varsinkin hidastukset ovat yllättävän näyttäviä...kaikkea ne penteleet keksivätkin :D

  Sivuista ei kyllä saa mitään tolkkua kinuski-kielen takia, silti pystyyköhän noita mättöjä d-loadaamaan, sen verran oikeasti hymyilytti tuo pirteä animointi :)

  Annapa Mika lisää noita "aivan uskomattomia"...ja mistä pirusta yleensä noita ongit?
   
 9. Kaitzu

  Kaitzu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  3 394
  Saadut tykkäykset:
  17
  Jos katsoit tuon fight3:n, niin tällöin tempistä löytynee tuo fight3.swf tiedosto, jonka voit sieltä ottaa talteen.
   
 10. Jorse

  Jorse trust no one Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.04.2001
  Viestejä:
  5 076
  Saadut tykkäykset:
  8
  Heh, tuo tikku-ukkojen mättö on kiva . . .

  - Jorse -
   
 11. Maukka

  Maukka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.04.2001
  Viestejä:
  3 007
  Saadut tykkäykset:
  0
 12. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  Emailissahan noita yleensä tulee, tosin toi tikku-ukko-linkki löytyi yllättäen avsforumista.
   
 13. Anttimie

  Anttimie Doh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.09.2000
  Viestejä:
  659
  Saadut tykkäykset:
  0
 14. Raimo

  Raimo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.02.2000
  Viestejä:
  2 650
  Saadut tykkäykset:
  4
 15. Raimo

  Raimo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.02.2000
  Viestejä:
  2 650
  Saadut tykkäykset:
  4
  Testaa onko sinussa savolais verta: Savolaistesti.

  Heh, itse en ole kuin "Tolokun immeinen":D
   
 16. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 057
  Saadut tykkäykset:
  16
  Heitetäänpäs siintävän viikonlopun kunniaksi hieman viihteelle, tuossa kotimaisista lehdistä poimittuja kielikukkasia:  -Panssarimies Susanna Nieminen ohjaa ensimmäisenä naisena taistelupanssarivaunua valtakunnan itsenäisyyspäivän paraatissa sunnuntaina Jyväskylässä. Kansalaiset saavat varautua liikenneruuhkiin ja erityisjärjestelyihin koko viikonlopun ajan.

  -Etenkin ensimmäinen euromissi, Ester Toivonen, hiveli
  todella nuoren kansakunnan itsetuntoa. Vaikutus oli sama kuin Paavo Nurmen olympiakullilla. (IltaSanomat 24.6.1997)

  -Naisten messuilla ei kainostella. Tavaraa on tarjolla jokaiseen makuun.

  -Mika Häkkinen pääsi purkamaan formulaviikonlopun pahimmat paineensa palkintopallille ja suoraan Belgian GP:n voittajan, Michael Schumacherin suuhun. (Kuvateksti Turun Sanomissa 25.8.1997)

  -Terapiamessuilla etsitään vaihtoehtoja elämälle. (Otsikko Tamperelaisessa 20.4.94)

  -Lemmikkieläimille Serti koiranmuna 9 kg 59,-. (Ilmoitus Itä-Savossa 15.1.94)

  -Morsian päivän kaunotar. Meikki. Tilaa ennen hääpäivää: kuorinta, hieronta, naamio, kulmien siistiminen - myös sulhanen. (Ilmoitus Turkulaisessa 18.3.94)

  -Sonkajärven Työttömien ruokala on toistaiseksi kiinni työvoimapulan vuoksi. (Ilmoitus Miilussa 8.3.95)

  -Voit myös tulla neuvottelemaan hiusongelmistasi, jotka
  henkilökuntamme toteuttaa Sinulle myöhemmin(Kampaamoilmoitus Satakunnan Kansassa 14.4.95)

  -Humalaiset häiriköt ja presidentti Tarja Halonen koettelivat Porin poliisin voimavaroja jazzviikonlopun aikana Porissa.

  -Karsikossa vuonna 1954 pöytään sammahtanut mies löi herättelemään tullutta vuonna 1973 syntynyttä tarjoilijanaista.

