Virta @ KinoTV 16.10. alkaen

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana carpenter83, 21.09.2010.

 1. carpenter83

  carpenter83 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.07.2004
  Viestejä:
  1 817
  Saadut tykkäykset:
  1
  KinoTV alkaa näyttämään uutta suomalaista Wallander/Beck kopiota 16.10. alkaen. Vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoiselta varsinkin jos on edes lähellekkään samaa tasoa kuin esimerkiksi Kylmäverisesti sinun, tätä ei kyllä pahemmin ole mainostettu tai ainakin itseltä mennyt täysin ohi.

  [​IMG]

  "Uusi kotimainen rikoselokuvasarja, suomalaisen huippuammattilaisten vastaus Beckin ja Wallanderin heittämään haasteeseen. Hyytävän jännityksen ja yllättävien juonenkäänteiden ohella elokuvasarja käsittelee esikuviensa tavoin tärkeitä yhteiskunnallisia teemoja. Pääosissa: Antti Virmavirta, Petteri Summanen, Laura Birn, Elina Knihtilä ja Tapio Liinoja. Kotimainen rikossarja."

  lauantai 16.10.2010 klo 21:00 KinoTV

  Outo hedelmä (Outo hedelmä)

  Outo hedelmä. Rikoselokuvasarjan avausjaksossa Virta saa aisaparikseen 13 vuotta häntä nuoremman Salmisen. Virran mielipide on sivuutettu virkaa täytettäessä, ja pian käykin ilmi, etteivät miesten henkilökemiat sovi lainkaan yhteen. Trilleri käynnistyy, kun Virta saa sähköpostiinsa videon, jossa tuntematon mies teloitetaan kylmäverisesti hirttämällä. Katsomisen jälkeen video tuhoutuu jälkiä jättämättä. Videolla esiintynyt uhri löytyy metsästä ja paljastuu nuortenleirin vetäjäksi. Kaikki merkit viittaavat siihen, että uhreja on tulossa lisää. Kuka käyttää säälimätöntä oman käden oikeutta ja mikä on hänen yhteytensä Virtaan? Ennen kuin rikos voi ratketa, täytyy Virran ja Salmisen oppia tekemään yhteistyötä. Käsikirjoitus: Rike Jokela, Juha Jokela ja Leo Viirret. Ohjaus: Rike Jokela. Kotimainen rikossarja. 1. tuotantokausi. (87')  lähde: http://www.kinotv.fi/Ohjelmat/Virta/Etusivu
   
 2. Mastema

  Mastema Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  1 230
  Saadut tykkäykset:
  21
  Aivan älytön nosto, mutta jäi aika pahasti häiritsemään kun sattui puhelin soimaan kesken kaiken.

  Eli.

  Mitenkäs tuo äskeinen jakso loppui
  Takkulan
  osalta? Pieni tiivistys jakson viimeisistä minuuteista passaisi vallan mainiosti, ja moista myös kovasti arvostaisin.

  Nimim.: Ens kerralla puhelin äänettömälle.
   
 3. Kopi

  Kopi Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Saadut tykkäykset:
  0
  Katso sunnutaina-iltana uudestaan tai laita tallentumaan.
   
 4. Make73

  Make73 Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.01.2004
  Viestejä:
  3 404
  Saadut tykkäykset:
  130
  Neloselta tuntuisi tulevan Virta : Kiinatar, osa 1/2 uusintana sunnuntaina 19.6.2011 klo 23:25, mutta ei Kino TV:ssä mihin tämän ketjun otsikko viittaa.
   
 5. Blondie

  Blondie Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  205
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse tykännyt tästä sarjasta! Ja tosiaan on tullut koko kevään nyt Neloselta. Torstaina tulee viimeinen jakso. Toivottavasti tekevät tätä lisää.
   
 6. RPZ

  RPZ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.04.2006
  Viestejä:
  276
  Saadut tykkäykset:
  0
  Katsoin tätä syksyllä Kino:lta ja en tykännyt. Sarjassa otti päähän erityisesti päähenkilöiden liian epärealistinen moniongelmaisuus (työilmapiiri, privaattiongelmat). Yli menee että heilahtaa.
  Ja Laura Birn poliisina, just joo, huoh :hitme: