Vinkki lehtien (esim. Hifi) tilaajille

Keskustelu osiossa 'Tarjoushylly' , aloittajana Nietze, 02.08.2006.

 1. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Linkki toimii näemmä edelleen, tällä hetkellä tilausjakso alkaisi 15.11.2010 lehdestä numero 11/2010.

  Mutta koskeeko tarjous vain uusia tilaajia (ja yli 4 kk sitten loppuneita vanhoja tilauksia)?

  Vanhoille tilaajille ei näy missään järkeviä tilauksia, vain vakiohintaisia lottovoittajille suunnattuja. Pitänee ostaa 4 kk ajan irtonumeroita, että pääsee taas uudeksi tilaajaksi. Tai odottaa kustantajan puhelinmyyjää, jolla ehkä olisi joku tarjous hihassaan. Mutta silloin jääpi hyvät kylkiäiset saamatta.
   
 2. Vox

  Vox Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.02.2003
  Viestejä:
  869
  Saadut tykkäykset:
  5
  Yksi mahdollisuus on pistää proaktiivisesti oma tilaus menemään lehtimyyjän kautta. Tämä onnistuu netitsekin, ks. esim. http://www.lehtiapaja.fi/ ja http://www.lehtikuningas.fi/.

  Periaatteessa lehtimyyjien kautta tehtyjä kampanjatilauksia toki koskevat samat rajoitukset kuin tilauskuponkeja itse täytellessä, mutta mun rajallisen kokemukseni perusteella kustantaja ei jaksa alkaa säätää tilauksen kanssa, kun kuviossa mukana on myös välittäjä.
   
 3. Marxme

  Marxme Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.07.2002
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse olen monesti soittanut suoraan kustantajan asiakaspalveluun peruuttaakseni tilauksen jos ei hinta tipahda voimassa olevien tarjouksien tasolle.

  Sanotaanko näin että kertaakaan ei ole tarvinnut tilausta lopettaa hinnan takia. :thumbsup:
   
 4. Snpp

  Snpp Ehkä se on pora. Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.03.2001
  Viestejä:
  965
  Saadut tykkäykset:
  3
  Olisko kellään tarjoustunnusta MikroBitti-tilaukseen. Haussa pitkä (mieluiten 12 kk) tilaus, jossa alennus 40% tai enemmän. Oheiskrääsää ei kaivata.
   
 5. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Kokeile kepillä jäätä eli leiki "uutta tilaajaa" vaikka olisitkin entinen tilaaja.

  Lehtiapajasta tilasin mukamas uutena asiakkaana, vaikka olen vanha tilaaja. Kylkiäisetkin sain, vaikken niitä kaipailekaan. Voipi olla, että seuraavaa samantyyppistä kikkailutilaustani eivät enää huoli, eli antoivat tämän yhden kerran armoa ja tilauksen panivat voimaan. Kokeilen muihinkin lehtitilauksiini uuden tilaajan imitoimista, josko huijaus menisi läpi.
   
 6. VHSPlaza

  VHSPlaza Guest

  Liittynyt:
  10.01.2010
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  Äitienpäivän kunniaksi lehdet nyt -50% alennuksella! Kaupan päälle upea lahja. Tilaa ja tutustu!

  Saat nyt lehden PUOLEEN HINTAAN ja kaupan päälle herkullisen leivontakirjan äidille tai omaksi iloksesi! Äitienpäivä on 8.5., vielä ehdit siis tilata!

  http://etu.a-lehdet.fi/handler/7592
   
 7. VHSPlaza

  VHSPlaza Guest

  Liittynyt:
  10.01.2010
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
 8. VHSPlaza

  VHSPlaza Guest

  Liittynyt:
  10.01.2010
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mene osoitteeseen http://www.mbnet.fi/kampanja tai soita ilmaiseksi numeroon 0800-41032 (24h). Tarjoustunnus on valintasi mukaan joko 15634018* tai 15634021**, Mikrobitti-lehden 10 kk:n (10 lehteä) kestotilauksen 1. jakso hintaan 38,00 €.

