Virallinen maahanmuuttokritiikki -ketju

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana haisku, 02.01.2010.

 1. haisku

  haisku Member

  Liittynyt:
  27.10.2008
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt kun tuo toinen keskustelu on alkanut luisua (mielestäni) sivuraiteille, avaan uuden ketjun pelkästään päivän kuumimmalle puheenaiheelle. Vastaukseni brr:n postaukseen

  Saattoi ollakin. Mutta olen ajatusmaailmaltani sen verran rajoittunut etten pysty käsittämään miten kukaan voi rehellisesti tukea Sello-ketjussa mainittuja väitteitä.

  Kiitos vinkistä.

  Okei, voitit. Vilkaisin vastauksesi. :D

  Onko islam sitten se Suuri Paha, joka tuhoaa eurooppalaisen kulttuurin? Mielestäni ei. On totta että monen maan ihmisoikeustilanne voisi olla parempikin. Mutta siitä ei tule syyttää uskontoa, vaan alueella vallitsevaa kulttuuria. Islamia tulkitaan jokaisessa maassa omalla tavalla - toiset tiukemmin ja toiset löyhemmin. Samoin kuin esimerkiksi Suomessa kristinuskoa. Pohjoisessa suhtaudutaan ehkä tiukemmin (lestadiolaiset ym.) kuin etelässä.

  Monikulturismi ei mielestäni silti ole arvo mitä pitäisi tavoitella. Pakolaisten vastaanottaminen ja työperäinen maahanmuutto ovat mielestäni ihan ok sopivissa määrin. Saapuvat ihmiset täytyy kuitenkin sijoitella aluksi tipoittain ympäri maata, ettei pahoja keskittymiä synny. Kielen oppiminen ensimmäisinä vuosina on todella tärkeää.
   
 2. VastActiv

  VastActiv New Member

  Liittynyt:
  22.06.2004
  Viestejä:
  449
  Saadut tykkäykset:
  0
  Historian valossa tarkasteltuna pelko on aiheellinen sillä islam on jo tuhonnut eurooppalaista kulttuuria. Tästä hyvänä esimerkkinä Turkki.

  Siis aarrghh... uskontohan on mitä määräävin tekijä kun puhutaan käsitteestä kulttuuri ja sen muodostumisesta. Ihan samalla tavalla kuin kristinusko on ominaista suomalaiselle kulttuurille niin islamin voidaan katsoa muokkaavan muita kulttuureita. Minusta syytökset voidaan ihan hyvin osoittaa siis myös suoraan uskontoon.
   
 3. JPH

  JPH Active Member

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  3 045
  Saadut tykkäykset:
  4
  Olivatko ristiretket kristinuskon vai vallitsevan kulttuurin syytä? Entä noitavainot? Tai Espanjan inkvisitio? Olisiko kuitenkin mahdollista, että siellä missä uskonto sanelee politiikan, se myös ohjaa vallitsevaa kulttuuria.
   
 4. haisku

  haisku Member

  Liittynyt:
  27.10.2008
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kristinusko on tuhonnut islamilaista kulttuuria. Tästä hyvänä esimerkkinä Espanja. Tai sitten ei. Jos aletaan vetää peliin satoja vuosia sitten tapahtuneita asioita niin eipä asiatulvalle tulisi loppua.


  Mitenköhän tämän nyt pukisi sanoiksi. Uskonto on osa kulttuuria ja muokkaa sitä kyllä. Jokaisella kansalla on silti painolastinaan myös muita asioita. Esimerkiksi Turkki, Iran ja Afganistan ovat täysin erilaisia maita, vaikka kaikissa valtauskonto onkin islam. Jokaisessa maassa on omat tapansa tulkita sitä, eikä esimerkiksi Afganistanin ihmisoikeustilannetta voi kaataa pelkästään islamin syyksi. Aivan kuten portugalilaisten alulle panema Atlantin orjakauppakaan ei ole kristinuskon vika, vaan Euroopassa siihen aikaan vallinneiden kulttuurien. Pelkän uskonnon syyttäminen on rankkaa yleistystä ja yksinkertaistamista.
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2010
 5. VastActiv

  VastActiv New Member

  Liittynyt:
  22.06.2004
  Viestejä:
  449
  Saadut tykkäykset:
  0
  No en kyllä edelleenkään ymmärrä tuota kantaasi enkä minäkään uskonnon syyllistämistä pelkästään yhtenä ainoana selittävänä asiana näe mutta otampa asiasta yhden esimerkin tästä ihan viimeajalta naapurikunnasta.

  Paikallisten Jehovan todistajien keskuudessa paljastui vakavia seksuaalisia hyväksikäyttötapauksia. Kuten jokainen tietää JT:t eivät kunnioita suomalaista lainsäädäntöä vaan uskontonsa ohjeiden mukaisesti tällaisista asioista pitää ensin keskustella vanhempien JT:n kanssa ja sitten nämä päättävät otetaanko asia minkälaiseen käsittelyyn. Tämän uskonnon ohjeistuksen takia asiaa salailtiin vuosikausia ja peli jatkui samana kunnes lopulta jossain vaiheessa tekijä jäi kiinni myös "maallisen" oikeuden edessä. Minusta tämä piirre Jehovan todistajissa on sairas ja oksettava. Mutta minun on vaikea suoraan syyttää ihmisiä koska he tekevät vain sen mitä uskonto käskee. Näin on siis täysin perusteltua sanoa että vika on täysin Jehovan todistajien uskonnossa ja jotta jotain tapahtuisi sen uskonnon pitäisi muuttua.
   
 6. haisku

  haisku Member

  Liittynyt:
  27.10.2008
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, selitän kyllä huonosti. Pääpointti tosiaan on että islamia tulkitaan eri tavalla eri maissa, eikä islamfobia ole mitenkään perusteltua. Asia tuli vain mieleen tuosta Sello-ketjusta, kun siellä vaadittiin kaikkien muslimien matkustuskieltoa Suomeen. Islam ei ole ongelma, vaan sen radikaalimmat harjoittajat. Aivan samalla tavalla kuin muissakin uskonnoissa.
   
 7. DVB-G

  DVB-G Active Member

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 282
  Saadut tykkäykset:
  23
  http://www.kaleva.fi/uutiset/Ulkomaat/Tanskan-poliisi-ampui-Muhammad-pilapiirtajaa-uhannutta/832108

  Pilapiirtäjän taloon hyökänneelle murhayrityssyytteet

  Pilapiirtäjän taloon hyökänneelle murhayrityssyytteet
  Tanskalaisen Muhammad-pilapiirtäjän taloon hyökännyt mies saa syytteet kahdesta murhayrityksestä. Tänään suljetuin ovin käyty oikeudenistunto määräsi miehen noin kuukaudeksi tutkintavankeuteen. Kaksi seuraavaa viikkoa mies pidetään eristyksessä.

  Miestä syytetään yrityksestä murhata Kurt Westergaard ja pilapiirtäjää pelastamaan saapunut poliisi. Aseistautunut mies tunkeutui eilen Westergaardin taloon lähellä Århusia, mutta tämä onnistui pakenemaan talon turvahuoneeseen.

  Mies hyökkäsi myös paikalle saapuneiden poliisien kimppuun, jolloin nämä ampuivat häntä käteen ja jalkaan. Epäilty on kiistänyt syyllisyytensä murhayrityksiin.

  Tanskan tiedustelupalvelun mukaan 28-vuotiaalla pidätetyllä on yhteyksiä somalialaiseen al-Shabaab-järjestöön. Se käy sotaa Somalian väliaikaista hallitusta vastaan.

  Uutistoimisto Ritzau kertoi, että Westergaardia vastaan oli tehty myös pommiuhkaus, minkä vuoksi talon viereinen katu suljettiin liikenteeltä.

  74-vuotias Westergaard piirsi runsaasti pahaa verta herättäneet profeetta Muhammad -pilakuvat tanskalaiseen Jyllands-Posten-lehteen vuonna 2005.
  Ikävä puoli länsimaisessa sivistyksessä on oleellisten tahojen rahoituksen puute. Rahat ohjautuvat talousrikollisille eli pörssihuijareille sun muille poliitikoille. Tanskalaiset poliisit esimerkiksi eivät osaa näemmä ampua riittävän tarkasti. Kusipää-islamistiterroristi-murhayrittäjä nimittäin jäi yrityksistä huolimatta henkiin. Ja heti kun se paskiainen viikon päästä tepastelee vapaalle jalalle (5 euron sakot maksettuaan ja sossutätien päähänpaijaukset saatuaan), niin se menee jatkamaan niitä murhiaan. Näillä rättipäillä kun uskonto määrää tappamaan maan päältä kaikki "vääräuskoiset". Heiltä puuttuu suvaitsevaisuuden käsite. Ilmeisesti räteistä on liuennut myrkyllisiä kemikaaleja paskiasten aivoihin. Meillä pipokansalaisilla ei piposta liukene päähän mitään myrkkyjä, joten me emme lähde murhaamaan viattomia, edes rättipäitä.

  Omaa lääkettään saisivat islamistimurhamiehet juoda, kaikki rättipääterroristit olisi ammuttava raketilla aurinkoon, jotta viattomat länsimaalaiset saisivat heistä ilmaista lämpöenergiaa. Ja vaikka rakettipolttoaine ei riittäisi perille asti, ei se haittaa, pääasia olisi saada rättikansa ulkoavaruuteen, jotta maan päälle laskeutuisi rauha.

  Sen sijaan ammattisotilaat osaavat murhata erinomaisen tehokkaasti, kuten tämä täkäläinen pimahtanut Prisma-murhaajakin sai aikaiseksi muutaman tunnin sisällä 6 ruumista. Karmaisevan moraalitonta, mutta kliinisen tehokasta toimintaa. Yksikään kuudesta murhan kohteesta ei jäänyt kitumaan, eli ammattisotilas osasi työnsä. Yhtä suurta kyvykkyyttä pitäisi opettaa poliiseille, ettei niitä päälle hyökkääviä rättipäämurhaajia jätettäisi eloon, koska ne tosiaan elämäntehtävänään aikovat murhata kaikki kristityt, tai siis kaikki muut kuin rättipäät.  Vain aivovammaiset sekä rättipäät eivät osaa ymmärtää sitä merkittävää eroa, joka vallitsee eri uskonnoissa. Joku länsimaalainen tavatkoon seuraavat lauseet oikein hitaasti niille pässeille, jotka eivät eroa vielä ymmärrä:

  1) Kristitty ei mene huvikseen tappamaan yhtään ketään, vaikka rättipää tulisi kristityn naamaa päin sanomaan, että Jeesus oli homoseksuaali tai satuolento tai alkoholisti (kuulemma loihti tyhjästä isot määrät viiniä jossain vaiheessa, missä lie viinapannua olikaan säilyttänyt). Eli kristityt ovat suvaitsevia, ymmärtävät jeesusteippihuumorit siinä missä hölmöläisvitsitkin. Ainoastaan itsepuolustukseksi jaksetaan vaivautua väkivaltaa hyödyntämään eli lähinnä ammutaan ohjuksia sinne, missä rättipäämurhaajien oletetaan piileksivän. Ikävä kyllä operaatio ei ole kovin tarkka, terroristien lisäksi ohjuksen räjähdyksessä kuolee viattomia siviilejäkin. Siksi, koska terroristit tietoisesti piileskelevät siviilien seassa. JOS rättipaskapäät käyttäisivät rehellisen sodankäynnin sääntöjä (sotilaat vastaan sotilaat), siviilit olisivat turvassa. Mutta ei. Itse ovat livenneet pois rehellisestä sodankäynnistä.

  2) Rättipäämurhaajauskovainen menee tappamaan jokaisen eteentulevan toisinajattelijan. Mitättömänkin syyn motivoimana. Pilakuva, elokuva, lausunto... Mikä tahansa äärimmäisen mitätön motiivikin riittää laukaisemaan murhaajakusipään murhanhimon. Ilmeisesti näiltä murhaajapaskiaisilta uupuvat kallon sisältä aivot kokonaan ja tyystin sekä vallan. Kehitys on niillä jotenkin pysähtynyt koulukiusaajan tasolle, tai jonkun petoeläimen. Ihmisiksi ei näitä paskoja voi oikein laskea. Mitä inhimillisyyttä se nyt muka on, jos mennään murhailemaan sarjakuvapiirtäjiä? Haloo, seuraavaksi varmaan murhataan uskonnon varjolla ne länsimaalaiset, jotka virkkaavat punaisesta langasta lapasia, tai ne, jotka sytyttävät savukkeen vasemmalla kädellä. Tai jotain muuta järjetöntä.  Kohta 1 ei aiheuta maapallolle mitään varsinaisia ongelmia, huumori kukkii siinä missä paskakärpäsetkin saavat surrata vapaasti. Niin kauan kuin kristytyt jätetään rauhaan, kukaan ei joudu kärsimään.

  Kohta 2 taas johtaisi vapaasti jatkuessaan siihen, että kaikki muut paitsi murhaajarättikusipäät olisi tapettu maan päältä. Eli maan päällä tepsuttelisi pelkkiä murhaajakusipäitä. Ei olisi enää sarjakuvia, ei elokuvia, ei vapaata tiedonvälitystä. Pelkkiä murhanhimoisia olioita.  Islam on syöpä. Tämän ytimekkäämmin asiaa ei voi sanoa. Ikävä kyllä. Ja itse ovat tämän merkityksen uskonnolleen luoneet, kun eivät osaa panna kuriin murhaajaväkeään.

  "Islam on rauhan uskonto"; kysykää vaikka tanskalaisilta pilapiirtäjiltä ja murhatuilta haamuilta. Eli totuus on käytännössä toinen kuin höpölöpö-propaganda. Syöpä on siis totuudellisempi ilmaustapa ja syöpälääkitykselle olisi tarvetta.  Suurin ongelma asiassa on se, etteivät länsimaat ymmärrä tehdä mitään ajoissa, sallivat tilanteen 2 jatkua liian pitkälle, sallivat länsimaalaisia murhattavan satoja miljoonia, ennen kuin ärsyyntyvät riittävästi ja ottavat isommat aseet käyttöön. Minä käyttäisin hermokaasua tai ydinaseita jo tänään, silloin henkiin jäisi satoja miljoonia länsimaalaisia enemmän, kuin mitä tulee oikeasti tapahtumaan nykyisen viivyttelyn takia. Nykyviivettely johtaa lopulta myös hermokaasun/ydinaseiden käyttöön, eli islam pyyhitään pois maan päältä, mutta sillä erotuksella, että länsimainenkin kulttuuri on suurelta osin tuhoutunut, koska hermokaasua ja ydinommeja käyttävät ensimmäisenä islamistimurhaajat. Olisi lopputuloksen kannalta parempi lääkitä syöpä ajoissa pois ennen kuin se leviää koko kehoon ja tappaa koko potilaan.  Miten höpinäni liittyy maahanmuuttamiseen? No ei se tanskalaista pilapiirtäjää murhaamaan mennyt heppu ilmeisesti ole tanskassa syntynyt vaaleahiuksinen sinisimäinen arjalainen. Eikä ollut Prisma-murhaajakaan suomessa syntynyt Pellavapäinen Jukolan Jussi.

  Niin kauan kuin murhataan "vain oman maan väkeä", homma pysyy jotenkin hyväksyttävällä tasolla, kunkin valtion sisäisenä ongelmana. Mutta kun lähdetään murhaamaan vieraan eli ei-synnyinmaan kansalaisia, se on törkeää rikollisuutta. Maassa pitää toimia maan tavalla. Suomessa on vain suomalaisilla itsellään lupa puukottaa, sano. Se on tämän maan tapa. Täällä ei rättipäillä ole lupa hillua puukon tahi kirveen tahi pistoolinkaan kanssa. Vain härmän omalla häjyllä on lupa pimahtaa ja viipaoida eteen sattuvat esineet ja oliot.

  Ja jos tässä maassa asuisi pelkkiä härmän häjyjä, silloin kukaan vierasmaalainenkaan ei ikinä joutuisi kärsimään. Nyt joutuu pelkäämään, että:
  a) vastaantuleva tummahipiäinen on islamistimurhaaja, ja/tai
  b) vastaantuleva tummahipiäinen oli islamistimurhaaja joka liukastui jäiseen tiehen ja jäi junan alle, josta seuraa se, että maahan ryntää ensi viikolla kostoksi 10000 rättipäämurhaajaa lisää, tappamaan kaikki kaikissa junissa olevat viattomat.

  Minä siis katson, että ei-suomalaisista on pelkästään vaaraa suomalaisille. Niin kauan kuin maapallolla on islam-uskonto olemassa. Kaikki muut uskonnot ovat avosylin tervetulleita, koska muita uskovaisia ei tarvitse pelätä vastaantulevina tai pelätä heidän junan alle liukastumisiaan. Jos hindu liukastuu junan alle, se oli niin tarkoitettu. Jos zeniläinen jää junan alle, jäikö hän? Sitä sietää pohtia. Vai sietääkö? Jos kokoomuslainen jää junan alle, minä taputan käsiäni ja hypin tasajalkaa tunnin putkeen. Sitten tönäisen seuraavan kokoomuslaisen junan alle ja taas iloitsen tunnin ajan.
   
 8. Freekster

  Freekster Active Member

  Liittynyt:
  03.05.2005
  Viestejä:
  1 394
  Saadut tykkäykset:
  2
  Hoihoijjaa ettei joitain vieläkään bannata täältä :(

  "1) Kristitty ei mene huvikseen tappamaan yhtään ketään,"

  Ai ei vai?
  TJEU: Pohjois-Irlanti: Kristitty vs. Kristitty ja veri lentää kun toinen on katollinen ja toinen protestantti.

  Timo Soinin aivopieru: "Irlannin katolliset ovat rauhaa rakastavia ihmisiä joista suomalaistenkin pitäisi ottaa oppia."

  Pohjois-Irlannin katolliset on aika helvetin kaukana rauhaa rakastavista ihmisistä. No ok, ei aleta yleistämään, mutta aika reippaasti on Pohjois-Irlannin Katolliset tehtailleet terroristi-iskuja "rauhaa rakastaviksi" ihmisiksi.

  Tunnen kyllä hyviä tyyppejä Belfastista ja turha on kaikkia syyllistää pienen ryhmän teoista. Silti sielläkin aika syvälle juurtunut viha toisia kristittyjä vastaan.

  Saa olla aika idiootti jos kuvittelee ettei taakse jääänyt tulisi enää koskaan eteen. Kristityt on massamurhanneet ihmisiä ympäri maailmaa niin reippaasti että Aatun puuhastelut on aika pientä siihen verrattuna. Niin, Aatuhan oli mukava poika verrattuna pahoihin Muhameddeihin.

  Mites sitten Serbian kristityt?
  15 vuotta sitten Srebenican verilöylyssä kristityt tappoivat n. 8000 ihmistä. Aika monta kertaa saa vetää lentokoneella seinään että pääsee samoihin lukuihin.

  Samanlaisia idiootteja on kaikki muita vihaavat uskovaiset. Kyllä Eurooppalaisetkin osaavat tappamisen epäjalon taidon.
   
 9. stojan

  stojan New Member

  Liittynyt:
  25.09.2009
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kristittyjen pappisseminaareissa ne suurimmat hullut ovat kasvaneet. Yksi gruusialainen pelle - joka tosin sai pappisseminaarista lopulta kenkää - tapatti myöhemmässä vaiheessa elämäänsä 20-30 miljoonaa ihmistä vasemmalla kädellään.

  Suomalaisten kristittyjen henkinen oppi-isä Martti Luther puolestaan kehoitti surmaamaan juutalaiset. Tästä huolimatta kansankirkkomme kantaa nimessään yhä tämän hilpeän masokistin nimeä.

  Minulle sopii hyvin, että nämä rikoksiin syyllistyneet ulkomailta tulleet karkoitetaan maasta, kunhan vastapainoksi kotimaiset rasistisiin (+ muihin vastaaviin) rikoksiin syyllistyneet pellet saavat saman kohtalon. Koska näitä suomipellejä ei kuitenkaan kukaan huoli, niin sitten lobotomialeikkauksen kautta kiven sisään loppuelämäksi.

  Vaikka ei pidä yleistää, niin valitettavasti löytyy liikaa niitä "maahanmuuttokriittisiä" henkilöitä, jotka itse elävät täällä tulon siirroilla. Osa ei itse tätä edes näytä ymmärtävän.

  Toiseksi, millä ihmeen perusteella suomessa syntyneet kuvittelevat tämän maa-alueen kuuluvan itsearvoisesti heille itselleen? Tätä maata on ollut rakentamassa vuosisatojen ajan niin kirjava porukka, että kukaan ei voi heidän puolestaan kertoa kenelle kukin heistä olisi halunnut työnsä jäljen testamentata.
   
 10. brr

  brr New Member

  Liittynyt:
  15.08.2005
  Viestejä:
  549
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suomessa ei ole viranomaisten puolesta tapana leikellä ihmisiä rangaistukseksi, tosin yksityisellä tasolla tällaista toimintaa valitettavasti harrastetaan: http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/1135251865702

  Jos koet olosi turvattomaksi "rasistisessa" Suomessa niin kannattaa hakea turvapaikkaa jostakin turvallisesta maasta kuten vaikkapa Kosovosta. Todennäköisesti on helpompaa saada turvapaikka kuin onnistua lisäämään Suomen lainsäädäntöön aivot tuhoava leikkaus+elinkautinen uudeksi rangaistusmuodoksi.


  Valtion maa-alue kuuluu itseisarvoisesti valtiolle, ja sitä kautta kansalaisille. Asiaa voi toki sofistisesti pyöritellä miten tahtoo, mutta oikeutta maa-alueeseen valvoo ja toteuttaa käytännössä valtio (tähän asti varsin menestyksekkäästi). Sinun pitäisi siis saada Suomen hallitus vakuuttuneeksi siitä, ettei Suomi kuulu suomalaisille (ironista on, että osa hallituksesta vaikuttaa jo olevan tätä mieltä).
   
 11. stojan

  stojan New Member

  Liittynyt:
  25.09.2009
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä suomessakin tuota ihmisten leikkelyä on harrastettu viranomaisten taholta, tosin ei ihan viime aikoina.

  Mitä tuohon antamaasi linkkin tulee, niin niitä löydät lisää esimerkiksi seuraavasti:
  http://www.hs.fi/haku/?kaikkiSanat=puukotettu&selaus=teema.kaikki&rivi=6  Mitäpä jos itse hakisit sieltä turvapaikkaa? Voisit sieltä sitten kirjoitella kokemuksiasi miltä homma maistuu.


  Mitä ihmettä höpötät? Itsearvoisesti maa ei kuulu kenellekkään.
   
 12. brr

  brr New Member

  Liittynyt:
  15.08.2005
  Viestejä:
  549
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei tarvitse, koska en koe Suomea turvattomana maana.

  Jos haluat tulkita asian noin, niin eipä siinä mitään. Mutta tuo itseisarvo ei vaikuta käytäntöön mitenkään, koska valtiot päättävät maa-alueidensa hallinnasta. Kukaan ei luovu maa-alueidensa hallinnasta jos menet kertomaan ettei maa kuulu kenellekään.
   
 13. JPH

  JPH Active Member

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  3 045
  Saadut tykkäykset:
  4
  IRA:n iskuissa kuoli vuosina 1969-1998 1800 ihmistä, joista 1100 kuului erilaisiin turvallisuusjoukkoihin (Britannian armeija, poliisivoimat). 600-650 oli siviilejä.

  Irakissa kuolee miltei saman verran ihmisiä yhdessä vuodessa, joista suurin osa on siviilejä. En yritä puolustella IRAn tekoja, mutta jonkinlainen perspektiivi olisi paikallaan, kun näitä asioita alkaa listaamaan.

  Niin. Siksipä ihmettelinkin miksi eurooppalaiset ovat niin avosylin ottamassa vastaan jälleen yhtä ideologiaa Lähi-Idästä, kun yhdestä ollaan vasta vähitellen pääsemässä eroon.

  Aatu ehti mellastaa suhteellisen lyhyen ajan.
  Ja ketkä siihen loppujen lopuksi puuttuivat ja raahasivat syylliset oikeuteen - eurooppalaiset ja amerikkalaiset.

  Kuten tuossa jo aikaisemmin kirjoitin, Irakissa kuolee aika paljon porukkaa tällä hetkellä. Samoin Pakistanissa. 300 lisää olisi kuollut Detroitissa joulupäivänä, jos terroristin sytytin olisi toiminut. Ja kuten jo toisessa threadissa mainitsin, kyseistä terroristia neuvoneen islamistin, Anwar al-Awlakin, ajatuksia levitellään myös suomalaisella saitilla sekä suomeksi että englanniksi. Mieti sitä hetki. Ehkä se jossain vaiheessa menee tajuntaan.
   
 14. JPH

  JPH Active Member

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  3 045
  Saadut tykkäykset:
  4
  Oli muuten siinä vaiheessa ateisti - kuten kommunistit yleensä.

  Tarkoitat varmaan sadisti - masokisti nauttii kivusta. Noudattavatko suomalaiset kristityt Martin Lutherin vanhuusvuosien höyrähtäneitä mietteitä? Jos näin on, juutalaisia kai sitten vainotaan Suomessa.


  Ilmeisesti sinulle sillä ei olisi ollut mitään väliä, jos se "gruusialainen pelle" olisi Suomen onnistunut valtaamaan. Rajahan on pelkkä korpeen vedetty viiva.
   
 15. JPH

  JPH Active Member

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  3 045
  Saadut tykkäykset:
  4
  Seuraavassa muutamia kohtia suomalaiselta saitilta. Alkuperäisenä kirjoittajana siis Anwar Al-Awlaki, jolla on yhteyksiä Detroitin pommittajaan, Fort Hoodin ampujaan sekä myös 9/11-terroristeihin.
  Sheikh Anwar Al-Awlaki: 44 Ways of Supporting Jihad - islamtieto.com

  Viesti on aika selkeä - jokaisen muslimin velvollisuus on tukea jollain tavoin jihadia ja sitä käyviä uskonsotureita, jos ei itse voi siihen fyysisesti osallistua. Kirjoituksessa vaaditaan alistumaan Allahin tahtoon ja kehittämään taitoja, joista voi olla hyötyä jihadissa, olla uskomatta länsimaisen median valheita, tukea jihadia rahallisesti jne.

  Usein törmää väitteeseen, että Jihad on Allahiin uskovan sisäistä taistelua. Voihan se sitä ollakin, mutta kyseiseltä väitteeltä menee aika nopeasti pohja, jos kuitenkin kehotetaan hankkimaan aseellista koulutusta ja pysymään kunnossa, jotta sissi- ja urbaanisodankäynti sujuisi paremmin.

  En nyt väitä, että Suomessa olisi jo kasapäin radikaaleja muslimeja valmiina terroritekoihin (etenkään tekemään niitä Suomessa), mutta jonkin verran täällä kuitenkin on ko. aatteille myötämielistä porukkaa.
   
 16. Hippo

  Hippo Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  1 709
  Saadut tykkäykset:
  48
  Niin - se on viesti yhdeltä ääriaineistoon kuuluvalta muslimilta, eikä mikään elämänohje tavismuslimille, joita on kuitenkin ainakin 99.9999% muslimeista. Samanlaista roskaa saa lukea äärikristityiltä - eikä se meitä suomalaisia luterilaisia paljoa hetkauta.

  Suurin osa maailman ihmisistä, oli sitten kristitty, muslimi, ateisti yms, haluaa elää rauhallista, normaalia eloa. Se, että ääriryhmittymät mellastavat on tietysti ikävää ja tuomittavaa, mutta sen ei pitäisi leimata kaikkia kyseistä uskontoa tunnustavia.
   
 17. brr

  brr New Member

  Liittynyt:
  15.08.2005
  Viestejä:
  549
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei myöskään pitäisi sinisilmäisesti ajatella, että kaikista maista tulevat ovat keskimäärin yhtä lainkuuliaista ja Suomen yhteiskuntaan sopeutuvaa väkeä. Tilastot osoittavat selvästi että näin ei ole. Asian huomioonottaminen maahanmuutossa ei ole leimaamista tai syrjintää, vaan tervettä järkeä ja erittäin tarpeellista. Jos uskonto on erittäin tärkeää jollekin, niin hänen kannattaa suunnata sellaiseen maahan jossa suuri enemmistö tunnustaa kyseistä uskontoa. Suuret uskonnon perusteella muodostuneet vähemmistöt ovat usein aiheuttaneet konflikteja. Ei tarvinne luetella pitkää listaa esimerkkejä.
   
 18. Hippo

  Hippo Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  1 709
  Saadut tykkäykset:
  48
  Tällaista en ole edes väittänyt. Kun kaksi erilaista kulttuuria kohtaa niin väistämättä noita ongelmia tuppaa tulemaan. Johan niitä syntyi kun suomalaiset menivät töiden perässä Ruotsiin. Puhumattakaan sitten kun porukkaa tulee tyystin erilaisista ympyröistä. En edes tiedä miten moisia ongelmia pystytään täydellisesti estämään. No rajat kiinni tietysti, tai ainakin 15-65 vuotiailta ulkomaalaisilta miehiltä...
   
 19. brr

  brr New Member

  Liittynyt:
  15.08.2005
  Viestejä:
  549
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olkiukko, tuollaista en ole ehdottanut. Maahanmuutto voidaan rajoittaa työperäiseen maahanmuuttoon, jolloin käytännössä luku/kirjoitus/ammatti/kielitaidottomat jäävät pois.
   
 20. Groke

  Groke D'oh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  18.08.2005
  Viestejä:
  2 734
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pääongelma lienee se, että noita "yksiä" on niin paljon, että jatkuvasti jossain päin maailmaa mestataan, kivitetään, räjäytetään jne. Tuo ykseyden mantra on absurdia itsepetosta. Jos tulee jatkuvasti lisää "yksiä", niin silloin pitäisi jo puhua monikossa, siis jos yhdistävänä tekijä on sama radikaali aate ja saman mielikuvitusolennon nimeen tappaminen, alistaminen ja uhkailu.
  Toinen tärkeä pointti on se, että suuri enemmistö noista nykyajan "yksistä" vaikuttaisi olevan ei-länsimaisia, ei-valkoisia ja ennen kaikkea: muslimeita. Merkityksetön sivuseikka?

  Tuon -jollakin metodilla saadun- prosenttilukusi perusteella vain yksi miljoonasta muslimista ei siis ole tavismuslimi (1 % on 1/100, eli 0,0001 % on siis 1/1 000 000). Eli vasta kun Suomeen tai vaikkapa Tanskaan saataisiin miljoona muslimia, olisi meillä arviolta yksi ainoa muslimi, joka ei olisikaan tavismuslimi? Varsinkin kun pääasiallinen tuonti on Somaliasta. Uskotko ihan aikuisten oikeasti siihen, mitä kirjoitat?
  Itse ateistina en näe edes tavismuslimiutta -jota tuntuu olevan kovin montaa sorttia...- mitenkään ihailtavan positiivisena asiana. Syy: käytännön teot ja puheet, koraani, hadithit jne. jne. jne. Tappaminen, tuhoaminen ja alistaminen eivät ole rauhaa, eikä myöskään niiden hiljainen hyväksyminen (silloin kun kohdistuvat ei-muslimeihin). Ei ainakaan minun mielestäni.

  Valtaosa muslimeista ei ole terroristeja, mutta valtaosa terroristeista on muslimeita. Tämä on valitettava fakta, jota kovinkaan mokuttaja ei voi muuksi muuttaa. Minulle kyllä ateistina sopisi vallan mainiosti, että muslimit olisivat yhtä rauhaisaa porukkaa kuin vaikkapa budhistit, tai edes ns. länsimaisten (tapa)kristittyjen tasoa. Mutta niin asia ei näytä olevan, valitettavasti.
  Mielestäni on pöyristyttävää, että ns. maltilliset muslimit eivät ole julkisuudessa selvästi tuominneet WTC-iskuja, Espanjan junaiskua, Lontoon metron ja bussien räjäytyksiä tai niitä tuhansia muitakaan iskuja. En missään tapauksessa tulkitse tuollaista käytöstä maltilisuudeksi, korkeintaan islamilaiseksi maltillisuudeksi. Pelottavan harva ei-muslimi tuntuu ymmärtävän, että islam ei ole pelkkä uskonto.

  Minua ei kenenkään ihonväri tai nenän muoto sinänsä häiritse pätkänkään vertaa, enkä vastusta aitoa työperäistä maahanmuuttoa. Aitoja pakolaisiakin tulisi ottaa järkevä määrä. Luulisi naisten, lasten, vanhusten ja vammaisten olevan siinä hommassa etusijoilla. Vaan käytännössä tänne kuitenkin saapuu suhteettoman paljon nuoria, 100 %:n terveitä miehiä Somaliasta, joista moni ei osaa edes lukea tai kirjoittaa. Hekö ovat niitä eläkepommilta pelastavia kultamunia ja moniosaajia? Lisäksi poliisin julkaisemat rikostilastot ovat todella rumaa luettavaa, puhumattakaan pöyristyttävän kammottavasta huoltosuhteesta. Humanitaarista, reilua, turvallista, kansalaisten laajasti tukemaa ja järkevää toimintaa? Mielestäni ei.
  Entäs se vihreiden fanaattisesti hehkuttama hiilijalanjälki, kun afrikasta tuodaan tänne pohjoiseen eurooppaan valtavia väkijoukkoja. Sekä hirmuisen suuri syntyvyys, verrattuna länsimaisiin ihmisiin (lisää väkeä --> lisää ruokaa --> lisää tilaa --> lisää energiaa).
  Toki somaleissakin on rohkeita poikkeusyksilöitä, kuten Ayaan Hirsi Ali. Jota ns. punavihreät mokuttajat tuntuvat suorastaan vihaavan, vaan miksi ihmeessä? Siksikö, että hän vastustaa julkisesti naisia alistavaa, militantti islamia? Hänen sijaansa mokuttajat kuuntelevat ennemmin terroristiyhteyksistä tunnettuja islamisteja ja vihapuheita pitäviä, pedofilian tuomitsematta jättäviä imaameja. Miksi edes länsimaiset naiset -varsinkaan ultrafeministiset Vihreät Naiset- eivät tästä(kään) asiasta julkisuudessa älähdä?


  PS.
  Edellä olisi "somalin" tilalla "japanilainen", mikäli heidän lukumääränsä Suomessa, rikostilastonsa, huoltosuhteensa jne. olisivat samalla tasolla, kuin somaleilla nyt on. Vaan kun eivät ole. Minun mielestäni tälläisten asioiden julkituominen ei ole rasismia, mutta ns. mokuttajat ja kaikenmaailman kulttuurirelativistit tietenkin pitävät liiallista rehellisyyttä törkeänä suvaitsemattomuutena. Aivan kuten neuvostoliiton kohdalla aikoinaan.
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2010