  -Edestakainen matka Finnairin suihkukoneella. Ohjaaja on mukana kaikilla matkoilla.

  -Yllättäkää vaimonne. Tehkää se matolla. Seppo Ojalan Kutomo ky.

  -En juhli vaimoni sairauden vuoksi.

  -Löytyykö vielä 40 jättäneelle leskim. yksinhuoltajalle tosiystävää. Nimim. "Jo kerran petetty"

  -Puheenjohtajavalintaa venytti se, ettei tällä kertaa ollut yhtään selvää ehdokasta.

  -Annetaan poikakissan pentu hyvään kotiin.

  -Lähes 300 neliömetrin pappilassa kahden vaimonsa kanssa asuva kirkkoherra. Lavaste pitää pappilakulttuuria tärkeänä vielä nykyisinkin.

  - Kuudesta ällästä hän on tietysti iloinen. Iloa korostaa vielä sen, että hän joutui talvella auto-onnettomuuteen, jossa katkesi
  niin käsi kuin jalkakin.

  -Veteen ammuttaessa on varottava kimmokkeita ja veneestä on turvallisinta ampua yksi metsästäjä kerrallaan.
  (Pitäjäläinen 18.8.1997)

  -Huhtikuussa 1998 menehtynyt Linda meni myöhemmin naimisiin Beatlesin Paul McCarthyn kanssa.

  -Kiitos kaikille, jotka autoitte auton ojaan ajossa tiistaina 5.1.

  -Nainen synnytti presidentin helikopterissa

  -Palo syttyi hieman ennen klo 19:ää. Palokunta sai lastenhuoneen syttymään nopeasti pienellä vesimäärällä. Syttymissyytä tutkitaan.

  -Liiviviikko. Osallistu asiakaskilpailuun, jossa arvomme joka päivä rintaliivit. Voittajat nähtävissä liiviosastollamme.

  -Ensiaputaitokin kuuluu erätaitoihin. Erkki ja Pasi Tuunanen paikkailivat kirveellä jalkansa loukannutta potilasta.

  -Niin että metsään ja sieneen tällaisena syksynä! Mikä onkaan komeampaa näin syksyllä kuin päättää päivänsä limanuljaskasopalla.

  -Eräpuukko. Terä puukkoterästä, pituus n. 10 cm. Pää
  nahkaa, hela uushopeaa, tuppi vuotaa.

  -Isänpäivän lounas tänään klo 11-15. -- Lapsille
  mummonlihamureke.

  -Nahkapusero, hirveä 595,-

  -VR kaavailee toisen miehen pudottamista veturista.

  -12.25-12.50 Bon Appétit. Herkkuja mädistä ja makeista sitrushedelmistä. (TV-ohjelmaa Helsingin Sanomissa 15.2.1997)
   
 17. Jaska76

  Jaska76 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.11.2000
  Viestejä:
  2 426
  Saadut tykkäykset:
  6
  Miten ihmeessä tiesit että tarina on tosi? Ja miten löysit Natural Beer Drinkers sivuille? Tarina kertoo webmasterin seikkailuista...
   
 18. sarme

  sarme Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.11.2000
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  0
  Älä ota noin vakavasti, suoraan ssamastani sähköpostista kopioin, kuten muutkin täällä todennäköisesti.
   
 19. Jaska76

  Jaska76 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.11.2000
  Viestejä:
  2 426
  Saadut tykkäykset:
  6
  Enhän minä vakavasti, noita sivuja on pidetty vaan pienen joukon tiedossa, olisi ollut melko harvinainen yhteen sattuma jos joku trabalainen olisi niille löytänyt...
   
 20. jalmari

  jalmari Advanced Addict

  Liittynyt:
  06.09.2000
  Viestejä:
  1 556
  Saadut tykkäykset:
  0
  Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he'll sit in a boat and drink beer all day.

  My drinking team has a soccer problem.

  Soccer players do it for 90 minutes in 11 different positions

  If you can't break your nose at it, it ain't a sport.

  Give blood - play hockey.

  There's a fine line between fishing and standing on the shore looking like an idiot.