  Lisälahjana saat 3 numeroa Roope-setää*** kaupan päälle.

  Tarjous on voimassa 31.8.2011 saakka ja koskee Suomeen tulevia uusia tilauksia. Tilaus alkaa numerosta 8/2011 (ilmestyy 30.8.2011). Tilaajalahja postitetaan maksun jälkeen.

  * SanDisk 8 GB USB -muistitikku
  ** EuropaWatch rannekello
  *** Roope-sedän tilaus alkaa samaan aikaan Mikrobitin tilauksen kanssa ja päättyy kolmen numeron jälkeen
   
 9. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Harvoin kylkiäiset ovat järkeviä, mutta mainitsen muutamat hyvät kylkiäiset, mitä vuosien varrella olen saanut lehtitilauksien mukana.

  Rakenneilmaisin. Paljastaa seinän sisällä piileskelevät koolaukset, metallit, sähköjohtimet. Mitä lie 20 vuotta sitten tämän kapineen sain ja se toimii edelleen täydellisesti, kunhan vaihtaa siihen 9 V pariston muutaman vuoden välein. Uudempi yleis-ilmaisin-monitoimi-kynävehje taas ei toimi lainkaan, sekin oli kylkiäinen, mutta tämä vehje nyt vaan ei toimi millään. Menneisyydessä kylkiäiset näemmä olivat laadukkaampia, täysiverisiä hyötylaitteita. Nykyisin pääosin roskalaatua.

  Reppu. Reppu palveli pari vuotta päivittäiskäytössä mainiosti. Se oli kevyt ja näppärän pienikokoinen. Rankassa käytössä se toki rispaantui ja hajosi vähitellen, mutta nollan euron tuotteeksi erinomainen hyötysuhde. Opin tämän avulla käyttämään reppua, sen jälkeen olen ostellut pari uutta (alle 20 euron) reppua. Nekin hajoavat parissa vuodessa ankaran käytön vuoksi.

  LED-taskulamppu, uusimman tilaukseni kylkiäinen. Erinomainen vekotin. Pienehkön peniksen kokoinen (fikkareissa pieni koko on aina etu). 3 AAA-paristoakin oli mukana. Kerran kun laitteen peränappia painaa, syttyy edessä liuta valkoisia ledejä. Valokuvio on kaunis ja tasainen. Toinen painallus sytyttää lisäksi peräosassa kolme punaista lediä; vehje toimii fillarissa huomiovalona, esim. kypärään tai repun olkahihnaan kiinnitettynä, että valo osoittaa sekä eteen että taakse. Kolmas painallus muuttaa kapineen punavaloiseksi vilkuttajaksi, etupään valkoledit sammuvat. Tämä sopii fillarin takavaloksi tai muuhun huomiokäyttöön. Neljäs painallus sammuttaa lampun. Nollan euron hintaiseksi fantastisen hyvä tuote. Tämä uusin lamppu on ensimmäinen laadukkaan oloinen. Aiemmat saamani kylkiäis-ledilamput ovat olleet roskalaatuista skeidaa, jotka pian alkoivat pätkiä ja vaativat jatkuvaa huoltamista. Eräskin (hehkulampullinen tosin) taskulamppu hajosi parin tunnin käytön jälkeen, polttimo siitä hajosi. Uutta hehkulankapolttimoa en aio ostaa, modaan vehkeestä lediversion eli käytän hyödykseni kuorirakenteen, joten ihan pelkkää kaatopaikkatäytettä kapineesta ei tule.  Koomisimpia tapauksia ovat olleet kylkiäiset, jotka ovat hajonneet yhden sekunnin käytön jälkeen, tai olleet hajalla jo ennen käyttöönottoa. Kiinalainen Elektroniikka on tällaista. Kelvottoman laadun takia en aseta mitään odotuksia kylkiäisille, en anna mitään arvoa niille lehteä tilatessani. JOS, siis JOS kylkiäinen osoittautuukin hyväksi, se olkoon iloinen yllätys. Harvoin osoittautuu.


  .
   
 10. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 992
  Saadut tykkäykset:
  432